Not far away

Nu är det fan snart över ! Igår fick vi våra studentmössor ! Det känns fan helt sjukt ! Jag är taggad !

Ingen skola mer ! Eller jaa inget mer Midgård :p Och bara det känns otroligt skönt ! Men vad ska man göra efter lixom? Jag har ingen motivation till att plugga för tillfället, men det måste jag göra, är ju som inte utbildad till så mycket. Förutom entrepenör ! Och det är ju såå bra. Jag är taggad på att starta eget. Eller inte jag skulle inte palla det, för jobbigt. Min far tycker att jag sak plugga i Luleå, på Tekniska Universitetet. Gaaah

My City of Ruins



Jag hade en otroligt läskig dröm i natt, jag drömde att jag hade varit fulländat EMO, svartsminkad (med sminka som varit i mitt ansikte i typ en månad, det var bara att fylla på med lite kajal när det svarta försvann lite), fula svarta kläder dålig hållning och massa mer fula saker. Det kan inte vara lagligt att drömma om sånna saker !   När jag tänkte på det i morse så trode jag nästan att det var sannt jag blev ju rädd för mig själv ! :o Hahah

Är för tillfället hemma igen, rastlös och har inget att göra ! Som det brukar vara !



I'm Going Slightly Mad

Ahhh sjukaste träningsvärkan jag har ! Tror inte att jag har haft så här mycket träningsvärk på typ tusen år ! Helt sjukt ! Trode inte att man kunde få så mycket träningsvärk ! Jag har typ träningvärk på revbenen, har man ens muskler där ? 

Gårdagen var helt okej ! Först mddag sen var det hem till Jesper och lite fest . Tror dock att Lina tröttnade på oss lite men jag tror att hon överlever :). Ikväll är jag barnvakt och tar det lugnt, ganska skönt kan jag lova ! Särskillt när ungarna sköter sig själva :p Tror att jag ska gå och sova snart, det är typ hellugnt här.



Kryptonite

Puss jag lyssnar på mig själv och skiter i vad ni säger !

They Always Come Back

Jag som trode att dom hade försvunnit ur mitt liv... Men nej då nu är dom tillbaka i mina drömmar, Parlinotomtarna ! Jag som trode att jag hade glömt bort dom helt men så var det tydligen inte !
Jag kommer dö i sömnen på grund av dom ! Jag vet inte hur jag ska lyckas överleva den här gången. Förra gången var det knappt så att jag överlevde, så det ser inte ljust ut... Dom förföljer mig ! :(



Shame For You

Jag har fått ett erbjudande om jobb i sommar !
Som sommarvikarie på ålderdomshem på Holmön, men vill jag tillbringa hela min sommar på holmön, eller borde man typ försöka få sommarvikariat inne i Umeå ? Jag känner att jag har besltsångest, sommar på ön är ju mysigt men sommar i stan är också mysigt ! Och jag vet inte om jag kommer att palla att vara där all min tid !

Hjälp ! ;o

Upp och hoppa

Försov mig imosre, trots att jag hade sovit i 9 timmar så orkade jag inte gå upp så jag beslöt mig föra att sovs rn halvtimma till, som fort blerv en och en halv timma. Jag vaknade 09.20 och fick panik. Hade en haltimma på mig att göra allt man ska göra på moronen + att ta mig till skolan och bara det tar mig 25 minuter ! Men jag lyckades uten att bli allt för sen till skolan.

Jag har en underlig kännsla innuti mig som säger att jag har stor lust till att plugga, det är någonting som är mycket ovanligt för mig eftersom jag i princip aldrig pluggar. Man kanske ska spendera kvällen med att plugga ? Inte för att jag tror att det kommer att sluta så....



