Bajsrumpa !

Skulle tagit bussen från stan nu nyss, men så blev det ju så klart inte. Jag tror att bussar har någonting starkt emot mig, dom vill inte komma när jag har bestämt att jag ska åka med dom.
Efterso jag är så pass lat och inte orkat röra på mig idag så tänkte jag att jag skulle ta bussen ner till stan och hoppa på den andra bussen där sen (Och jag var mitt uppe i 7 avsnittet av Jul i Kapernaum och det var livsviktigt att se klart) Så jag kutar ut till bussen som ska komma fyra över, jag kom dit 57, så jag hade tydligen inte lika bråttom soam jag trodde. Nästa buss går 20 över från vasaplan och med alla bilar som körde nu så skulle det tagit minst sju minuter för bussen att komma till stan. Och jag skulle hunnit perfekt om denjävla bussen hade kommit, men så klart att den inte ska göra !
Faaaan jag skulle gått till stan, jag skulle ju hunnit om jag gick lite fortare och om jag gick på en gång istället för att stå och vänta på den dära kukbussen !
Det är ju till och med supermysigt väder ute, med snö och sådära lagom kallt (L) Jag får helt enkelt gå till stan för att hinna med nästa buss, annars lär jag ju inte hinna med den heller !

Bussar hatar mig !

Jag som var överlycklig och trodde att jag skulle lyckas komma hem vid 4 istället för halv sju så att jag skulle ha massor med tid att julpynta på mitt rum och äta pepparkakor ! Men nu hinner jag knappt hem innan jag ska sova ju !

Nu blir det att fortsätta se på Jul i Kapernaum !


Snus !

Asså jag vet själv att jag har sagt att jag inte kommer börja att använda Julias ord för snus, eller "snurre" som hon då säger..

Så sitter jag här för mig själv och ser på Ju i kapernaum, så plöttsligt utbrister jag Åhh, snurre det skulle vara gott ! 
Jag vet att man inte ska prata med sig själv men det är jag är proffs på att göra (I know jag är lite schizofren av mig)

Det får ju inte hända ! Så kan jag ju inte börja säga ! Jag menar det är inte ett vackert namn, och jag som trode att jag hade glömt bort det ordet men tydligen så fanns det där i mitt undermedvetna hela tiden 

Modeshow@midgård




Idag var det då äntligen das för våran modeshow, från stenåldern till framtiden ! Allt gick som det skulle och ingen trillade av catwalken ! Vi har haft en superkul dag och jag vet inte hur många som kom och kollade på oss, det var sjukt mycket folk och jag kan ju lova att alla var sjukligt nervösa !
Men som vanligt är jag helt slut, har sprungit fram och tillbaka hela dagen, men det var det värt ! Ska lägga in mer bilder sen från själva showen men jag måste sno dom först eftersom det är svårt att ta kort och vara "modell" samtidigt.

Och nu är det bara två dagar kvar till helg och imorgon har jag bara en lektion ! Wihiii ! Fast jag kan lova att det inte känns så värt att gå upp för att ha religion en timma och sen sluta, bara därför kommer jag säkert försova mig, men det får jag verkligen inte ! Då kommer min kära lärare att döda mig !

Orkar verkligen inte skriva mer nu, så det får bli Jul i kapernaum istället !

Save me !

Usch jag drömde att jag nästan dog inatt, det var ingen trevlig upplevelse och jag vill inte göra om det. Jag drömde att jag åkte på en jättefina gula båten och att det var jättedåligt väder, sen helt plöttsligt så låg båten på sidan och sen trillade jag i taket och den stod uppochner !! Asläskigt, men sen gjorde den ett helt varv runt. Sen skulle den så klart göra så igen och jag hamnade plöttsligt utanför och höll på att trilla i vattnet. Men sen kom min underbara Vickan och räddade mig och allt blev bra igen. Jag tror att jag aldrig kommer att våga åka med den igen, iaf inte när det är dåligt väder och inte Vickan är där och kan rädda mig !
Någon bra dröm var det då inte och den kan ju ha koppling med helgen, eftersom det var bajsdåligt väder och jag trodde att jag skulle dö om jag satte mig på den båten då ! Usch !


