:(

Blä , allt jag har kvar är typ mina brudar här , jag ska fan fly från umeå, jag fattar inget där, och det kommer jag typ aldrig göra, gnäll inlägg jag vet men ni är så sjukt störda:(

Congratz !

YAY jag är klar med svenska nationella talet, har äntligen gjort bort den delen !
Och jag hatar verkligen att tala inför folk, men blir ju så sjukligt nervöööös ! Dock så hade vi bara halvklass så det gick ganska bra, fast vi fick prata bakom en soptunna för pappersåtervinning istället för ett talarbord, det var sjukligt hett ! Tur att den inte luktade, för då hade ju jag Hannah och Amanda D svimmat !
Jag talade i 7 minuter ! Man skulle tala i 5 ! och det var bättre om man talade i mindre än i mer, fast Leif sa att det var ett bra tal så det gjorde inget. Sjuuuukt jag suuuger, hur lyckas man tala för länge ?

Nu ska Amanda och Moa ha, jag är fett med skadeglad, men måste vänta på som på skolan, för det är då fan inte en enda jävel som har slutat, bara jag ;o


Åååhåhh

Hjälp ! Jag tror att jag är lika nervös som Peter inför svenskan, allt känns bara jättejobbigt ! Tänk om jag pra<tar för kort, eller för länge, då är ju ju död :S Eller om jag tappar bort mig så sjukt mycket  och typ skämmer ut mig ! Det ända bra är ju att det inte kan gå sämre än förra gången jag höll tal, nu är jag mer förbered och har skrivit om det och läst igenom det ett antal gånger ! Det hade jag inte gjort sist, missade typ hälften jag skulle säga och hade inga bra argument :S :S

Sen har jag bara mina engelskauppgifter kvar som ska skrivas, sen är jag klar med allt plugg ! Förutom matten jag missar på fredag, för då sitter jag på en buss till Pajalalandet ! :D
Och det finns inget bättre ord än taggarååå !

blööööh

Jag kommer sprängas snart ! 

Har suttit och försökt plugga för länge, och det går verkligen inte ! :(

Jag är inte gjord för att plugga ! 


currykorv

Yay har en av två lektioner kvar, sjukligt taggad på dansträning/anatomi, eller kanske inte så jätte, måste typ lära oss "dansmusklerna" på latin, det kommer bli värsta festen ! Eller inte, jag är så sjukt dålig på att komma ihåg namn på sånt och på latin lär det ju bli ännu värre :S Men men det blir bara att plugga, för jag sak ha MVG !

Helt plötsligt när vi satt på golvet och lyssnade på klassisk musik så får jag ett mess av Ankan, hon och Linus kom förbi på skolan och lekte lite, sen drog vi till draggen och hälsade på födelsedagsbarnet som fyller 18 idag ! Grattis igen Mimi ! För mig är det dock 19 dagar kvar sen blir det party ! ;))
Blev nästan rädd, dom fick currykorv på Draggen, det är ju typ nått vi skulle kunna få påvåran skola. Men deras smakade inte curry, det skulle ju våran definitift göra eller hur man nu stavar det ordet.
Nu sitter jag och skriver på talet tills imorgon, måste göra klart det snart, så jag kan börja öva !

Aja ska gå och byta om nuu, pussss häääj !

:((

Pottifar vill inte läsa min blogg, han vill inte läsa om mitt liv ! Inse hur besviken jag blir på dig Potti ! Jag menar vem vill inte läsa om mitt sjukt tråkiga obefintliga liv som jag inte äger ?!? (A) Jag tycker iaf att det är kul att blogga lilla Potti, och nu bara föra att jag har skrivit om lilla dig, som jag är sjukligt rädd för måste du nästan läsa juhh ! 
Fast att du ska skriva ut och torka dig i rektrum med den är kanske possitivt, jag vet inte men det är ju en början iaf ;))

Har lyckats lämna in mitt kulturhistoria arbete nu nyss, så nu vågar jag gå på lektionen, vet inte om jag hade gjort det annars, vågade fan inte förra veckan. Min lärare hade ju säkert dödat mig minst !
Nu ska jag gå och leka med Amanda och Moa ett tag innan vi börjar, sååå pussssss haaaaj !

congratz !

Till mig då, har lyckats skriva klart PMet till nationella, dock så skrev jag två rader och sen var det klart, har fortfarande massor av plugg kvar och allt ska vara klart innan fredag, om det ska räknas som betygsunderlag :S 

Och det är vad jag har lyckats med på typ 2.5 timmat ! Jag är ju så djävulskt lat så det finns inte, sjukligt ! 

