Latin

Jag har fått lära mig tre ord på latin av Linus, och jag tror att jag alltid kommer att komma ihåg dom känns det som.. 

epidermis dermis & subcutis

jag känner mig nästan smart ! :)

Malaika UF



http://malaikauf.blogg.se/



Nu har vårat UF företag skaffat sig en blogg !

Ett måste ha !

Jag känner att jag verkligen måste skaffa nya benvärmare till dansen om jag inte vill att mina knän sak fortsätta vara så jobbigt stela...

Det blir nog dessa från Dance&gymshop
image63


Piercing ?

Åhh jag är taggad på att kirra en ny piercing :D

Men var har jag ingen aning om..


image62

:(

Hahah min kväll igår slutade på något underligt sätt med fylla :(
Jag hade varken motivationen till det eller pengarna. 
Men Linis fick mig att dricka endå, det slutade ju som kul...
Det var kul men jag önskade verkligen att jag var på CH igår, det känndes helt fel att inte vara där på något sätt, jag kände mig hjälplös på något sätt..

Fredag !

Har varit väldigt inaktiv här känner jag, trots att jag har suttit vid datorn dom senaste dygnen. Men jag har varit så upptagen mad att skriva alla dessa skol arbeten. :S
Men nu är jag nästan klar och ska bara göra det sista imorgon, ikväll kommer jag inte att orka. Måste få vila lite också :)
Sitter på skolan just nu och har just slutat, väntar som vanligt på min buss som inte går för än 15.40 men jag ska förbi på biblioteket och låna lite böcker för mitt svenska litteraturarbete som ska vara inlämnat på tisdag..

Kommer verkligen inte på någonting vettigt att skriva, det blir bara en massa tråkigheter..

Fas en ska måste jag bara ta upp, jag sitter här vid datorn och smyglyssnar om en kille som pratar med sin tjej kompis, han har typ aldrig haft någon tjej och sitter och beklagar sig för sin kompis som inte verkar lyssna allt för aktivt.
Han sitter typ och säger att han skulle kunna våldta en tjej bara för att, han verkar riktigt sjuk. Jag måste säga att jag blir smått rädd och vågar nog inte skriva något mer, för tänk om han typ råkar läsa det jag skriver och har as bra syn så blir han förbannad på mig som sitter och skriver att han verkar helt psykiskt sjuk :S
HAHHA ahh jag vill typ springa här ifrån och ska nog göra det :p
Men jag ska skriva om mina helgplaner senare.. Hare bra :)

HOHOO

HAHA jag bara måste skriva om Viveca lite,
Vi var då hemma hos henne och jag satt inne på Apkullen och kollade på vilka som hade ändrat i sina album. Då kommer Viveca in i rummet och ser att det är någon som har ändrat sitt album som heter HOHOO.
 Då får Viveca dampanfall och börjar skrika:
-Vem fan har ett album som heter HOHOO !?
Är människan dum i huvet, det heter ju mitt album ! Kolla om den stavar det med 2 o:n !

Jag trode att hon skämtade med mig cför det var ju hennes album, men nej då det gjorde hon inte och vag var tvungen att lugna ner henne och säga att det faktiskt var hennes album...

HAHA det var fett kul, för hon var så jävla förbannad. Jag kan ju lova att jag höll på att dö av skratt !

Hoho!