Sitter på skolan nu för tillfället, som vanligt på onsdagar då min mor skjutsar mig till skolan, as drygt eftersom jag inte börjar förrän 09.55 ! Men nu är det snart helg och jag hoppas på att det blir en lugn sådan, för jag är verkligen slutkörd !





As taggad på att se denna man i februari, jag vill nuu !

Nationella

Då var man klar med två delar till av nationella då ! One more to do ! Sen är engelska A klart för mig och jag är redo för engelska B, om jag nu är redo. För det tror jag absolut inte, det känns som att jag inte kan säga mer än Hello my name is Moa and I am retarded ! Haha nä men det är typ så bra jag är på engelska och det är fan inte lovande ! 
fast det är fan bara mitt eget fel eftersom nuförtiden sover jag igenom störstadels av mina lektioner och orkar aldrig plugga, det måste ju bara vara något grovt fel på mig. Men det är tur att jag har Alva, så jag känner mig någorlunda normal.
 
Sitter och ser på julkalendrar som alla andra vad jag har märkt gör. Men jag kommer inte på vilken jag vill se, Mysteriet på Greveholm väntar jag ett tag med att se jag vill ju spara den länge, annars kommer jag att sitta och nöta den tills det blir julafton och en månad efter det. Funderar på att se på Jul i kapernaum, som bara var supercool vad jag kommer ihåg det och självklart Trolltider ! Jag är så sjukligt taggad på jul så det finns inte ! Jag vill bara ha jul nu, men enligt min mor så är det länge kvar men det tycker inte jag, jag menar på måndag är det julkalendern på riktigt ! hoppas det blir en kulig i år :D Och det värsta är ju att jag typ är mer taggad på jul än alla småbarn. 
Jag hade tvingat min far att göra pepparkaks deg så det var vad jag stod och gjorde i söndags. kanske lite tidigt att baka pepparkakor nu, men det tycker verkligen inte jag !
Asså jag börjar ju bara att skratta när jag ser den här !
 

Storm

Blä, jag är insnöad på en ö. 

Men sånt är ju alltid kul eller? Hoppas bara att jag tar mig till skolan imorgon, jag orkar verkligen inte missa nationella ! Det blir ju inge bra alls.  Men gud vad lite skrivlust jag hade, jag tror att jag sak gå ut och sätta mig i en snödriva och känna av det härliga vädret.. 

 

 


Friends



Grattis till mig ! Lever fortfarande och klockan är kvart i elva ! Det är fan rekord för i veckan, kommer dock säkert inte ta mig upp imorgon ;S Det blev inte BTP för mig utan det blev att börja se första säsongen av vänner ! Underbar serie ! Jag känner att jag är värsta tv nörden men det kan inte hjälpas ! Och jag känner mig nästan pigg ! Hoppas bara att jag lyckas sova nu då... Men först ska jag göra en lista som Julia ville att jag skulle göra.

Du heter:
Moa Maria Susanne Lundberg 

Du föddes:
I Luleå var det.

Du bor:
Holmön och Umeå.

Din familj
Pappi och mammi, massa bajsungar till syskon och en massa djur !

Civilstånd:
Lever i sellibat.

Dina närmaste vänner är:
Mina kussar, och massa folk.

Arbetar/studerar:
Midgårdsskolan for life !

Favoritlåtar genom tiderna:
Gud vilken svår fråga, men det får bli Wannabe med Spice girls ! (A)

Favoritplatser på jorden:
Pajalalandet och under mitt täcke

Drömjobb:
Städtant så klart !

