Prayer of the Refugee

Tröööt jag är !
Chill kväll med mina kära systrar, Alva och Siri. Popcorn i mängder och Sagan om de två tornen ! Mys ! För en fulländad kväll är det bara sova som saknas. Och det kan jag lova blir snart !


Asså jag känner mig verkligen smart ibland, i onsdags när jag, Vickan och Emma var och "tränade" kom vi in på samtalsämnet vad vi skulle bli efter gymnasiet.

Vickan: Vad sak du göra när du går ut då ?

Moa: Venne, måste ju som pluggag för att bli något så det blir väl universitetet...

Vickan: Vad ska du läsa då ?

Moa: Funderar på teknik, eller någonting med fysik och sånt.... Jag vill bli någonting smart när jag blir stor !

Vickan: Som professor eller ?

Moa: Naeeeh eller jag vet inte, något smart !

När jag tänker efter så lät det inte smart alls och jag berättade för Amanda om vårat samtal och hon bara skrattade och sa att jag var smart om jag ville.. Jag tycker att jag kan vara ganska smart ibland men det tycker tydligen ingen annan..


En svår och jobbig grej

Usch jag satt uppe och kolade på mobiltelefoner i natt, kunde endå inte somna så jag fördrev tiden med att sakna en telefon som fungerar. Min far har sagt att jag får köpa en billig tele eller spara ihop till en själv och själv kommer jag aldrig att få ihop pengar. Men jag funderar på att köpa en begagnad tele på typ blocket eller tradera, det brukar ju som vara billigare. Hittade två stycken som såg ut som någonting jag skulle kunna tänka mig. Jag är fan otroligt kräsen med mobiler, det är som med killar. Man hittar den perfekta men efter ett tag så hittar man bara mer och mer fel på dom...

Någon av dessa funderar jag på men dom är ju inte billigast nypris men jag hittade dom på blocket typ oanvända för typ 1200-2000 och det är ju inte så mycket !



Whatever You Like

Blä jag ångrade att jag såg den, jag kunde utnyttjat tiden för att försöka bli tröttare eller försöka somna. Men så smart var inte jag ! Den hade inte blivit något bättre än sist (Btw så var det På smällen jag såg).


Varför hamnar jag alltid på golvet ? Vad som än händer så slutar det oftast med att jag ligger på golvet i slutändan. Enligt Jeten så är min plats på golvet. "Quinntimmer vid spisen men Moa på golvet" är ungefär vad han brukar säga, men det värsta är ju att det är sant..
Men jag förstår inte varför, jag måste ju påverkas sjukt mycket av jordens dragningskraft eller någonting liknande, jag trillar alltid av stolar, sängar m.m. Men även när jag står upp så hamnar jag ofta på golvet på något konstigt vis.. 


 



Här hade jag hamnat på golvet efter att Robbin, Matte och Erik bråkade och drog med mig i fallet från sängen, så där var jag igen på golvet och vågade inte ta mig upp på sängen igen, för jag skulle ändå hamna lika snabbt på golvet igen...


Nu ska jag verkligen försöka sova ! God natt Kalle Fransson !




Keep your hands off my girl

Mitt rum är en katastrof från andra världskriget och mitt ansikte har böldpest. Jag känner inte hoppet !

Lyckades somna idag efter skolan, oplanerat. Jag skulle bara blunda i några sekunder eftersom min ögon höll på att dö av trötthet, sen somnade jag efter kanske en halv sekund !
Sen vaknade jag i panik, klockan var 13.53 och min buss gick 14.20. Jag skulle omöjligt hinna gå till stan och hinna med bussen. Jag hade två alternativ, 1:an ner till stan eller mördarcykeln. Vågar fortfarande inte lita på bussar när jag har bråttom så det blev mördarcykeln. Så jag fick typ världens träningspass eftersom man typ måste hoppa på pedalerna för att det bara finns treans växel på cykeln. Sen var jag tvungen att lämna den olåst på stan, men jag tycker fan synd om den jäveln som snor den, det är inte värt det för allt i världen, så jobbig är den att cykla  på. Men det skulle ju vara ganska festligt om någon snodde den imorgon på fyllan, jag vet själv hur det är att cykla med den på fyllan och jag kan lova att det är inte lätt, jag brukar trilla cirkus 10000 gånger när jag har  varit så dum att jag tagit den på fyllan.

Jag förstår inte vart min trötthet kommer ifrån, jag är fan aldrig pigg. Det känns som om jag aldrig sover, bara när jag inte har planerat att sova för då somnar jag aldrig ! Jag kan ligga vaken i timmar utan att somna och vara helt klar i huvet men trött som ett cp ! Men nu är det iaf helg snart och jag hoppas att jag lyckas med att sova ut !