Btw så fick jag tillbaka mitt matteprov som jag gjorde för typ en och en halv vecka sedan, det gick bajsdåligt, kanske bättre än jag trodde efter jag hade skrivit det, men inte bra alls för vad jag hade satsat på och hadde pluggat för. Men det är bara att ta igen på nästa, slipper ju iaf derivata ett tag^^

Tror att jag ska slita mig från datorn nu och göra något vettigt, om det nu kommer att hända... 


wopper

Mmmh det var ett tag sen man bloggade, internet har inte fungerat på typ år och jag har inte haft så mycket tid till att blogga. Kom just hem, rå taggad på att plugga hela kvällen, naaaaat ! 

Men det är iaf vad min kväll kommer att innehålla, plugga, plugga och plugga lite mer, har nationella på torsdag, så jag måste skriva värsta perfekta talet om jag ska få upp mitt svenska betyg. Det ligger verkligen i botten, eller okej G är bra, men inte i jämförelse med vad min svenskalärare säger att jag borde haft om jag inte var så sjukt lat :p

Sen blire engelska och lite annat roligt !

 

Btw så har jag skaffat näspiercing, bara sådär helt random i söndags. Egentligen vare bara Ankan och Linis som skulle bli offer, men medans de höll på å velade så tryckte jag igenom en i näsan och Jesper ett till i örat.

Jag säger bara nåldynor !

 

 

 

Tagga fredag giiiirls !  <3 
     

 


God morgon !

En lektion idag då, värt att gå till skolan för att ha religion och sluta 9.25 ? Nää det kan jag inte påstå, men jag var verkligen tvungen att gå efterson jag missade förra lektionen och var tvungen att hämta uppgiften som ska in imorgon.. Sen borde jag verkligen kämpa för att inte tappa skolan som förra året, men det är hårt och jar är sjukt less på skola och allt pluggande, tur att jag iaf har Amanda och Moa som kan underhålla mig på dagarna !
Men vad det blir resten av dagen vet jag inte, sitter för tillfället och försöker skriva på kulturhistorian och religionen, men det är ju så sjukligt tråkigt så det finns inte. Sen blir det väl att loda på stan och vänta på bussen hem ? Om det inte är någon som vill hitta på någonting idag ?

Igår färgade jag iaf håret, blev faktiskt bättre än förväntat och jag tror att jag kommer trivas med min nya färg ! Kunde inte lägga upp någon bild på bloggen igår, för mitt internet slutade att fungera. Så här får ni en superhet bild på mig och mitt nya hår ! :))  


Wiii !

Typ första dagen på länge jag känner mig happy, varför vet jag inte. Men jag bara känner mig gladare än dom senaste gångerna jag bloggat, då kategorin oftast har varit Bad day, vilket det inte ska heta idag :)

 

Saknar er !

 

Men nu ska jag gå och äta maaaat, sesam nuggets och klyftpotatis, jag tror att jag kommer att äta ihjäl mig. Hahah Min kväll är fulländad, sen ska jag färga håret chokladbrunt ! Plockade bara någon random färg på ica ocg då blev det den, så jag får ju se vad det blir av det !

 

Min kväll är fulländad XD 
 

 


AHHAHHHAHAH

Jag är sååå sjukligt nervös för matteprovet !!!!!!!
Jag dör ju, jag kommer att faila juhhh !!!!! :S :S :S  Och inget snus har jag Hjääälp :((

Åhh

Maaaahhh !

 

Jag är så sjukt piss off för tillfället, mon mor kan ju bara gå och skjuta sig, helgen var fucking freaking cepe och alla kan bara gå och hänga sig !

 Jag pallar fan inte en till helg som denna, inte på fleeeera månader. Men jag fattar inte varför det ska bli så jääävla mycket skit, jag är fan fett med besviken på vissa människor som betedde sog som värsta idioterna, och dom var riktigt stora idioter ! Jag kan ju säga att jag bröt ihop, allt blev för mycket för mig och jag pallade inte trycket ! Tack Mimi, Jonte och Linnea för att ni fans där för mig i den stunden, om jag inte haft er då vet jag inte hur det skulle ha slutat, kanske inte på ett så bra sätt.

Jag ångrar verkligen att jag inte stannade i stan, att jag tog mig ut till denna ö av helvette ! Jag hatar den fan mer och mer efter varje vecka, jag vill bara bort härifrååååån !

Just nu tycker jag att alla i hela världen bara är fula rumphuven, eller kanske inte alla, men jag är på dåligt humör och det är inte som att någon gör det bättre för tillfället, jag tror att jag ska gå ut och skjuta någon, det känns som om allt skulle kännas så mycket bättre då. Jag brukar inte vara så mordisk, men idag känner jag ett stort svart moln som inte brukar bo i mig så ofta.