Fields of gold

Blääää jag tror att jag avlider ! Jag fryser som fan för som vanligt vill inga element i min närvaro fungera, den enda värmen jag har för tillfället är min dator. Och tur är ju det annars skulle jag varit en isbit nu, jag har fan gått runt och fryst hela dagen. Jag tror att blodet har stanat någonstans, typ i mina händer och sen har det fryst till is när jag varit ute. Jag måste verkligen köpa nya vantar ! Illa !
Trött är jag också, det bara gick inte att somna igår, vid 2 var jag sjukt rastlös och började möblera om i mitt rum, kanske inte det bästa man kan göra när man ska försöka sova. Men jag kände en förfärlig lust att flytta på min skrothög till säng som håller på att falla i bitar ! Och tända lampan orkade jag inte heller, så det blir ett äventyr nästa gång jag kommer hem, kommer hitta vilse i mitt eget rum... Men jag måste nog fortsätta med mitt möblerande så det blir någonting vettigare än det jag slängde ihop inatt... Men jag lyckades iaf sova 2.5 timmar men det hjälpte inte mot tröttheten som har förföljt mig hela dagen !  Jag känner att jag har lyckats med allt idag ! Underbar dag !

Man kanske ska sova nu ?


En varmare kyla som jag saknar !


Promise



Asså jag döööör ju ! har inte lyckats med att somna än, kommer nog inte lyckas med det heller, inte efter detta ! Linnea hade tydligen pratat om parasiter på skolan idag och nu har hon suttit på youtube och kollat på klipp... Jag dör verkligen när jag ser dom ! Det ända festliga jag kan tänka på är när lille Joni för massor med år sedan trode att han hade fått parasiter i sig, sånna som lever i fiskar. Han upptäckte troligen dom när han dissekerade fiskar så som alla små pojkar gör. Sen på något sätt fick han för sig att dom hade hoppat in i han eller någonting... Det var på den tiden då han trode att han fick varenda sjukdom och farligheter han hörde så fort han hörde talas om dem, det måste finnas något ord för det men jag kommer inte på det.. Sen fick jag, Viveca och Julia så klart skulden för att ha skrämt upp han trots att vi typ inte gjort någonting, men så var det alltid och än i dag tror ju Inger att det var vi som gjorde så att Lilla Jonas trodde att han hade maskar som åt upp han innifrån men det var det faktiskt inte !

Jag kommer aldrig lyckas sova i natt, om jag lyckas kommer jag drömma om alla dessa underbara maskar och vakna gråtandes för att jag som Joni tror att jag blir uppäten innifrån !  Nasty !

All over your face

Hemma hor mina päron igen ! Var ett tag sedan. Men min mor höll på att bli galen på mig då hon tycker att jag är hemma alldeles för lite, men det är väl inte mitt problem att hon bor på en öde ö mitt ute i havet ? Jag fattar inte varför man skulle vilja bo såhära.. Det är ju bara jobbigt och man blir typ isolerad från den övriga världen. Och hur kul är det lixom ?
Jesper drar till Lule imorgon och jag får inte träffa människan förrän på fredag ! Det är ju inge kuul :(
Jag saknar Håkan, Tallinn och Jesper. Och det är evigheter innan jag får se nått av det igen ! Haha usch vad jag låter töntig, det är nog dags att sova nu !

God natt Kalle Fransson !



God of thunder !

Hur snabbt kan man bli full ? Körs ikväll..
Jag tror att det är lätt som en plätt ! Glammrock, Kiss, kososososkorv (koskenkorva), Minttu, vin ^^


Vi två 17 år

Åhhh Håkan gjorde min kväll !
Stört jävla bra var det och jag är helnöjd ! Började nästan grina när han körde sista låten "Vi två 17 år" Världens bästa kväll ! Synd bara att jag glömde kamera, men jag ska sno bilder av Icka sen ! Världens bästa Håkan !
Jag skulle kunna se han hela natten men det går ju tyvärr inte. Det enda fula var alla fula människor som stod och luktade svett ! Bajs på dom !

Att gå till Teg var inte det mysigaste jag gjort ikväll men nu när man är framme så känns det bättre, men det gick fan inte en enda buss, eller jag kunde ju väntat en timma så skulle jag kunnat ta nattbussen hem men det var det inte värt det !



Känn ingen sorg för mig Göteborg


Tagggaaaaaarååååå !!!!