Nu ska jag se på världens sämsta film ! Varför vet jag inte men jag lovade mig själv att se om den för att se om den blivit bättre... Men jag lär få ångra det !



Dub I dub

Blääää tidig morgon och jag har ingen aning om när bussen går :S Men det borde ju vara nu någon gång så det är väl bäst att gå dit !
Jag är trött och går som en zombie, dock as pepp på att slut 9.55 sen ska jag soooosa hela dagen !
Näää nu ska jag till skolan !

Dum Dadi Doo

Jisses !
Senaste uppdateringen i fredags ! Illa !

Har lyckats med någonting som är i princip omöjligt, jag har Differin i ögat ! :( Inte det skönaste man kan föreställa sig. Och nyttigt tror jag inte heller att det är ! Sedan måste jag få ställa frågan om vart allt ljud tar vägen ?
Vart jag än sätter mig så försvinner allt ljud. Datorn glappar, mina gamla hörlurar försvan ljudet åt fel håll, mina nya gick sönder efter cirkus en dag och nu har även ljudet på lapen försvunnit ! Vad händer !? Jag kommer bli insane ! :( Jag tål inte att ha det dödstyst runt mig såhär ! Rövanus !

Helgen var nice, men i söndags gjorde jag någonting jag aldrig trode att jag skulle göra i hela mitt liv, JAG SPELADE WOW, World Of Warcraft, in my dreams var det omöjligt. Men nu har jag iaf slösat timmar av mitt värdefulla liv på att spela wow. Kändes helkonstigt men jag var ju typ bäst på det, jag dödade allt ! Förutom när allt dödade mig... Som kanske hände lite oftare.... så nu ska jag helt enkelt viga mitt liv åt WOW, bli en superwownörd som lever och andas för enbart WOW ! Moahahahhaahahhahahahahahaha  !!!!!!!! Igår slog jag ju fan mitt rekord, jag kom upp i level 10, inte långt kvar till level 80 kan jag lova !





Nu ska jag soooova ! Night !!



If I were a boy

Jag tror att jag har kommit en bit på vägen med att komma på varför jag är rädd för förhållanden. Jag tror att det kan bero på att jag tycker att många tjejer förvandlas till monster när dom blir tillsammans med en kille. Asså jag menar när folk blit tillsammans så är det fan inte med samma person som man lärde känna. Vissa människor blir superöver beskyddande, kan typ inte låta den andra personen andas utan tillstånd från han/henne (oftast henne?) Eller har jag fel ? Sen blir folk bara griniga på varandra och vad den andra än gör så gör den det på fel sätt. Man ska säga vad man gör, vem man är med m.m. Det är fan sjukt ! Vissa pojkvänner har det fan inte lätt, typ kvävda av ett monster.. Usch ! Tänk om alla blir så ? Faaan vad hemskt, fast det kan ju inte vara så för alla. Det finns ju många som har ett supergulligt förhållande. Hjälp !
Tänk om jag skulle bli ett jävla monster som jagar folk och förbjuder folk att göra saker :S !
Man borde fan vara kille och slippa allt sånt, ta livet lite lättare och man skulle slippa alla tjejproblem. Killar, tjejbråk och alla andra problem vi skapar helt utan anledning.

Nu ska jag sluta tänka på sånt !

Är nååågot så trött, ska sova lääänge imorgon, men inte för läng för jag har massa saker att göra imorgon. Men jag taggar !


Eyo lilleman

Jaaa vi är helt normala, vår mor ville bara slänga ut oss för att hon tyckte vi var knäppa.

Hannes: Brochan det är keeebab i telefonen

Jag: Ey, varfor har du keebab i telefonen ?

Hannes: Det är kebab i telefonen !

Jag: Vafaaan händer yao, det kan juh inte vara keebab i telefonen !

Så förtsätter vi i ca 5 minuter, och helty plöttsligt kommer Alva in från ingenstans

Alva: Brochan det är kalsonger i kebaben !

Haha asså jag dör ju ! Hon är ju så jävla söt, kanske har endel att träna på på sin shobresvenska dock..


One Step At A Time

jag känner en konstig happiness kännsla, jag kan inte sluta le.. Livet är underbart !
Imorgon är det fredag och helg ! Sova bort hela fredagkväll och sen blire stan på lördag, otroligt skönt med helg, jag tror att det är helgerna som är meningen i livet.

Kommer aldrig att kunna somna i mitt rum inatt, det är typ bastu och jag svettas typ som en gris, jag måste öppna fönstret. Fast annars tror jag inte att jag kommer ha några problem med att sova, trodde att jag skulle vara hur pigg som hellst efter min lååånga powernap imorse, men tjii fick jag. Jag kommer att sova som en sten när jag lägger mig på kudden ikväll.