En kvinna kommer hem och säger till sin man.
- Kommer du ihåg huvudvärken jag har haft alla dessa år?
- Nu är den borta!
- Ingen huvudvärk längre? Frågade mannen. Hur gick det till?
Hon svarade:
- Eva rekommenderade en hypnotisör till mig. Han sa att jag skulle ställa mig
framför en spegel och upprepa.
- Jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk, jag har ingen huvudvärk,
jag har ingen huvudvärk.... Det fungerade! Huvudvärken är borta!
Mannen svarade:
- Det är ju fantastiskt!
Kvinnan:
- Du vet ju att du inte har varit Tarzan direkt i sängen dom senaste åren.
Du skulle kanske också besöka hypnotisören och se vad han kan göra åt det?
Mannen gick med på detta.
Efter besöket hos hypnotisören kommer mannen hem, lyfter upp sin hustru och
lyfter henne in i sovrummet, klär av henne, lägger henne på sängen och säger;
- Rör dig inte, jag är strax tillbaka.
Han går in i badrummet och kommer tillbaka en liten stund senare och hoppar
ner till henne i sängen och älskar passionerat som aldrig förr.
Hans fru säger:
- Wow, det var ju fantastiskt!
Mannen svarar:
- Rör dig inte, jag är strax tillbaka.
Han går tillbaka in i badrummet, kommer ut igen, dom älskar ännu en gång.
Frun säger:
- Wow, det var ju ännu bättre!!!
Då säger mannen:
- Rör dig inte, jag är strax tillbaka.
Efter det går han in i badrummet igen.
Denna gången följer hans fru tyst efter honom, ser honom stå framför spegeln
och säga;
- Hon är inte min fru, hon är inte min fru, hon är inte min fru ..

Hans minnesgudtjänst äger rum på måndag ...

Helg !

Åhh nu är det helg igen !

Så otroligt skönt, men dock ska jag plugga i helgen. Måste bli klar med alla arbeten som ska in innan sport och påsklovet, som är vecka 10 och vecka 13, mellan dom kommer det vara så sjukt slappt i skolan, för man hinner ju inte börja med någonting nytt när det är typ 1,5 veckor mellan loven ;D



Idag började jag min skoldag i Hovrätten, inte för att jag har varit dum och gjort olagliga saker, utan för att vi skulle göra ett "besök" på en rättegång.

Jag satt och väntade i ett väntrum som var till för dom som bara ska kolla på och såg poliserna som var där med den farlige mannen (som var anklagad för grovt narkotikabrott!), sedan hörde jag hur som stod och snackade om han, dom pratade om att ha var våldsam och den ena frågade om när han brukade bli våldsam och så, fatta rädd jag blev!

Sen satt jag där i 3 timmar och lyssnade på saker som lät som om dom inte hörde till dena kille, dom snackade typ om massa andra människor och vart som sålde droger, sen blev jag less och gick till skolan när dom skulle ha lunchpaus, för dom skulle typ hålla på lika länge till.. Han var en knepig brottsling han, när dom aldrig kan bestämma vad han ska ha för straff..







Ikväll blir det fest!

Jag är taggad, för det var ju jättelänge sedan jag var onykter. Känner mig ganska stolt, har bara druckit 1 gång sedan nyår !

Det är ju nästan illa ! Men jag har ju hunnit vara sjuker hanska mycket också..

Men nu ska jag gå och göra mig i ordning. Hoppas alla får en superbra kväll ! Och Julia bli inte för full som en kastrull !

Men jag lovar jag ska också bli full som en kastrull! ;)

image60




 

Tröttis

Huvva idag är jag något trött. Igår satt jag 3 timmar på handledar kurs för övningskörning, det var ganska drygt men smått intressant. Sen kom jag hem, hungrig som en get och satte i mig en halv sallad som min far köpte till mig innan han lämnade av mig hemma, satte på tven och jade helt glömt bort att det var sesongsstart av både Lost och Grey's :( missade 20 min och måste se på reprisen...
Sen blev det lite mer teve innan jag orkade sätta mig ner och börja plugga på mitt TMS prov jag hade idag, då var klockan 11 och jag orkade verkligen inte göra det helhjärtat.

Dagen började med att jag slängde min telefon i väggen när den ringde vid halv sex imorse, jag försov mig och upptäckte att bussen gick på 10 min.. Så jag fick vänta en halvtimma på nästa och ta den och springa sista biten till skolan, där min frukost bestod av 2 ippe och vatten. Sen kom jag sent till mitt prov, min penna slutade fungera och det gick inge vidare, fick typ blackout på provet, men men jag får väl göra ett extra arbete till kursen, för jag måste ju iaf få VG det är ju som en så simpel kurs så jag blir ju sur om jag inte får det..

Sitter och skriver på mitt historiaarbete just nu, sen ska jag gå och köpa kaffe i caféterian!

Ikväll har jag en "dejt" med min kära kusin ! Myyys !

Glad alla hjärtans dag eller vad man nu säger !