Något du ogillar:
Kalla rum, fötter, smutsiga golv och sängar, folk som spyr.. listan kan göras lång jag älskar att gnälla !

Något du älskar:
Mitt täcke, min älskade bäbistelefon och alla underbara människor i mitt liv !

Favoritdryck:
Måste nog säga oboy, jag skulle kunna leva på enbart den underbara drycken !

Favoritårstid:
Alla utom blöta och kalla vårar

Favoritblogg:
Beror på vilket humör jag är på men jag har fastnat för http://kissies.se bara för att bruden är så sjukligt kuligt dålig !  


Uttryck:
Va ?

Tv-program:
vänner, gossip oth scrubs och många fler jag skulle kunna lva framför tven.. :O

Hur många barn har/vill du ha:
Ett eller två kanske ?

Hur många kusiner har du:
14 vad jag vet, sen finns det massor som jag inte har någon aning om i typ skåne

Vilka andra vill du ska fylla i denna lista?
Emma Malin Anna

Trööööööött !

Asså jag är så sjukt jävla trött så det finns inte. Jag tycker att jag har sovit massa i veckan,jag menar jag har typ gått och lagt mig innan halv elva varje natt men är ändå så sjukt trött, mina ögon är röda och jag ser ut som ett lik. Jag ser verkligen inte frisk ut och funderar på om jag allvarligt har fått sömnsjuka. Jag skulle kunna läga mig ner och sova i typ ett år ! Jag har ju ändå inte gjort någonting ansträngande i veckan, jag orkade inte ens plugga till provet på dansträningen för att jag var så jävla trött !
Och ändå är jag en smygpluggis som brukar lyckas sitta till sent och plugga, men nu gick det verkligen inte jag kunde inte hålla ögonen öppna och vaknar inte ens när jag får sms eller om någon ringer, jag kan fan inte öppna ögonen. Bara när jag vaknar mitt i natten vid 4, då känns det som att jag skulle kunna ta mig upp fast sen märker jag vad klockan är och somnar om fort som en klubbad elefant.

Nu ska jag berätta om man otroligt roliga dag, som så klart börjar med att jag försover mig. Tar mig till den enda lektionen vi har som slutar halv 10. Men då hade vi så klart oblibgatorisk närvaro på musik och danstreornas föreställning. Inte för att jag klagar för det var skitbra och superkul. Där var även Viveca som jag blev ganska förvånad över att se på min skola...
På föreställningen kastade dom ut haldsband till publiken och sen kom en av musikarna fram till mig och gav mig ett, jag fattade ingenting och Amanda höll på att dö av skratt för att jag såg så förvirrad och borta ut, jag hade verkligen velat se min min då, jag lär ju sett så jääävla dum ut !
Men det var inte skönt att sitta och se på den i två timmar kan jag lova, vi fick inga bra platser så vi hamnade på golvet både första och andra akten och det var hemskt !!!  I slutet  av första akten ville jag bara dö och höll på att börja grina för att det gjorde så jäval ont i ryggen, och jag vågade inte ändra min ställning så mycket för jag hamnade brevid ett vilset sär som luktade kiss :( Har fortfarand sjukt ont i min rumpa!
Min rygg är trasig och min rumpa död, men jag kan iaf vara glad att jag inte skämmde ut mig som en av dansarna son verkligen sööög ! Man förväntar ju sig liiiite mera av någon som har gått dans i tre år... HAHAH

Sen har jag varit på Eurasia och ätit middag med Vickan (som bjöd mig och Mimi för att vi fyllt år), Emma och Mimi. Jättemysigt att hitta på någonting med dom kan jag lova !

Nu ska jag se på Boston tea party om jag inte somnar innan jag lyckats med det, des skulle fan int4 förvåna mig !

Ajuste sen måste jag ju bara säga grattis Emily, som troligtvis ligger på BB och trycker ut en unge om hon inte redan lyckats göra det ännu, stackars människa som måste klämma ut en såm liten skit som bara skriker, men jag är glad för hennes skull och hoppas att det går bra ! :D


Retarded och sliten !