Städar mitt rum ! Grattis till mig !
Jag har hittat massor av saker jag inte visste att jag ens ägde, därbland massa estniska småpengar ! Haha Sen har jag hittat min lönecheck som jag måste lösa in, men när är frågan, idag kommer det vara smockat med folk på banken när jag har lyckats ta mig till staden..   Det får helt enkelt bli på måndag eller nått....
För en halvtimma sedan skulle jag handtvätta min kofta från H&M som jag "fick" i födelsedagspresent, den hade ett par fläckar av okänd substans... Så jag ringer min mor och ska fråga hur man handtvättar den men han svarar inte så jag gör en fin tvätt av den och hänger upp den.. Nu ringer hon och frågade vad jag ville jag berättar och sen sa hon jaa men bra då men häng inte upp den, då kommer den typ gå sönder ! Så nu ska jag springa upp och rädda den !

Ikväll är det Håkan som gäller ! Jag fattar inte att det är sant och fick nästan panik och trode att jag hade tappat bort en biljett! Sjukt rädd blev jag men sedan kom jag på att dom satt ihop i varandra ! Haha tönt jag är !
Men jag är taggad !!!!



 

Dom dimmiga dagarna

Hjälp ! Vaknade halv ett idag, jag undrar om det någonsin har hänt att jag gjort det i min egen säng här ute, jag brukar alltid bli väckt av någon eller någonting innan 12 på dagarna. Men inte idag ! Sjukt skönt men sen fick jag panik och kom på att hästarna fortfarande stod inne. Dom var inte så lyckliga när jag kom till stallet för att släppa ut dom..
kallt har det varti ute idag ! var ute en sväng med skotern och jag frös typ sönder pannan, jag fick världens brain freez och det kändes som att jag skulle sprängas ! Inte det härligaste jag gjort idag kan jag lova !

Har varit barnvakt ikväll till mina kära syskon. Vi såg på Lilla aktuellt där Måns Zelmerlöw var med och man fick chatta med han efter programmet. Så jag och Alva försökte göra det. Men det gick så klart inte Vi ställde typ en miljon frågor men han lyckades inte svara på en enda ! Han lyckades typ svara på 10 frågor på 30 minuter !? Har människan aldrig sett ett tangentbord i hela sitt liv eller ? Tönt !
Tillslut frågade vi vad han hade för problem och varför han var så sjukt jävla seg, men det fick vi inte heller svar på ! Nää vi blev besvikna på dig Måns !



Vi äger ut dig totalt !





:(

Hahah min kväll igår slutade på något underligt sätt med fylla :(
Jag hade varken motivationen till det eller pengarna. 
Men Linis fick mig att dricka endå, det slutade ju som kul...
Det var kul men jag önskade verkligen att jag var på CH igår, det känndes helt fel att inte vara där på något sätt, jag kände mig hjälplös på något sätt..

Gatan fram



Hemma !
Var ett tag sedan nu. Har typ inte träffat min kära syster på typ två veckor ! Men hon var lika kul och osocial som vanligt, men jag var inte så förvånad över att hon var det ! :p
Imorgon har jag hela huset för mig själv och har ingen aning om vad jag ska hitta på, men det blit typ chill och prommis med Ella. Så ska jag sova massor ! Otroligt skönt ! Och tagga Håkan ! Det är inte länge kvar nu ! Jag vett att du skrattar åt mig nu när du läser det hära ! :P

Having a blast

Jag vet inte vad det är med mig och städa hos andra... Inte för att jag har städat så mycket idag, men lite har jag gjort iaf.. I vanliga fall så städar jag aldrig, det är bara att kolla på mitt rum hemma så ser man att jag typ aldrig städar..  Men hos andra är det ju som en helt annan sak, det känns nästan som att jag har haft någon sorts städmani eller något i veckan.. Har städat eller suttit vid datorn ! snacka om liv ! Jag borde gått ut och gått eller nått !

Nu ska jag ta mig ner till stan och ta bussen för att ta mig ut till den unterbara ön som även kallas mitt hem !

Flickan och kråkan

RÄKNA UT DIN MENTALA ÅLDER.