Puss och kram, unna dig någonting idag ! Det är ett måste

Alla hjärtans dag

Usch, jag är då absolut inte taggad på alla hjärtans dag. Det kommer bli en till alla hjärtans dag som man sitter där helt ensam, visst det är kul för alls som har någon att vara med på alla hjärtans dag, men för oss singlar blir denna dag bara en sur påminnelse om att man inte har ”lyckats”.
Visst man behöver inte vara misslyckad bara för att man inte har en ”dejt” den 14/2 och vissa tycker säkert att det är härligt att slippa allt.
Men jag hör till den gruppen som tycker det är lite jobbigt med alla hjärtans dag, kan bero på att jag har ganska många kompisar som tycker att jag ska skaffa mig en boyfriend, för det är ju det enda vi inte har gemensamt, dom har pojkvän men inte jag.. Så man känner ju lite av en press på sig själv, denna dag som är till för alla par :)
Hela idén är helmysig, att det finns en dag som man ska hitta på någonting med den man tycker om/ge någon extra mycket uppmärksamhet, men jag kan ju lova att det inte är helkul att vara singel då, man känner sig som lite oönskad och bortglömd, och på tv går det bara massa romantiska filmer som man börjar gråta av, och man känner en sorts tomhet, man känner sig nästan desperat efter någon att dela sin dag med.
Fast just nu tycker jag att denna dag suger, inte för att jag inte tyckar att alla par ska få ha det mysigt, utan för att jag också vill vara med!

Satt på bussen idag och lyssnade på en av mina käraste kompisar som berättade om sina problem, hennes pojkvän kunde inte ta ledigt från träningen på kvällen så han visste inte hur det skulle gå med alla hjärtans dag. Hon hade planerat bio och sådant, men han tyckte att dom lika gärna kunde ta det dagen efter, men det går ju inte, då är det inte alla hjärtans dag tycker hon. Han sa att han inte såg någon större betydelse med denna dag, att det bara är en vanlig dag. Men så får man ju faktiskt inte säga, visst det är en ganska knäpp och kanske dun idé men nu när den finns och det är ju bara en gång om året, då kan man ju faktiskt bjuda på sig själv lite. Och särskilt om ens partner tycker att dagen i sig är betydelsefull.


Hur min alla hjärtans dag kommer sluta har jag inten aning om, men jag ska nog försöka fixa en ”dejt” med någon av mina snygga kompisar som är singel och har tid attt hitta på någonting kul för att sluta tänka på hur synd det är om oss ”stackars” singlar ;)


image58

Melodifestivalen 08

Började fundera på varföa alla skrev om Melodifestivalen i sina bloggar igår, men sen kom jag på att det kanske hade varit igår, och se det hade det. Jag fattar inte hur jag lyckades missa att det började nu, jag brukar inte se det men endå, man brukar ju som ha koll på när det är och så. Men till min stora förvåning har dom då börjat årets delfinaler^^
Tyvärr är jag ingen shlagerfan som brukar sitta och se på varja delfinal och har absolut ingen aning om dom senaste Svenska bidragen till Eurovision eller vad det heter, jag vet att dom skickde iväg Carola för något år sedan, men om jag ska vara ärlig så bryr jag inte så mycket.. 

Men nu ska jag sova..

God natt Kalle Fransson !

10/2 | veckoslut

Jaha, då var det slut på en till vecka. Tiden går sjukt fort just nu känns det som, man hinner ju inte med mycket alls !

I veckan ska jag äntligen på handledarkursen med min far, borde gjort det för länge sedan, man det har bara inte blivit av. Men nu så!
Efter den blir det att övningsköra massa och börja plugga till körkortet, dock kan jag ju först ta det i november, man endå.
Sen känner jag ju typ ångest över teoriprovet, att dom ska ta bort 1 x 2 frågor och bara ha så att man svarar själv. Jag är ju inte bäst på att plugga in sådant i mitt huvud och kommer säkert att få kortslutning i hjärnan när det är dags att klara provet. Men men det ska jag inte oroa mig för nuu !