Oj vilken helg det har varit ! X3M i fredags med Mimi, Ankan, Ebbe och LInus. Kvällen var helfestlig och efter en lååång efterfest så funderade jag och Ankan på om man skulle stannat på stan och vänta tills donkan öppnade, jag menar det var ju bara en och en halv timma kvAR ! Men vi gav upp den iden och cyklade hem till Ankan, som så klart ska bo längst jävla bort på Umedalen. Vi hittade iaf en cykel på stan till mig och började cykla.... När vi kommer till Hedlunda (Busshållplatsen vid mig) så cyklar vi mitt i vägen.

Ankan: Nu måste vi cykla upp på cykelbanan..

Moa: Meeen den här kanten tar jag mig ju upp för !!!! 

....

Så glidar jag på kanten och jag svänger men inte cykeln ! Jag måste ju vara otroligt bäst på att cykla ! Men det var helkul och både jag och Ankan höll på att dö av skratt ! Men jag märkte i lördags att jag fick en buckla på mitt ben ! Supervackert !  

Sen vare ju inflyttningsfest hos Lars på Ålidhem, supertrevligt fast dock så lyckades jag göra illa min högerarm, jag vet inte vad det är med mig och skador, jag tycker väl att det är kul att göra illa mig själv eller någonting sådant ! Men kul vare ! Har även ringt och väckt varenda jävel, det var ju fan ingen förutom vi som festade i helgen ! Haha


Men jag är fan inte helt åtreställd efter helgen, har ont lite här och var och sliten som fan, trött och födjävlig :D Orkar inte plugga och fördriver tiden med lite Boston Tea Party, Filip och fredrik är bäst ! :D  



 


Ben Stiller

Äntligen fredag igen ! Ska bli otroligt skönt med helg, och inte för mycket plugg. Har "slutat" skolan för dagen, orkar verkligen inte gå på min sista lektion, det är ju lixom typ 100 år tills den börjar. Jag Ebba och Nina gick från dansen nästan direkt vi kom dit, för alla hade börjat se på en dansfilm som vi ska göra en analys på, och det blir ju som svårt när man inte har varit med från början. För vi hade ju superroliga nationella i engelska A i morse och satt och skrev på den, sen hade vi ingen lärare på dansen för hon håller på med dans och musik treeornas projekt, som kommer bli superkul att se på ! Nu ska jag hem och städa lite, min mor ska sova i min lägenhet ikväll och det ser förjävligt ut där ! Illa !

Tjäämpebra !

Nationella i engelska A imorgon, orkar inte plugga, kan inte plugga till det heller säger vi som. Det går säkert prima ! Annars sjuter jag mig själv. 
Sen blire X3M imorgon kväll och sedan inflyttningsfest på Ålidhem på lördag, det kommer att bli en hård helg ! Men det kommer att bli superkul ! Och fattigt ! 
Känner att jag inte har så mycket att skriva idag, det har i princip inte hänt någonting sedan igår, bara skola och typ ingenting mer.
Igår var det ende l kuliga saker som hände, Elinas hund hade ätit upp hennes häfte till nationella, och det var ju lite miffat, jag menar är inte det typ dåligaste och orginellaste bortförklaringen ? 

Sen har min lärare i dansträning fett äckliga ben, dom är typ luddiga och fulla med brunt hår, sen ser hon ut som en råtta eller någonting liknande ;p Sen klagade hon på att min hållning var konstig och jag gick som en gubbe, och Ebba gick som en anka ! Jag menar ofta man säger så till sina elever !?! 
Denna man har flyttat hemmifrån, undrar om han klarar av att bo själv.....

Jipppiie !