Jag är på stadie tyst ilska,  men om det kommer någiot mer ivägen idag kommer jag explodera, då kommer det inte bli en tyst ilska, då kommer jag typ skrika, och någon kommer att dö^^  

 

Nej vad negativ jag är ! Jag låter som ett psyk igen ! ;o Måste försöka tänka happy happy tankar, men jag vet inte vad jag ska tänka. Jag sitter i min ensamhet på en öde ö och skulle igentligen varit med superhärliga personer, men då kommer min mor och förstör ! Blääääh !

 

 

Älskade du
 Älskade ni 
Neeeed you ! 
 

 

 

 

 


Wooosschhh

Happy times !
Börjar dagen men en behövlig försovning, missade religionen men det får jag ta ! Religion är kanske ändå är det tråkigaste ämnet som finns. Fast när jag väl hade tagit mig ner för alla 4 trappor i trapphuset och kommit ut i det UNDERBARA regnet ute så tappar jag min piercing, grattis till mig ! så jag får leta igenom typ hela trapphuset efter gängan eftersom jag inte har någon annan kvar, ska fan börja gå runt med en extra i väskan. Jag säger bara grattis till mig !
Jag var iaf inte den enda som hade försovit mig, Moa hade också försovit sig, men iaf lyckats ta sig till lektionen, hon är en riktigt duktig människa som inte hoppar över lektioner, så duktig ska jag också bli, dock var det faktiskt första lektionen i år jag inte var på, jag börjar bli en riktigt duktig människa ! Hihih

Blir genomblöt på väg till skolan och har ingen riktig lektion förrän typ halv två, då vi ser på Priest, en bögporr film som var sjuuukligt tråkig ! När filmen var slut hade jag nästan blivit helt torr men sen var det ut i regnet igen, jag hatar verkligen detta väder, det är ju riktigt pissigt :((

Sitter hemma  hos Jesper med Mimi Lina och Ankan, och bara tar det luugnt :))
Men mina sockar är blöööta ! Ichhh !

Joelbitar

Haha asså detta var nästan det värsta jag varit med om, trodde att min matte D grupp slog priset i nördighet, men inte då! Det gör Moas Japanska grupp.
Bara för att jag hade så sjukligt lite att göra idag efter klasstimmen följde jag med in i Moas klassrum där hon skulle ha Japanska, vi gick in i ett illaluktande fult klassrum (tror det beror på människorna innuti att det var fult) och sen väntade mig en chock, överallt satt det massa mininördar med glasögon, dom hade flottigt hår och pokemon kläder (Moas namn för emos med leksaker och jättefärggranna kläder, glada emos som inte cuttar sig :D ) Sen kom det bara in fler och fler konstiga människor och jag fick någon slags panik och var tvungen att springa ut ur rummet, alla måste kollat väldigt konstigt på mig för att jag sprang ut där med panik i ögonen, men jag kunde inte hjälpa det det var för mycket för mig, jag klarar inte riktigt av så många sånna människor det känns som om man skulle kunna smittas av dom och få någon konstig sjukdom...

Fast idag känner jag mig inte så normal heller, inte riktigt som Joel men lite lagon freak och utvecklingsstörd, han är en väldigt söt människa om man jämför med vissa andra som bara kan gå och hänga sig eller nått, blä vad less jag är !  Men livet rullar vidare och man får minnas allt som är roligt. Jag tror att jag ska börja tänka som Joel verkar tänka, allt skulle bli så mycket lättare då, eller skulle det de ? 




 asså minnen !!
Ditt fel Jesper !






helg

Sitter helt övergiven hemma hos Jesper för tillfället, dom skulle till statoil, men slutade tydligen på max, så Mimi och folket som var kvar här drog ner till stan, men jag har noo money och väntar på Linnea för tillfället :p Men dom är iaf på väg tillbaka, fast hur söliga dom är vet man ju aldrig ! Uääääh

Annars ha helgen ju varit som den blev, alla hade deckat, somnat eller dragit hem när klockan var halv två, men hamnade på soffan och såg på Borat med Jesper.
Sen kom typ hyresvärden eller något och klagade på oss att vi låter för mycket på helgerna (A) Hahah men jag kan nästan förstå att folk inte kan sova, måste säga att vi är ju inte direkt tysta ^^ Men men man har ju kul.
Idag har vi bara varit allmänt döda, eller typ alla förutom jag. Ankan tog priset för bakishet ! Hon var så sjukt bakis så det finns inte !

Bakis mat pizza från Charlies och film ! :))

Mätt !