Damn, dom har ju fri träning på träna för tillfället och jag måste fan dit, nuuu. Jag är hur sugen som hellst på att träna, men det blir fan aldrig av ! Jag kommer typ sluta som en Bert Karlsson..


Mannen är ju någon jag absolut vill leva upp till, särskilt magen !

Salabhasana

Har just satt mig för att göra läxan i yoga till imorgon, jag hoppas verkligen att det inte tar för lång tid. Jag borde börjat med det tidigare men jag har inte orkat. Som vanligt... Till mitt pluggande gjorde jag kanske bästa mackan jag gjort i mitt liv ! Jag hade ingen aning om att jag var så bra på mackor !
HAhaha jag älskar tornfisk !

Misade skolan idag, ingen kunde köra mig dit och jag var på Holmön, så jag var tvungen att ta bussen in och kom till stan vid 9, min dag slutade 9.25. Jag vågade inte gå till religionen, jag vill leva ett tag till. Det slutade med att jag for hem och sov och blir väckt halv 1 av Linus som tyckte att jag skulle ta mig ner till stan.
Lyckades ta min ner till stan inna jag åkte hem.
Det jag har lyckats med idag är att hämta min dator i stan och köpt ett nagellack som jag inte hade råd med...

Jag hade planerat att köra ett yogapass själv, bara för skojjs skull, men så långt har jag inte kommit idag.



Tears don't fall

Usch, jag tog mig ner till staden. Men inte längre. Mit huvud sprängdes och jag låg på marken och kunde inte röra mig... Nää okej så hemskt var det inte, men när jag väl var framme nere på stan så kom jag fram till att jag inte skulle palla att dansa idag, kanske var lika bra eftersom man inte ska träna med huvudvärk och dålig hals. Jag var fan as taggad på att dansa, det var huur länge sedan som hellst nu, jag får helt enkelt ställa mig framför spegeln här hemma och dansa för mig själv ! Haha det skulle se något kul ut.



Men det ska för en gångs skull bli en tidig kväll för mig ikväll, ska sova innan tio har jag bestämt !



Godmorgon ?

Usch, jag är nyvaken. har "powernapat" i 3 timmar, skööönt. Men nu kommer jag inte lyckas somna ikväll heller. Blir en vaken natt som igår :( Happy times ! Fast jg kan ju hoppas på att bli helt slutkörd på baletten eller någonting..  Linus ville komma förbi, men jag vet inte om jag är så kul med mina gigantiska halsmandlar och slitna jag. Sen finns det ju som ingenting att göra här heller, jag har ju fan inte ens tv !

Aja nu ska jag dra mig ner till staden och dansa balett !



Den som inte kan hata kan inte heller älska

Usch jag borde verkligen börja gå och lägga mig i tid på söndagkvällar, men det är verkligen någonting som är omöjligt för mig. Söndagar är kanske den dagen jag är piggast på veckan och gör minst.
Har just sett klart Sex and the city filmen, otroligt bra den är, jag gråter mer och mer efter varje gång jag ser den. Nu är det i princip omöjligt för mig att se den. Sååå söt.
Tönt stämpel, I know !

Måste fixa min design på bloggen, men jag suger verkligen på det ! Men det ser ju typ ut som att jag är en sådan människa som springer runt med bjällror på fötterna. Och så emo känner jag mig verkligen inte ! Fast jag kanske skulle bli ? Skulle inte det vara grymt lixom,

  • Kunna missmatcha alla kläder man har på sig och säga att det är snyggt 

  • Springa runt och göra konstiga ljud utan att skämmas

  • Det spelar ingen roll hur man sminkar sig, det är bara att kladda massa svart och färg i ansiktet och det ser bra ut 

  • Gå omkring med bjällror på skorna hela året och ha julkännslor hela året utan att bli tagen för att leva enbart för julen

  • Ha hur slitet hår som hellst och ingen skulle ens tänka på det

  • Och om det blir för slitet är det bara att raka av det 

  • Ha alla hårfärger på samma gång utan att det skulle vara konstigt 

  • Vara barn resten av livet och springa runt med leksaker tills man dör

  • Man får se sur och självmordsbenägen ut utan att någon tvingar en att le

  • Man kan ha huuur många piercingar man vill ! 