[X] Du vet hur man kokar kaffe
[ ] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[/] Du vet hur man byter olja i bilen
[ ] Du tvättar dina egna kläder
[ ] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[ ] Du tycker att politik är intressant
totalt: 2.5

[ ] Du kommer till skolan tidigt varje dag
[X] Du har alltid en penna på dig
[ ] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[X] Du gillar att gå ut och gå själv
[ ] Du har tittat på pratshower
[X] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
totalt: 3

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[ ] Dina föräldrar litar på dig
[X] Du kan klippa gräset
[ ] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig.
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Du pluggar när du måste
[ ] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[X] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
totalt: 4

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[ ] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt
totalt: 2

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[X] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta
total: 5

  16.5 år ! Jag har sjukt kul !

Pay the man

Ahh jag dog nyss, Naya skrämmer ihjäl mig !

Jag hörde typ världens buller sen ser jag bara en fet katt som flyger och river ner allt i sin väg ! Jag får fan hjärtklappningar ! Dumma mongiskatt !

Hjälp min vecka är helkonstig, har inga normala tider och jag har inte varit hemma sedan i fredags morse. Måste nog försöka ta mig hem ikväll. Sen får jag väll se om vi ska träffas något imorgon med Pa100 gruppen, annars får det bli en heldag hemma och sen kanske stan imorgon kväll eller nått liknande... Känner igentligen ingen större lust att komma hem, jag kan lika gärna stanna här och städa eller någonting sådant..
Sen har ju träningen i veckan gått åt helvette ! Har inte hört av Vickan och Emma och själv har jag varit sjukligt dålig på att höra av mig ! Har inte kunnat träna i veckan heller eftersom jag inte har haft pengar, skulle köpa ett kort på Medly men har inte kunnat :o
Så jag kan ju hoppas på att dom är taggade på att träna imorgon eller någonting :) 



Stay forever

Min hand är trasig, igår mördade Akku den och sen när jag kom till Teg så började Naya mörda den mera.. Min fot är också trasig eftersom Lisa var tvungen att hålla sig fast när hon trillade ner från mitt knä.... Jag är trasig !!

Börjar inte förrän 14.40, sen blire matte till 17.10 ! Happy time ! Not !
Så jag har bestämt mig för att vara lite nyttig istället för att typ sova tills då. Jag har börjat städa lite här, inte det renaste stället att städa på men det är väl meningen med att städa, att det ska bli rent ? :p Men katterna är bra på att förstöra för mig här också, dom vällter bara ner allt på golvet -.-
Nu ska jag börja igen så jag inte hamnar här resten av dagen !

Kaffe ?

Hjälp vilken dag, var nere på stan tvärt för att få pengar av min mor eftersom det är omöjligt att ta sig ut till Holmön, så jag träffade mor och Hassan och Siri på stan. Jag har aldrig varit med om trögare och jobbigare ungar ! Dom kunde inte ens svara ja eller nej på dom lättaste frågorna i världen. Det var som att dom hade tappat hjärnan och sin talförmåga i Sävar eller typ glömt den hemma. Man fick inte ut ett vettigt ord ur dom och sen bröt typ alla utom jag ihop på något konstigt vänster.. Jag höll fan på att bli sinnessjuk  av dom ! Att gå en heldag med dom på stan skulle vara rena döden, jag hade i princip tänkt vara där i ca 10 min men det blev 1.5 timmar nästan bara för att dom var så sjukligt tröga ! Jag hade bara lust att skjuta allihopa för att dom var så störda...

Men lite fick jag iaf ut av min vistelse på staden med dom, jag fick min mor att köpa Om jag kunde drömma. Äntligen ! Jag kommer att sitta fastklistrad vid den dom närmaste dagarna !
Sen har jag skuldkännslor för att jag nästan tvingade henne att köpa ett par stövlar till mig, det var 50% på dom och i vanliga fall kostade dom 1100 ! Jag är helnöjd, vet inte huuuur länge jag har letat skor med min mor, det är säkert ett år och det har alltid slutat med bråk på våra skojakter. Mammi gillar inte skorna jag gillar och jag gillar inte skorna mammi gillar, men nu var det ett par som båda gillade, fast min mor gillade inte klackan på dem. Men eftersom jag aldrig kommer till den jävla sjukgymnasten så vet jag ju som inte om jag kan gå i högklackat eller inte, men vi får vällan se vad min knän säger efter skorna... Men jag har fortfarande skuldkännslor för att min mor inte ville köpa skorna till en början, men sen ångrade hon sig och nästan tvingade på mig dem, jag var tjurig som vanligt men gav upp och lät henne köpa skorna iaf eftersom det såg ut som att hon höll på att bryta ihop.. Hon är ju smått söt ibland.. Och hon hade det fan inte lätt med bajsungarna och sen hade hon tydligen i allmänhet haft en jobbig dag med bilkrångel och ovetan..