Så var man äntligrn klar med svenska B nationella ! ;D Har suttit och skrivit i 4 timmar om religösa traditioner och efter halva tiden började jag om från början !  Ovärt jag vet, men jag var tvungen det första jag skrev blev bara bajs ! Men nu är det gjort ! Doch har jag engelska A kvar, skrivdelen på fredag och resten vet jag inte :S Och varför jag ställer mig här och skriver ännumera är ju verkligen frågan !?
Men det som suger mest med idag är att alla utom jag och matilda får sluta när vi var klara, men vi måste gå på nästa lektion för då är det dansträning som gäller och vi ska gå igenom det sista till provet som vi egentligen skulle haft idag ! Gud vad jag inte älskar anatomiii !

Men det är bara att bita ihop och plugga ! Det är ju ändå snart jul !

På tal om jul så ska jag och Malin kanske ner till Sthlm och julshoppa ! Sjukt med nice, bara jag har pengar som tyvärr kan bli ett problem nu när vi ska till Tallin efter jul och allt. Vet inte hur lycklig min far skulle bli om jag måste tigga money av han, eftersom jag ska ju sköta nästan all min ekonomi själv nu då jag är 18 ! Men tagga jävel om det blir av ! :D

Nu ska jag vara duktig och skriva om rörelsemekanismen !

Magsjuka !

Då borde man sova nu egentligen då, men jag är pigg som en mört ! Kommer aldrig att kunna somna i tid och ta mig iväg till skolan så jag inte kommer försent till engelskan, jag tror seriöst att jag aldrig har kommit i tid till våra tisdagslektioner ;S  Men i morgon ska jag göra ett försök, träffade ju Peter på bussen och sa till han att han inte skulle komma försent, då äre ju lite skämmigt om inte jag lyckas komma i tid...Men det spelar ju ändå ingen roll, min engelskalärare gillar ändå inte mig, han gillar bara Amanda som är hans gullebarn. Men det är bara för att han har haft hennes boyfriend förra året -.-

Jag är livrädd, jag vill verkligen inte få magsjuka men det är som att den förföljer mig, förra veckan hade jag massa lektioner med Elvira som hade legat hemma en vecka och varit magsjuk och idag har typ hela hyreshuset magsjuka och det luktar spya i trappuppgången, därför så kutar jag typ in, in i hissen för att slippa gå förbi någon med magsjuka och fort in till mig, men det är typ värst med lukten på min våning, jag får fan kväljningar och håller på att spy för det luktar  som att någon har barkat i nått hörn.. Usch ! Jag hatar lukten av spya och nyss hittade jag inte nyckeln till dörren när jag kom upp så jag kunde inte hålla andan när jag stod där ute, hemskt var det !
Jag kan ju verkligen inte bli magsjuk nuu ! :o Det finns ju inte ! Kan ju inte bli sjuk nu när jag ska på krogen juuueh !


Jahaja då var man 18 då !

Hej hopp i stugan här sitter jag helt själv i mitt rum och blöder näsblod, nasty !

Så var man då äntligen  18 ! Känns inte riktigt sant och när jag skulle köpa snus för första gången lagligt åt mig och Vickan var jag först tvungen att kolla på legget om det verkligen var så att jag var 18.. Och tänk det var jag ! Kändes helt fel att få köpa själv utan att måsta hitta någon annan som hade lust ! Nu slipper ni det Amanda och André !

Det kanske hemskaste med min dag var att Amanda och Moa gjode en skylt åt mig där det stod: Krama mig Jag fyller 18, och det kanske ¨var en av som skämmigaste sakerna jag har gjort i mitt liv, springa runt på stan men en fet fucking skylt och "be" om kramar ! Men som tur var det inte så mycket folk på stan som jag kunde skämma ut mig för eftersom vi slutar 11, så jag överlevde iaf, trots att skylten ville strypa mig ! Men det var mysigt !