Finns säkert mängder med mer saker som är bra med att vara emo, men jag känner att det inte är en livsstil för mig...
Jag borde verkligen sova, jag är ju inte helt frisk... HAHA

Älskade ängel

Okej då det är lite sent eller kanske tidigt at se på julkalendern nu, men Sune är ju bara sååå bra ! Sen måste jag få göra någonting så jag blir på lite bättre humör. För nu är det helt klart, min kära bebis är död. Jag kommer aldrig att få se min tele i livet igen. Jag fattar inte varför jag har sån otur med mobiler men tydligen så får jag inte ha en telefon som överlever.. Måste köpa en ny, men jag har fan inte råd, och mina föräldrar vill inte betala en ny och jag kan fan förstå dom. Min telefoner går sönder, försvinner, blir stulna jämt ! Det är som att jag drar olycka över mina telefoner :(



Kanske ett av dom bästa avsnitten ! (L)

Sommar och sol

Lika produktiv som alla andra söndagar har jag varit idag, har inte gjort någonting vettigt alls idag. Borde tagit mig in till stan imorse och gått på någon konstig gudstjänst så jag kunde skrivit klart religionen men jag vaknade vid 10 och kom på att det var lite sent att ta sig in till stan.. Lika bra jag skulle ändå skämt ut mig och somnat eller någonting liknande.
Jag har tillbringat min dag innomhus och sett på film med min syster, sen  har jag gått och funderat över hur låten till Hajk gick. Älskar den låten, inte för att jag riktigt vill ha sommar än men ändå.



Ska faktiskt skriva lite engelska ikväll, eller iaf be min mor läsa igenom det jag har skrivit och rätta det så min lärare tror att jag kan engelska !
Sen blir det fiiilm, orkar ändå inte göra någonting annat och inte finns det någonting annat att göra här ute i skogen.

I have to stand on my own two feet’s

Tjenixen !
Lyckades ta mig ut till denna öde ö idag, var tvungen att rädda min pållar från min far, kanske inte är så hemskt att bli omhändertagen av han man jag har haft en klump i magen sen igår då jag vet att min far inte är den som är bäst på att mocka, och hur kul är det lixom att stå i en meter bajs ?

Gårkvällen var superkul, trevligt folk men en sur granne. Han kommer tydligen från skogen och klagar på för högt ljud på en fredagkväll. Jag menar han kan ju flytta tillbaka till skogen om han nu är så pas kännslig för oljud, han är typ 25 och klarar inte av att han inte har några kompisar att festa med så han måste klaga på andra.

Kunde dock inte sova så bra, innan vi skulle sova så började min mage mörda mig innifrån, eller ja ena sidag höll på att gå av och jag har ingen förklaring på varför. Men det slutade med att jag skyllde på att det var min danslärare som gjort så jag sträckte mig eller nått. Nog för att jag tror att det skulle gjort ont innan om det var så det var, men det är fortfarande ett mysterium. 

Skulle ta mig till färjan  med hjälp av Rojas föräldrar, dom var på Ringside för Tossan och Ronja hade match. Och när jag kom in dit så visste jag en gång till att boxning inte är någonting för mig, en lokal där det lukter svett och massa farliga och läskiga människor som kan slåss, jag var allvarligt rädd när jag såg endel människor där, det såg ut som att dom skulle kunna hoppa på vem som hellst och bara slå ner dom... Huh !



All of the days have passed us by

Åhh jag får ju damp ! Varför fungerar inte msn !? Jag loggar in, tar typ en timme sen efter en sekund loggas jag ut och jag fattar ingenting ! jag blir sne ! Just shoot me !

Har suttit hela kvällen med mjukisar, sporttopp och massa tröjor och ändå fryser jag som ett svin. Kan man vara kallblodig ? Jag är fan alltid kall och kan fan inte ha samma temperatur som vanligt folk.. Om jag rör någon måste det ju typ kännas som att bli rörd av ett lik typ, och jag menar hur mysigt är det lixom ?

Som jag trodde så var det bara jag i min grupp på svenskan så nu måste vi göra redovisningen imorgon.. Alla andra var tydligen "sjuka", slutade iaf tidigt, så jag han hem med tidiga bussen ! Otroligt skönt ! Allt blev inte lika stressigt som det brukar bli på kvällarna när man typ kommer hem halv sju och ska hinna med allt och hinna sova också. Har inte hunnit komma fram till vad det blir för kläder imorgon kväll dock, men jag tror att jag ska köpa en oversize t-skirt på Åhlens som jag såg för någon dag sedan, det kommer svida hårt på kontot, eftersom det ligger på minus och jag redan är skylldig både min mor och far pengar, men kläder är ju alltid behövligt !

Blir fest på Teg för min del imorgon, hade gä'rna gått ut men det är ju inte alla som har åldern inne av dom jag ska vara med imorgon, så det får helt enkelt bli någon annan gång. Men jag är ändå sjukt taggad så det blir nog bra !

För tillfället sitter jag och lyssnar på "Rock klassiker", som är ersättaren för Rix, meningen med det fattar jag då inte, men det verkar som att någon tyckte det var en bra idé. Men jag borde fan borsta tänderna och lägga mig och sova så att man är pigg imorgon, jag hatar att vandra runt som en zombie.