Nu är jag sjukt mätt, känns som om jag kommer att sprängas :o
Har inte lyckats bestämma mig vad jag skulle äta till frukost, så det blev inget innan middan (som blev min frukost enligt mig). Men nu när jag väl fått mat framför mig så blir man ju så sjukligt mätt på ingenting, man orkar ju typ en halv portion :o Jag måste verkligen börja bestämma mig för vad jag ska äta på morgonen. Jah hatar att inte kunna bestämma mig :( Inte för att jag har gjort någonting ansträngande idag, bara typ suttit vid datorn och pluggat, Det är ju så äckligt väder ute så man orkar ju inte ens titta ut. Jag får ju ont i huvet bara av att tänka på det.
Blää det sak verkligen bli skönt att gå ut skolan nu snart, jag pallar fan inte att plugga, jag har inget tålamod till det, jag kan inte sitta och koncentrera mig på en tråkig sak i flera timmar, det blir ju som ändå bara att jag sitter och gör något onödigt !  Som nu jag sitter typ och skriver världens tråkigaste och ointressantaste blogg inlägg som inte en jävel kommer tycka är kul att läsa, det var fan inte ens kul att skriva ! Känner att jag måste göra någonting åt saken, blää jag har inget kul att skriva om här har tappat helt skrivlusten !

Det ända kuliga jag kan skriva är att det är 11 veckor kvar tills det är jullov, jag håller på att tagga sönder ! Ska fan börja lyssna på jullåtar nu och bara glömma detta äckliga väder ! Jag vill ha Jul och snö !



God natt !


Hjälp

För tillfället är jag typ rädd för allt som rör sig och jaa typ finns jag tror att jag blir stalkad och typ massa.
Så ringer det någon random gubbe och frågar efter min mor, jag svarar
-hallå
Gubben säger jag söker susanne
Jag ba men hon jobba så hon är inte hemma
Då gör han ett läskigt mmmhhhm ljud och är hel tyst sen i luren, så jag frågar om han vill ha hennes mobilnummer, för deg går ju som inte att få henne till hemtelefonen när hon är på jobbet. människan är bara tyst och sen efter något som känns en evighet lägger han på luren ! 
Usch jag får ju hjärtklappningar, jag vill inte prata med läskiga människor i telefonen :(. Jag kan ju lova att det är värdelöst att ringa till mig med dolt nummer, om man typ inte skickar sms innan och säger att man ska ringa med dolt nummer, fast jag kanske inte svarar ändå, för jag blir ju typ livrädd när det står "Dolt nummer" jag kissar typ på mig av rädsla ! Jag kastar ju typ bort telefonen och börjar gråta ! 





Vem vet, det kan vara Jiggsaw som ringer :(

grinig

Jag tror att jag slår rekord i att vara grinig för stunden, har typ varit det dom senaste veckorna, vad det kan bero på är nog alla pulverhuven som inte kan stå för nått och det bajs äckliga vädret.
Fast idag har jag varit på bra humör ända tills jag kom hem, men det första jag möts av är Tove son är VÄÄÄRLDENS solstråle, jag tror inte jag har sätt människan glad på säkert en månad. Det ända hon får ur sig är sura komentarer eller bara griniga ljud, eller som typ en urmänniska, neandertalare eller nått, för det är ju som inga riktiga ljud utan bara stön...sur som en citron om inte värre, det är hon ! Så nu har jag börjat bli grinig, eller jag det var jag redan när jag skrev mitt första inlägg för ikväll. 

Men imorgon ska jag försöka göra det bästa av min dag, är "ledig" så jag har massor med tid att bara göra roliga saker på, kanske måste göra lite plugg också men det är nog inte så viktigt. Borde fara ut och springa, för det blev det inte något av idag, hade för mycket huvudvärk och hade heller ingen lust att blåsa eller smälta bort i regnet. Sen är det ju så äckligt kallt ute så jag vet inte om mina ben skulle klara av det, eller om dom typ skulle brytas av :S 
Nu ska jag iaf se på film och försöka bli varm, mysa utan dig ! Jag lovar jag klarar det ! 


Fast när jag ser den här bilden måste jag säga att jag blir lite mera happy, vi är ju föör snygga ! 
Och inte alls störda !



mahh

Ahh jag blir ju galen på människan !! Jag trodde fan att jag kände henne men det verkar inte så !

Men men, jag taggar helgen, det kommer bli superbäst, bara vi slipper klättra upp på taket igen, eller ja Ankan i fyllan. Och sen att kanske vissa persone inte kommer på att typ jävlas. Det kändes som om det var så jävulskt omoget att jag höll på att döö ! Aja tagga en kul helg ! 



Behöver fan lite ni nu !


RSS 2.0