Ikväll har det bara varit att softa och slipa på mitt hemprov i matte, ska gå till sängs snart och drömma mig bort, är fett trött fast det typ är det enda jag gjort i helgen :]

9/2 | huvudvärk

Wohoo, sitter hemma och lyssnar på musik och överväger mina nya planer för kvällen, så att jag ändrar mina planer för kvällen en en gång idag. Om jag ska dra mig hem till Linus och dom eller om jag bara ska stanna hemma. Min återkommande huvudvärk gör mig verkligen galen, har haft den i 3 veckor nu. I princip hela tiden, dock känner jag inte av den lika mycket hela tiden.. Sen lever jag ju på ippe och alvedon, som inte det heller är så superbra. 


Nää jag tror att det blir filmkväll hemma istället för hos Linus, det får bli Titanic som alla andra :) Men den filmen är ju superbra !
Jag får ha min egna lilla filmkväll med min kära syster. 

 

image57
 

Aja ska dra mig till tven nuuu! Pusss!

9/2 | holiday

Myys start på helgen kan jag lova, först bara hemma och chilla sen var vi hemma hos Linus och såg på film. De va någon film om boxare. Det var fett mysigt, det känns som om det var ett tag sen ,man hittade på nåtgot sådant.
Men nu är jag hemma igen. Ska dra mig till sängen snart, är äckligt trött har ju som sagt inte sovit så bra i veckan.
Men imorgon (idag) sak vi fara ut med skoter och grilla! Fett mysigt, första gången i år och kanske den sista. För all snö skulle ju försvinna eller hur det nu var. Det suger hårt!

Fast igentligen gillar jag inte att grilla, jag verkligen HATAR grillrök det luktar sjukt äckligt och man blir ju verkligen aldrig av med den. Man måste ju typ duscha 10 gånger å massa.
Och när man blir blöt ute och det inte bara är att gå in och byta byxor, utan man måste vänt tills man kommer hem och det brukar ju som ta ett tag.. Haha nää vad jag klagar, det kommer bli fett mysigt :) 

image56

Nu ska jag ta mig till sängen.

God natt Kalle Fransson !

8/2 | Äntligen!

Åhh så skön det ska bli med helg! Dock har jag inga planer alls, förutom om jag kanske ska följa med Mina och Emily på partyyy, har inte varit på fest med dom någon gång innan och nu fyller ju Emily 20 och allt.
Men jag ska iaf lägga ner några timmar på att plugga, prov i TMS och hemprov i matte C. Myyys !
Måste säga att jag inte alls är pepp på att plugga, jag vill bara ha kul det var ju som ett tag sen man gjorde någonting riktigt kul !

7/2 | YAY

Wohoo jag har G+ på Teknik människa sammhälle, mer än vad jag trodde, eftersom det bara är men lärare som sätter G eller IG XD
hahahahhaha

6/2 | Gnällis

Huvva, jag är verkligen bäst på att gnälla. Jag borde få medalj för det om man kunde det. Det är min största hobby tror jag, men när man har kommit igång med det går det som inte att sluta. Jag gör det inte för att jag vill att folk ska tycka synd om mig, eller jo kanske lite. Men oftast gnäller jag om saker som gör att folk blir irriterade, och jag tycker mest synd om folk som får höra mitt gnäll, inte om mig själv. För oftast så gnäller jag om saker som inte ens har att göra med mig själv, t.ex. att min mor luktade konstigt och sånt.. Då är det bara hon som blir sur i ögat, inte jag.

Men min eftermiddag har varit ganska bra :) Slutade en timma innan jag skulle, min far kom och hämtade mig tidigare än vad han sa att han skulle. Han har också varit duktig och köpit hårpillren från naturapoteket som Viveca rekomenderade. Så nu ska jag få mitt hår att börja leva igen istället för att det ska se ut som ett jävla fågelbo.
  Sen fick jag tillbaka min börs, som jag på något konstigt sätt glömde på bussen i fredags (märkte det först i måndags) men den fittiga busschauffören som hittade den hade snott 150kr av mig :( (han som är störd och sparkar på hundar) men men jag klarar mig, set var ju inte så mycket pengar direkt och jag ska få nya av min far så att jag kan köpa nytt busskort.
image54


seb var det ju Lost: past, present and future idag ! Dock var inte det så jättebra, men det var bra att man får komma in i vad som har hänt å så igen, det var ju huuur länge sen som hellst som det var Lost sist.
Jag vet, det är ju bara att ladda ner det, men det har som blivit en liten tradition, att sitta och se på Lost med min far på onsdagkvällar :) Nu är jag riktigt Peppad på sesongsstarten av Lost ! wiii