Jag förstår inte mitt problem, jag och Viveca har diskuterat hur ful denna pose är och så har jag på något konstigt sätt börja göra den på vissa bilder, nog för att det är dom mindre seriösa bilderna men kolla bara hur töntig jag ser ut !



Godmorgon ?

Kom till skolan nyss... Bara sådära 4 timmar försenad, men jag kunde verkligen inte gå på religionen. Är inte klar med arbetet som vi fick för typ 6 veckor sen, jag har inte ens börjat ! Men det är inte mitt fel att jag inte har lyckats gå i en konstig kyrka, har ju som inte haft tid till det och på söndagar ligger man och sover... Och jag måste säga att det var sjukt skönt att sova imorse ! Usch jag som skulle skärpa mig med skolan och vad göra jag ? Har hunnit skolka från 3 lektioner och det har inte ens gått en vecka än ! Bad Moa ! 
Sen är det typ bara jag här i skolan av våran grupp till redovisningen i svenska, eller ja Moa och Amanda är inte här och det är ingen som har sett Emelie, Mimmi eller Peter, så jag tror att jag är ganska ensam ! Grattis ! Jag kommer inte redovisa idag kan jag lova ! 

Igår var vi på bio, kom typ en och en halv timma tidigt, inte mitt fel ! 
Såg Vi hade iallafall tur med vädret igen och den verkligen sög, jag pratade typ igenom hela filmen så dom som tyckte den var bra kan inte gillat mig så mycket.... Men jag hoppas att det inte var någon som tyckte den var bra, för den sög verkligen stenhårt ! Visst den var lite kul men den var typ en Götakanal X 100000 gånger sämre än den och då är det illa ! 

Nu ska jag gå och kolla om det kanske har dykt upp någon ur min grupp, men det tvivlar jag på...  

Drömmar ?

Igår när jag såg på film började jag fundera över on jag skulle stänga av den sådära vid halv tio, men beslutade mig för att inte göra det eftersom det bara var 50 min kvar på den och jag trode att jag skulle lyckas tvinga mig själv att vara vaken den tiden. Men det gjorde jag så klart inte, jag somnade nästan direkt efter att Todd skar halsen av den första människan. Men sen vaknade jag med ett ryck, klockan var 23.00, filmen hade väl slutat för sådära 20 minuter sedan. Jag fick typ damp och tvärsatte mig upp och började fundera över vart Amanda och Robbin var, borde inte dom varit tillbaka vid den tiden eller hade jag misstagit mig helt. Jag hade panik och började fundera över om dom hade gått och typ dött.. Sen efter ett par minuter slog det mig att jag var hemma och det var dom också, jag vet inte vart jag fick att dom skulle vara där ifrån.. Men det var sjukt läskigt och jag blir fan rädd för mig själv..


Tidig kväll

Ska satsa på en tidig kväll ikväll, det ska inte bli som igår kan jag lova. Blev ingen bio för min del, men imorgon blire bio och myyys ! Var tvungen att hämta min nycklar som jag glömde hemma imorse och jag verkligen måste komma in i mitt skåp imorgon.
Men innan jag ska sov blir det Sweeney Todd och massa vatten, jag är oerhört törstig och finns det någonting bättre än vatten ? Vatten är heligt för mig och det kanske en viss Matte märkte när han skulle dricka upp mitt vatten innan vi ens hade lämnat Sthlm. Men jag kan ju trösta mig med att han blev blöt.. Sast min jacka blev röd, han hällde vitamindryck på den :(

Moa: Vafaaan gör du?
Matte: Det var inte jag, du vet väl bäst att det är ni tjejer som blöder jämt varje månad?

Jaaa Han är lite störd !


Förlåt Viveca att jag ser den utan dig, men jag får komma förbi nästa vecka typ och se på den med dig :)


Trötthet !

Jag borde var sjukligt trött för tillfället, somnade vid 4 och gick upp 05.40. Så det är ju bara att räkna hur myckat jag har sovit i natt trotts mina försök till trötthet !
Men sanningen är att jag inte alls är så trött som jag trodde att jag skulle ha varit. Men jag orkar fan inte jobba, och det kan jag inte heller för jag glömde nycklarna till skåpet hemma imorse då jag letade det jävla kvittot till mobilen, men det hittade jag så klart inte. Men jag tror att jag ska kunna lämna in telefonen ändå, det kunde jag göra förra gången om jag minns rätt.
Går bara till halv tre idag, skulle gått till fyra men matten är tydligen inställd ! :D Happy times ! Det känns så jobbigt att komma till lektionen utan böcker och ork att jobba, så sitter man mara där i två timmar och tittar ner i bänken.
jag vill bara hem och sova nu, skulle dock på bio med Jesper ikväll, men jag vet inte om min mor tillåter det, har typ inte sett henne på typ två veckor och då blir hon så grinig när jag är kvar i stan... Men det är ju som taskigt mot Jesper, men jag får se på villket humör min mor är på idag. Man kan ju alltid hoppas på att hon är glad. Men jag skulle kunna tänka mig att hon vill checka om jag typ har spruthål i armarna och om jag ser ut som en knarkare efter att ha varit i Estland, min mor har verkligen vackra tankar om mig och det märks att hon inte litar på mig det minsta !
Men jag måste säga att jag längtar till min säng och det skulle ju vara guld att få sova i typ två dygn och sen komma tillbaka till det verkliga livet ! Men det har jag inte tid med, sova får man göra i graven !