Sitter hos Jesper nu, dricker varm öl, kaffe och vodka ! Det är fan illa ! Vem vet hur denna kväll kommer att sluta !



Basshunter !

Gårdagen var nice !
Räddade Amanda ett antal gånger efter att hennes planeringar dog, men jag hjälpte henne ur missöderna.

Sedan blev det middag hos Jesper med hans kompisar, Linus, Lisa och Thomas. Kände mig smått bortkommen men det gick ändå bra. Supertrevliga människor och fylla.

Runnin’ With The Devil

Bläää jag hittar inte ett enda lipsyl, mina läppar håller på att dö och min burk har försvunnit ! :(  Och det lääär ju vara Nayas fel ! Vem annars skulle det kunna vara ? Nä allt är Nayas fel !

Blää publishme fungerar inte ! Nu kan jag ju inte lägga upp den supersnygga bilden jag har så fint ritat i paint ! :(


För sent för Edelweiss

Håller på att fixa min design nu, jag är sjukt sämst på det men det börjar ta sig lite iaf ! Måste göra klart heatern. Men det får bli imorgon på skolan när jag har en dator som är bättre för redigering...Om jag hinner. Känner att designen är väldigt lila och rosa men det blir nog nice tillslut !

Jag känner mig hel duktig ! Jag tog mig till skolan trotts min opepp och mina klagomål. Var dock inte så många andra från klassen som orkade sig till skolan, vi var typ 7 av 30 ! Har varit en ganska chill dag, har bara sett på film och lyssnat på föreläsningar !

Har verkligen inget att skriva jag är helt tom i huvet. Imorgon blir det iaf skola sen ska jag komma ihåg att gå på banken och föra över pengarna jag fått för att jag jobbade första december Teg och fest. Hoppas att det slutar lyckligt ! Men jag är taggad!



Nu ska jag sovaaa ! Men det lär väl sluta som igår när jag somnade 3.... Lyckat ! 

God natt Kalle Fransson !

Pump it up

Nu ska vi börja köra hårt, som det ser ut nu så kommer jag träna minst 5 dagar i veckan ! Underbat att äntligen komma igång med det ! Jag är ju så jävla lat så det finns fan inte, men nu tar vi tag med dom hårda händerna ! Haha får se hur länge det varar men jag tror på det. Jag ska kanske äntligen börja mitt nyttiga liv ?

På tal om nyttigt liv så var jag tvungen att springa ner till nattöppet innan skolan började och köpa snus ! En dosa Granit vit för 35 spänn ! Rena rånet ! Det är ju nåstan priset för bra snus ! Men jag var desperat och nöden har ingen lag ! Hahah
Jag borde verkligen sova... Vi har bestämt oss föra att vara duktiga och ta oss till skolan ialla fall, bra att ha närvaro och hjälpa små barn i Afganistan kan väl aldrig vara dåligt ? Så kanske dom får råd med en handgranat var som dom kan kasta på folk när dom är dumma. Usch vad dum jag är ! Jag borde skämmas och lägga mig och sova istället !



God natt Kalle Fransson !


Move your feet

Galet sliten nu kanske ! en timma gym och en timma simning med dom underbara människorna Vicktoria och Emma ! Sjukt jobbig men superkul kväll !
Men nu kommer jag få mer träningsvärk på min gamla träningsvärk och på massa mer ställen ! jag är helnöjd med dagens insats !(Shit villket konstigt ord ! Det gick inte att stava till !)

Ingen skola imorgon tydligen.... Eller vi har operation dagsverke och ingen vet när vi börjar eller slutar och vad vi överhuvud taget ska göra. Så det blir Tomtebo och jobba me Pa100 arbetet istället ! Vilket behövs eftersom vi inte är så bra på att jobba på det... (A)
Det kommer ändå inte vara någon som orkar ta sig till skolan imorgon, så vi lär inte vara ensamma om att dissa Afganistan.