Sen dissade dom mig för att fara hem, sjukt lågt av dom :( Men jag skulle ändå till draggen och träffa Mimi och Vickan ! Så det blev att vara där ett tag sen ner på stan igen ! Med Mimi och Nadja. Och Vickan på slutet, men jag och Vickan gav upp stan då det var massa hemska ungar som sprang runt och demonstrerade eller någonting sådant. Jag tror inte att dom ens visste vad dom var där för, men att ta upp alla platser på Frasses och skrika var dom bra på... Usch jag gillar verkligen inte ungar i åldern 13 som är fula och äckliga !

Igår fick jag kanske den bästa födelsedagpresenten, en egen bärbar dator ! Sjuukt skönt, kan jag lova ! Vad mer kan man önska sig !?!

Och den är helt liten och söööt ! Bara därför måste jag ju bara lägga in en bild på den ! <3



 
Och snart blire att rulla ´tillbaka till stan, Har ju som sagt dans idag och har missat alldeles för många gånger pga sjuklighet... Annars borde jag väll göra som alla andra som fyller 18, gå på Ica och köpa 3.5or och försöka bli full på det, som jag troligen skulle lyckas med bara för att jag är så sjuukt lätt påvärkad !
Fast fylla blire för mig på fredag då det blir att inviga X3M som 18åring..


Ajuste Jullan hade ju utmanat mig ! Nu måste jag ju göra den också :)

Reglerna är följande:
- Berätta kortfattat 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana sedan 5 personer genom att skriva dem längst ner i inlägget.

1.
Jag blöder näsblod alldeles för ofta.
2. Jag hatar fötter och dom äcklar mig.
3. För det mesta kommer det massa konstiga ljud från mig, och riktigt normal tror jag inte att jag är !
4. Jag har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande har typ fobi för förhållanden också..
5. Jag är superbäst på att ringa och smsa konstigheter på fyllan, sen får jag ångest över att jag gjort det och att jag tror att fo´lk tycker jag är helt dum i huvudet.

Jag utmanar: Linnea, Malin, MalinMalin, Emelie och Anna

Grattis i förskott !

Idag har jag blivit firad hemma, eftersom jag inte kommer vara hemma förräns på tisdag och det är ju som enklare att fira på en Söndag. Men imorgon är den stora dagen, när jag kommer att komma på att det inte är så speciellt att vara 18. För det är ju tydligen inte det, men det kommer som sagt vara så sjukligt skönt att inte vara den som inte får gå på krogen och den som är superjobbig bara för att man måste klänga på folk för att få tag i snus... 
Men tomorrow äre slut på det ! Grattis Amanda i förstahand, jag tror att hon är sjukligt less på att springa och köpa åt mig, för det får hon jämt ;o 
Jag är så otrorligt mätt efter dagen, känns som att äta är det ända jag gjort idag, fast det är typ det... Lyckades trycka i mig en tårtbit, av tårtan jag hjälpte till att göra. Men min mor blev inge glad på min när jag gjorde chokladmoussen, jag tyckte att det gick för lång tid och började vispa med elvispen, och då blev det inte mouss längre... Men chokladsmet är nästan lika bra :D Fast söligt blev det !
Och söl är tydligen något man ärver av mig i min familj, Alva och Hasse sölar också och det har dom tydligen fått av mig ! Det är vad min mor tror iaf, men jag måste medge att jag är bra på att söla :D 
 