Gratis bio

Jag är  ny medlem på  http://gratisbio.se och jag tror faktiskt att detta är en sida som fungerar, det verkar inte krångligt alls och att få poäng är inte heller svårt, sen är det ju inte varje dag man får gratis biobiljetter ! :D Try it !






 


Natt blogg

Som sagt så har jag typ sovit hela dagen och vänt totalt på mitt dygn, jag kan inte somna och det känns förjävligt :S

För att gör mig lite tröttare kanske det hjälper med en lista...

Lovar du att svara ärligt? Ja [x] Nej [ ]

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[ ] Jag har gråtit för att jag varit kär i nån jag inte kunnat få
[ ] Jag är kär nu
[X] Jag har sårat nån så de börjat gråta
[ ] Nån har sårat mig så jag börjat gråta
[ ] Jag har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Jag har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X]Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smygit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[X] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[/] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[X] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan. Ingen skulle bry sig endå
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken. Snarare rädd för den
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[/] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[X] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[/] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[X] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[X] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[X] Jag har medverkat i en teater.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[X] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[/] Jag har fräknar

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[/] Jag har blivit utslängd hemifrån. Nästan inte långt ifrån
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur munnen.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Otroligt tråkig lista !

Tallinn

Så sitter man hemma igen, efter en vecka borta i världen..

Måndag 5/1
Kommer till Sthlm klockan 06.30, hade inte fått en blund i ögonen under hela resan med buss och inte kvällen innan heller, så jag hade väl sådära energi på 0%. Första halvan av dagen tillbringade jag på T-centralen med ett par som höll på att göra mig galen, så det blev en stor lättnad när Amanda och Robbin kom ner till centrum från Värmdö. Om dom inte hade kommit i tid hade vi varit fyra resande till Estland istället för sex och jag hade haft två döda människor på mitt samvete..
Men vi hittade även en Matte som höll på att hitta vilse i staden. Sen bar det vidare till frihamnen, men någon, jag nämner inga namn gjorde så att vi hoppade av två hållplatser försent så vi fick gå ännu längre med våra gigantiska väskor, inte så nice ! Vi kom fram dit vid 15.30 så det var 2.5 timmar kvar innan båten gick man vi fick gå på redan vid 16.00, vilket var en stor lättnad ! Jag har aldrig varit så sliten i hela mitt liv !
Sen var det party resten av natten, iaf för mig och Matte, alla andra var tråkiga... Men det sak vi inte gå in på mer detaljerat !

Tisdag 6/1
Kommer fram till Tallinn klockan 10.00 (09.00 svensk tid) Hittade vilse var det första vi gjorde och ingen i Rysslandet fattade vad vi sa, så det var ett äventyr att hitta till hotellet som dom inte ens visste att det fanns. Hur bra är det lixom, vi kommer dit och alla ryssar som typ bott där i hela sitt liv har ingen aning om att det finns ett hotel som heter tallinn City Hotel. Men vi hittade det tillslut och fick bekreftelsen att det verkligen fanns ! Dumma Ryssar ! Jag hatar packning, jag tror att jag ska bli kille, mindre packning och mer muskler !

Checkade in, dog i sängen ett tag och sen blev det att utforska staden !  Otrolig fin stad, det var någonting annat än Umeå kan jag ju lova !
På kvällen var vi på en supercool restaurang, Olde Hansa (Ett måste om man far till Tallinn !). Stället var en medeltidsrestaurang och hade inte ens cola "To early" Men maten smakade grymt bra och allt var supermysigt.

Sen lyckades vi ta oss till hotellet och alla deckade typ när vi kom in, men min rumskamrat (Matte) bara mobbade mig !

Onsdag 7/1
Otroligt jobbigt att ta sig upp, men efter ett hårt arbete så lyckades Även vi ta oss ner till frukosten, men efter det dog vi i sängen igen. Vaknade vid ett och spreng ner till Old Town där dom andra redan hade tagit sig ner till. Utforska lite där sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde, men vi hamnade i en tatuerings studio http://rudolftattoo.com där satt vi i några timmar och tillslut efter andra gången vi var där så bestämde sig Robbin att han skulle gadda två dödskallar på bröstet, beställde tid och sen var det bara att vänta...