Bara för att jag tyckar att han är fett söt och för att han dog :(

image55

Jag gillar inte när blogg.se lever sitt eget liv och bara förstör inläggen man skriver, jag hadee sktivit ett låångt  inlägg idag, men så bara försvann mer än halva :( då tappade jag skrivlusten :( bleeehh !

Men nu ska jag gå och sova..

God natt Kalle Fransson !

6/2 | maaahh

fan vad jag hatar alla fuckade datorer :S

Moa - 6/2 | God morgon

Ska bara börja med att säga förlåt för mitt inlägg igår, jag har inget som hellst emot tjocka människor. Jag såg bara på Sistra chansen  på 3an igår och jag blev lite rädd när man fick se USA:s fetaste människor.

Morgonen har ju verkligen börjat underbart, vaknar helt illamående och trött, tog ut hästarna som tyckte att det var  en sjukt dålig ide att behöva gå ut klockan 06.45 på morgonen. Bråkar lit med min mor föratt hon tycker att jag är alldeles för slarvig, visst det är jag men man behöver ju faktiskt inte säga det på dett sättet hon säger det på. Hon får en att känna sig så jäävla värdelös så det är inte sannt.
Jag har typ börjat bli aggresiv, det är verkligen inte jag, jag brukar ju vara lugn, men nu senaste tiden har jag typ haft PMS jämt :S
Nu sitter jag på skolan och känner mig lit eduktig, sitter óch jobbar på mina arbeten som ska in vecka 8 och 9.
Nää nu ska jag ta tag i det här ordentligt! Herrå !

Moa - 5/2 | Fett

Usch, jag har typ ångest, tänk om jag får fettma och typ har feta valkar som man måste lyfta på för att kunna tvätta där eller få stora canserknöar av fett ! Eller inte kunna ställa sig upp, för om man gjord det skulle benen gå av.
Sitta och äta skräpmat till frukost lunch och middag, med massa fett som rinner ner för ens trippelhaka. Jag kan inte hjälpa det, man jag blir äcklad av personer som lider av övervikt/fetma, men det är inte av själva personerna utan det är mest för att jag är rädd för att bli fet, eller jag tror det är därför.
Tänk om maninte kunde kliva ur sängen för att man var för fet, det skulle ju vara hämskt, att inte kunna klara sig sjuäv och behöva gå runt och vara rädd för att hjärtat skulle kunna stanna när som hellst. Det är en av mina stora mardrömmar och jag hoppas verkligen att det aldrig kommer att hända...


image53
asså förlåt men hur het är hon?


Moa- 4/2 | School

Yehh, så har man tagit sig till skolan en gång till!
Har hunnit med att vara på Gapro och hämta spån, myyys.
Jag tror inte att det har varit såhär kallt på ett tag nu, det är -15 ute. Inte mycket men det känns ganska mysigt iaf, sen har det ju snöat hela helgen nästan så nu äre bara att tagga skoooter !
Eftersom jag var hemma hos mina föräldrar idag så var jag tvungen att gå upp tidigt, eftersom det bara går en färja på morgonen, fast jagh börjar 10.. Men det är ganska skönt, jag hinner ju som vakna ordentligt innan man börjar :)
Nu ska jag gå och leka med alla andra töntar, pussis !

image52

Moa - 3/2 | fiilm

Jag har typ sett på film hela helgen, eller jag har iaf hunnit gå igenom alla sagan om ringen filmer och ikväll har jag sett på Bewitched med Nicole Kidman. Jag bara älskar henne, eller ja hon är sjukt bra skådespelare och så, sen är hon fett snygg.. 
image51
eller om hon är det vet jag inte, men jag gillar henne.