Gårdagskvällen var den sjukaste på länge ! Började kvällen med Vickan och Emma, sen blev det vi, Lars, Tom, John, Jonte och Viktor.. Helnyktert för oss tjejjer men kanske inte för resten. men vi lyckades ha kul ändå, jag var fucking övertrött och höll på att somna typ, sen vet jag inte vad som händer men Vickan får mig att börja skratta och jag trillar typ ner från soffan ett antal gånger för att det inte går att sluta skratta, sen sitter jag typ i en och en halv timma och asgarvar åt allt och ingenting, om det inte var längre jag har vetkligen ingen aning, jag höll på att dö. Det gick inte att sluta att skratta och försöken att få mig att sluta var många, Jonte hällde typ en liter vatten över mig och Tom började grina, (Med hjälp av mandarinskal och wiskey ;o) Men sen vid 02.40 slutade jag äntligen att skratta, men jag hade psykont i halsen efteråt och kunde inte prata, jag var hes och lät som en kråka. Det är helt enkelt inte bra att skratta, det slutar bara med syrebrist, ett snurrande rum, en ond hals och kanske inte en förbättring för förkylningen^^
Nu blir det av att sova ikväll istället, lyckades inte så bra med det igår natt, tog mig hem lite sent !
Fast det kanske blir att ligga vaken hela natten bara för att man fyller år imorgon och är så otroligt spännd och inte kan ligga i sängen för att man håller på att sprängas av nyfikenhet, men jag tror inte det blir så för mig, när jag väl har tagit mig till sängen kommer jag att somna som en sten (kan man säga så?) och inte vakna förrän någon kastar saker på mig och skriker på mig ! Så trött känner jag mig !
Men först blir det Erik och Mackan ! Dom sjukligt störda killarna är ju nästan ett måste att se på för att dom var så jävla nasty i Erik ock Mackan Hela och rena !
   

mjölk...

Är otrligt gott ibland men idag var det ingen höjdare, all mjölk jag har druckit idag har smakat konstigt :( 

 

Men annars har jag haft en supervärs dag som vanligt, en lektion på morgonen sen hade lärarna planerat på son planerartid för alla som läser sam, men eftersom jag läste det förra året så fick jag sluta 9.25 ! Dock skulle vi jobba med PA100 som vi så flitigt, tog massa kassa bilder på lodisar och sånt, JÄTTE skämmigt ! Jag har varit knallröd i hela fejset hela dagen :( 

Var tyvärr tvungen att dissa Icka för min dator, eftersom våran underbara svenskalärare kom på att vi skulle skriva en krönika tills imorgon ! Jag vet ju knappt vad det är ;o ! Och framåt med den går det iaf inte, eller jag har en början, men då saknas ju bara resten av början en mitt och ett slut ! Blööööh ! Jag kom på för någon dag sen att vi typ har mycket mindre grejjer än vissa andra, men jag är så skolless och lat så jag klarar inte riktigt av sånthära..

Det kan vara därför som jag har tillbringat den senaste timman av mitt live med att se på Lotta på bråkmakargatan och Expidition vildmark, som för övrigt inte var lika fult som när vi såg det i Pajalalandet när det typ var en sameunge som skulle döda djur med sin fina kniv.

Men Lotta var lika festlig som vanligt, och jag fick ännu mera julkännslor för hon skulle ju köpa en gran !!! Och Kalle Fransson hade gjort kollioxx av Bamsen :(  Men han klarade ju sig som tur var ! Men sen hittade hon ju en gran på gatan ! Sicken tur man kan haaa ! ;D 

 

Nu ska jag ta och skriva klart min krönika och sluta prata om Lotta, trots att hon är bäst.. 

 

 


Wiiiho

 

 

 

Superhärlig dag, musikprovet gick bajs, jag kunde det typ inte alls. 

Men sen blev det Blackbox ! ;D Kollade på repet för Destruction song som har premiär 21 november eller nått och jag blev as taggad på att se den. Men att få någon att gå dit med mig är ju lite svårare efterson det typ inte är någon jag känner som skulle lägga ut pengar för att se på dans :p  

Fast en sak var lite tråkig, att jag är så sjukligt trött och typ inte orkar nått, nu är jag sådära grinig igen men det kan inte hjälpas, jag är nästan säker på att det blir en långvarig sjuka för mig, som jag alldrig kommer att bli frisk från. Imorse kände jag mig nästan frisk, men nehej då det var jag inte, för när jag och Amanda kom ner till stan känndes det typ som att jag skulle svimma och dö typ ! Sen höll min hals på att ta kol på mig på NO. 