Var och åt afrikansk mat och sen blev det Rimi för att köpa godis och lite dricka ! Måste säga att det känns annorlunda när man får köpa sprit själv, men det var nice ! Satt på Moa och Eriks hotellrum och såg på film och drack cider på flaska ! Den smakade typ vatten och var inge vidare !

På kvällen försökte vi ta oss in på en strippklubb, men det var 21 så det gick inte så bra, Amanda och Moa blev dock lättade men jag måste säga att jag som killarna blev lite besviken. Jag menar ändå coolt att kunna säga att man varit på strippklubb !
Sen blev det att dö i sängen igen !

Torsdag 8/1
Lika trött som vanligt, dog i sängen efter frukost, Amanda och Robbin tog sig till studion och efter två timmar kom det en väldigt nöjd Robbin och en Amanda tillbaka. 
Stoltast eller vad ?
Ahahahah Ingen av er kommer hem med en tatueeeering !

Snyggt blev det ! Och jag missunnar då absolut inte han för att  vara stolt !

Sista kvällen i Tallinn ! Vi bestämde oss att vi var tvungna att göra någonting minnesvärt, först kollade vi in hotellklubben, men den var inget att hänga upp. Det var supertråkigt och typ bara vi där. Så vi bestämde oss för att hyra en limmo och åka runt lite, och så blev det ! Minnesvärt kan jag lova !



Fredag 9/1
Sista dagen ! Ut checkning vid 12 Wohooo ! Vårat rum såg ut som jag vet inte vad ! Men det var vackert. Matte gick och klippte sig på morgonen så det var bara att skynda sig att packa ihop så allt var klart innan han gick. Vi lyckades checka ut precis så vi slapp betala en natt till ! Och som tur var så kunde vi lämna väskorna på hotellet, annars hade jag om inte annat avlidit av min väska, som var tyngre än när jag kom. Men en sista dag i staden sen drog vi oss ner mot hamnen, efter många raste var vi äntligen där. Hoppade på båten som sen gick från Tallinn vid 18.00.
Kvällen var sliten, massa finnar som skrek och verkade helt dumma i huvet ! Men det var mysigt. Och det fanns svensk tv! Fatta hur underbart det var med tv där dom inte hade översatt allt till ryssspråk ! Hahaha
Alla var döda förutom Erik och Moa som blev besvikna på oss döingar...


Lördag 10/1
Tillbaka i Sverige, Sthlm ! Skönt, men lite tråkigt...
Jag trode att jag skulle dö när matte och Robbin åkte på kontroll i tullen, Robbin kom ut ganska snabbt, han hade inte så mycket och det var inte säkert att han skulle få böta. Men för Matte tog det en jävla tid och det var fan inte kul ! Det lär bli böter och det är väl inte det billigaste man kan åka fast på. Surt slut på resan men alla lever iaf ! Tycker förtfarande synd om människorna, jag hade lik gärna åkt fast men det gjorde jag inte, men somsagt jag är tjej och vi föddes ju till änglar ! Haha eller hur var det ?

Söndag  11/1
Vaknade klockan 13.00, bara det kan ju berätta hur trötta vi var...
Bussen gick 22.00 till Umeå, så vi tog oss ner till T-centralen och mötte upp Matte som sov hos sin bror. Sen började en hämsk resa, den började med att Matte höll på att dricka upp mitt vatten och jag försökte ta det tillbaka. Men mitt fritagande av vattnet slutade med att jag hällde ut det över Matte och Robbin.... Sen blev jag kallad häxa resten av natten ! Otroligt snälla människor !
Och sova gick det inte heller att göra..

Måndag 12/1 (Idag)
Kommer fram till Umeå vid halv 8, missar bussen hem och måste ta nästa, om var fullpackad av Draggenfolk !
Sen dog jag på sängen när jag kom hem och vaknade inte förrän 15.30, så det sista jag har gjort på mitt lov är att vända på dygnet och vet inte hur jag ska klara mig till skolan imorgon ! Det blir ett äventyr ! Hahah
Sliten i kroppen är man nu, särskillt nacken och ryggen ! Jag är inte gjord för att dra runt med massa packning !
Men men denna vecka har varit ett äventyr och superkul ! Tack människor !
God natt !




 

Sthlm

Snart hemma ! Har bara en underbart härlig bussresa hem till Umeå nu, bussen går klockan 22.00 från T-centralen och
som tur har jag med mig både Amanda, Robbin och Mattso, så jag kommer nog att lyckas ta mig dit.