Jag är bara bäst på paint, gjorde denna bild på Jeten alias Jonte när jag satt och lekte med hans dator, om han skulle se att den finns kvar skulle han döda mig hårt och långsamt, men jag tror inte han ens skulle vilja läsa min blogg om det gällde döden ens, så jag tar risken att lägga upp den här


Själv så tycker jag att den är ganska lik han, men det håller tydligen inte han med om ! :o


En vän med en bil

Träffade på en "gammal bekant" idag när jag var på Ica, det var ganska kul. Jag fick mordiska och ondskefulla blickar på mig och han såg ut att vilja kasta någonting hårt i huvudet på mig. Jag höll på att dö av skadeglädje. Jag vet inte varför men det kändes så skönt när människan hatar en så mycket att den typ inte klarar av att titta på en utan blicken "jag hatar dig för att jag gjorde fel". Hahah nä usch vad dum jag är, jag tror att jag måste bli en snällare och bättre person ! Man kan inte springa runt och vara allmänt elak hela tiden !
Men för tillfället så är det i princip min största hobby, tönt jag är !

 
Jag håller på att dö av nikotinbrist ! Skulle köpa snus idag på Ica, lånade 5 kronor av Amanda för att jag är superfattig och sen har dom slut snus ! Eller asså dom hade typ allt utom Granit vit, det enda snuset under 30 spänn som faktiskt gåra att snusa. Annars kunde jag ju köpt nått snus sol typ RL eller Ellexyr som typ smakar diskmedel och Ajax ! Men den iden gav jag upp trotts att det känns som en bra ide för tillfället, jag håller på att äta upp mina kinder innifrån...
Vilka fittor asså, jag skulle kunna döda dom bara därför ! Utan snus i 2 dar försmäcktar jag på denna ö !


Working nine to five

Skoooola :D Tre lektioner, börja 8.25 och sluta 16.05 ! Helt sjukt ! ;o Dagar som denna gör så att jag bara vill ligga kvar i sängen och skita i bajsskolan ! Men nästa vecka är det fan projektvecka och vi har bestämt oss för att ta sovmorgon varje dag ! Happy times !

Måste gå till skolan om en kvart, om jag inte väljer att ta bussen för då måste jag typ gå om 10 min, det är fan sjukt jag skulle hinna till skolan före bussen om jag skulle gå samtidigt som den, om jag skulle vänta på 77:an på vasaplan då.... Så nu går jag 5 min senare och hinner till skolan och har fortfarande 10 min kvar innan man börjar!  Men jag orkar fan inte ta bussen, jag ska gå och känna min härligt underbara träningsvärk i benen, kommer bli super ! :D

Har snart ätit upp alla dina mackor, men jag är ju inte den endå som har lyckats med det !

Hahaha usch vilket ointressant inlägg, hade ju typ kunnat lägga in dagens outfitt men det har jag varken lust ellet kamera till!


So What

Taggad på skola ? Njaaaaaah skulle inte tro det.
Denna helg måste varit den kortaste i hela världen, det känns iaf som det.. Men det har varit sjukligt skönt att sova !

Igår blev det to mutch coffe for Moa, började typ skaka så jag orkade verkligen inte blogga för det gick ändå inte att skriva, jag ska nog fundera över om man ska sluta dricka kaffe på heltid, det skulle nog vara ganska smart :)

Nä nu måste jag gå, börjar på en halvtimma. .

Slave 4 U

God morgon !
Nu har vi äntligen bestämt oss för att gå till kyrkan ! HAha Jag kommer att somna efter en minut ! Men vad gör man inte för ett G i reliasakyrkan nästa !
Jag fattar inte varför dom ska ha gudstjänster så tidigt, fattar dom inte att folk ligger och sover klockan 11 på en söndagmorgon ? Tydligen inte...
Men det blir ett mysigt äventyr !
Säng snart ? Jag klarar fan knappt av att skriva nu :p

God natt Kalle Fransson !

RSS 2.0