 

Ska gå och äta min supermiddag jag har gjort nu, ihopkokta spagettis och brända ägg ! 


Mjick

Wohooo, vi har ett skämt prov. Jag menar kan det vara annat än ett skämt när man ska ha prov i klassisk musik och veta när den gjordes ? För tillfället sitter jag och lyssnar på massa olika låtar från typ barocken och medeltiden, inte den sortens musik jag brukar lyssna på men man kanske ska börja göra det ? Eller tänk om man kunde spela som dom ! Då skulle man vara grym ;D Fast jag tror att jag ska hålla mig till riktig musik iallafall....
Min hals håller på att gå av och mitt huvud kommer att sprängas. Jag kommer troligen att bli sjuk vilken sekund som hellst, eller så är jag bara sådär halvsjuk i typ ett halvår, det brukar ju vara min tur. jag är fan taggad på att vara riktigt jävla sjuk, sådära att man inte orkar äta utan bara typ sova... Jag tror inte att jag är riktigt frisk ! Men det har jag tydligen aldrig varit. 
Nedräkning nu då, idag fyller ju Elin 21, så om sådära 6 dagar så fyller hennes födelsedagspresent 18 !!!! 
Sjukligt taggad är jag ! Det känns som att man har varit 17 i en evighet och alla andra bara fyller och fyller, medans jag står kvar och bara är liten ! 
Men på måndag får jag ju iaf köpa mitt eget snus och gå på allas dröm, X3M ! Wohoooo ! Taggaråå !!! 
Jag menar hur mogen är inte jag på en skala !?

humh

Jag tror att det var meningen att jag inte skulle ta mig till skolan idag, vilket jag trotts alla hinder gjorde !
Dagne började med ett bajskallt rum och en härligt ond hals, bläää det gick fan inte att ta sig upp, men halv 8 lyckades jag iaf släpa mig upp. Efter den ansträngningen var det bara att börja dra sig till skolan. Som tur var kunde jag inte ens överväga att ta cykeln, eftersom den står kvar på skolan och fryser. Och om jag hade gjort det, så hade jag troligtvis slagit ihjäl mig, det gjorde jag nästan ändå.
Jag kunde fan inte ta mig framåt det var jävla glashalt och äckligt ! 
Sen ville ett tåg och massa tjocka lastbilar från millitären köra över mig :S Men till skolan tog jag mig ! 
Jag hoppas fan på att vara sjuk imorgon, det skulle vara ganska sköööönt :] Bara ligga hemma och sova !

Time ?

Hjälp, nu är fan lovet slut, det känns typ som igår som jag och Viveca satt på bustationen och väntade på bussen upp till Pajalalandet, men det var fan mer än en vecka sen, sjukligt..

Det jag har lyckats med detta lov är bara massa konstiga saker känner jag men det har varit hel festligt, superkul och helknasigt :D

Sitter dock ock tittar på massa bilder från våran vackra haloween fest, jag ser ut som en valross på alla, det är fan sjukligt, jag och kameror går verkligen inte ihop ! Jag ser ju ut som nått jävla liffa (ursäkta stavningen, men jag har då ingen aning om hur detta vackra ord ska stavas).

Jag tror att jag ska skaffa en kamera som i The ring som gör så att det inte syns :D Ansiktet asså... 

 

Men det har varit så sjukligt skönt att träffa mina älskade kussar nu på lovet, helt underbart ! Jag behövde verkligen det och nu är det bara att blicka framåt ! 

 

Blää jag orkar verkligen inte skriva, jag har ingen skrivlust alls, nu ska jag plugga, om jag lyckas !  

 

 

 

Otrorligt skönt att få vara mad en en vecka ! 

 

 

 

 

Asså kolla bara ! 
Valross :(

RSS 2.0