Jaa jag har ju som sagt haft lite mer att göra ihelgen, idag har jag målat i mitt rum, det vita är nästan klart men jag har inte bestämt fondväggen än, om det blir tapet, eller en schablon eller om man ska måla av en blomma, (såg det på äntligen hemma för typ ett halvår sedan, det gav mig ganska mycket insperation) sitter inne på schablononline.se och kollar lite, men jag vill ha någonting lite anorlunda :p

Annars har jag bara tagit det lugnt idag, känner att jag måste hitta på mer saker att göra på dagarna, men jag är less på att vara hemma det finns ju ingenting att göra..

Aja ska gå och sova nuu, upp tidigt imorgon och sen ska vi förbi på Gapro och köpa spån till hästen innan skolan..
Puss !

God natt Kalle Fransson !

Moa - 3/2 | Ippe

Har varit väldigt inaktiv just nu ett tag, har inte haft tillgång till en dator sen i fredags. Har ändå känts ganska skönt, man har ingen press på att man måste kolla vad som händer hela tiden..
Helgen har varit ganska händelselös, det har varit mycket film och chill. Ikväll har det bara varit chill med några kompisar.
Fast på något sätt kom vi in på helt fel samtalsämne och jag fick typ ångest och skuldtankar, då gick jag hem. + Att min huvudvärk har kommit tillbaka ;S Ippe for life ! <3

Så jag gick hem helt ensam, jag borde ju ha åkt hem samtidigt som Jonte, då hade jag ju fått skjuts hela vägen hem, men nej då, så smart är jag då verkligen inte ! Så jag fick gå där i en fucking snöstorm. Min iPod har slut batterier och jag hittar inte den jävla sladden så det är som omöjlogt att ladda, jag borde köpa en såndär grej så man kan ladda den i väggen.. Så jag kunde ju inte lyssna på musik heller, det sög för då hade jag ju iaf kunnat dränka mina tankar med musik. Jag fortsatte och tänka vidare på mina störda tankar och fick typ ångest för sådant jag gjort och inte gjort. Om man kunde få veta i förväg vad som skulle hända om man gjorde/inte gjorde saker på förhand hade ju livet varit mycket enklare, man hade sluppit alla konstiga situationer å så.
T.ex. började jag tänka på dom där sms:en ett för mycket, det som säger till killar att man är desperat eller vad man ska kalla det. Och jag har kommit fram till att jag har skickat många sånna.. Illa ! 
Men det har inte varit på ett desperat sätt jag har skickat dom (inte från min sida om man kan säga så), fast det kan ju uppfattas som så...
Sen har jag kommit fram till att jag borde börja lita på folk, för det gör jag verkligen aldrig och jag kan ju säga att det är ett ganska stort problem vissa gånger...

Varför ska jag lita på dig ?
  

Jag borde verkligen gå och sova nu, men jag får skriva mer imorgon. Puss !

God natt Kalle Fransson !

Moa - 1/2 | helg !

En lektion kvar då ! Sen äre helg !
Jag klarade mitt Rättskunskaps prov och fick iaf VG, kunde ju gått bättre om man hade varit lite generösare med pluggandet.. Men men det finns inte så mycket att göra åt nuu.


Igår var jag med sötviveca ! Fett nice, det var ju som ett tag sen vi gjorde något nuu . Vi var på maxi i typ en timma och bara gick runt XD fett värt det.
Sen satt vi typ å kollade på youtube typ :p de var fett myysigt ;D


Idag började min dag bajs, trodde att jag var sen till bussen och kanske skulle missa den, men det var bussen sm var sen och vi fick typ st och vänte i en evighet :S Men tillslut kom den iaf, sen höll jag på att missa 77från stan, det hade varit fett bajsigt och om jag hade gjort det hade jag fan väntat på 5an och tagit den till haga... De var ju fan snöstorm nästan och bajsäckligt väder.. Men jag han med den bussen också, hann i tid till matten wohoo !
Älska matte på fredamornar !
Niiet !

Men nu gåre bara bättre och det är bara att hoppas på att helgen blir bra, trotts att jag inte har någon aning om vad jag ska hitta på, förutom att jag kanske ska flytta in i mitt nya rum ! :D

Nu ska jag gå och fixa så att Harriet får min närvaro och kontonummer så att jag fär matersättning för praktiken :D

Puss puss !

RSS 2.0