Landade i Sthlm igår morse vid 10 med båten från Tallinn, tog oss hem till Robbins far som bor typ ute i skogen (någon förort jag inte vet vad den heter). Dog typ när vi var framme, fick supermiddag eftersom hans farmor och en Ulla (som tydligen har vart berömd popsångare) var här. Dog framför teven resten av kvällen. Och jag såg Wall-E för första gången ! Den var bättre än vad jag hade väntat mig ! Massa andra filmer blev det också. Jag och Robbin såga på Ensam hemma, men Amanda hatar den filmen. Hur är det möjligt !? Man kan fan inte hata den filmen det är omöjligt !  Sov till 13.00, sjukt för att vara mig, men otroligt skönt !
Nu är det bara att vänta på att dra sig in till staden och på bussen hem som kommer fram i Umeå 07.00, jaga kommer inte ta mig till första skoldagen kan jag lova, men det borde våran lärare förstå !

Jag ska skriva mer om resan när jag är hemma, det var så sjukligt grymt så det finns inte !

 

Buss !

Jaha då ska man åka buss igen då !Jag har spenderat alldeles för mycket tid på bussar detta lov. Men det blir nice ! Sthlm imorgon och Tallin på tisdag !

FF

2009 har ju iaf börjat bra, eller det har väl varit två helt vanliga dagar nu som inte har varit så speciella. Har bara tagit det lungt osv. Har spenderat den mesta tiden med min kära poniie, som jag fortfarande inte vågar rida än, eftersom hon är småhalt fortfarande. Men vi har varit ute och prommenerat, hur skönt som hellst. Fast idag ar det sjukt kallt och jag höll på att frysa händerna av mig när jag var ute och rastade min "stora hund". Måste se ganska kul ut när jag gör det, jag menar det ser kul ut när bengt är ute med Erona hans "vovve" och så springer jag runt med min likadant. Hoppas att hon blir bättre i fötterna snart för jag saknar verkligen att rida och det var som ett tag sen sist.

Kvällen har jag spenderat med Emma och people, har varit en lungn kväll. Men när jag skulle hem så åkte jag skoter hem med Emma för hon skulle ändå köra hem Pontus, men skotern ville inte som hon ville och vi körde över en pinne och nästan ner i diket ! Jag höll på att dö av skratt ! HAHA
Men nu är jag hemma och småpackar det sista, ska dra mig in till stan imorgon och umgås lite med Linis och Jesper tror jag att det blir, om jag inte våldgästar Viveca som får finbesök av Jullan imorgon ! Det är en av de sakerna som uger med Tallin, jag hade mer än gärna tillbringat lite tid med don jävla liffasen ! Men det går tyvärr inte :( 
Kom nyss på att det kommer dröja sjukligt länge innan jag träffar Julia igen, men jag får väl tvinga Viveca att åka upp till Luleå någon helg och Våldgästa henne istället !

Ska lägga upp lite bilder från nyår sen när jag fått tilbaka min sladd till datorn som Jonathan har hemma hos sig sen han lånade kameran. Men jag kan lova att bilderna är barnförbjudna så det är inget för kännsliga människor kan jag lova !

Har kommit på ett nyårslöfte jag nästan borde ha haft, men det är ju som lite sent ute att kalla det nyårslöfte.. Men jaa i alla fall så finns det kanske ingen segare person än mig, alltid när jag ska göra någonting eller träffa någon så tar det minst en timma för mig att påbörja det jag ska göra. Som igår skulle jag träffa Vickan och Emma typ vid 20.00 men inte förrän vid niotiden lyckades jag ta mig utanför dörren hemma, så brottom hade jag ! Och så dålig får man inte vara, jag får fan skuldkännslor för att jag alltid låter folk vänta på mig. Dock så är alla människor så vana så dom väntar sig inte ens att jag ska vara snabbare ! Det är illa ! Jag måste verkligen skärpa mig. För jag kan verkligen förstå att det inte är så kul att vänta på världens sölprpp som jag är. Men tiden bara försvinner för mig och vart vet jag fan inte.
 


Katten är ju småsöt men helt frisk är den inte !


2009 !

God morgon !
Jag har lyssnat på radio hela morgonen, det var meningen att det skulle bli musik men det har då inte varit musik, det var nyheter hela morgonen om massa plan som dog... Och jag orkade verkligen inte ändra :O  Jag kan ju lova att jag var full igår, men det är väl det som är meningen med nyår ? Ellerhur ?
Men gårdagen var helfestlig, allt gick nästan helt bra, ock är jag typ halvfull fortfarande har inte sovit bort all fylla än som man kanske ser på hur jag skriver :P
Alla sms inkorg och skickade raderade för säkerhetens skull !
I natt kom jag fram till att jag saknar 2 personer sjukt mycket, puss på er !



Underbar låt ! Blir dock typ rädd för han som sjunger, inte snyggast..

RSS 2.0