helgen .

hahahah jaaa vad ska man säga.. i fredags var jag full, i lördags var jag full ock igår .. jaaa då var jag full.
jag har iaf varit full, så mkt mer kan jag inte säga, eller jag hade massa att skriva men de har som försvunnit nu..
 men de kan ju inte varit så viktigt iaf..
typ ångest..

fredakväll....

asså måste varit sjukaste kvällen på länge.... as dåligt humör å otaggad som faaan men sen råkade jag ju börja dricka å allt blev mkt roligare.. eller blev de de de var säkert bara en illusion eller nått annat kul .. fan så jag snackar asså .. men jaaa kvällen kan man kalla cepeeeee men jag tror de va kul.....jag va iaf en varulv men de e bra

men asså igår säger jag bara !

HAHAHAHAH igår va fan kuung de gick ju typ inte å säga nått till mig för då misstolkade jag de till porr.. de e fan humor ! fan vad kul de va å jag dog typ av skratt !!! sjuuuukt assåå

huvve

usch, vad jobbigt de känns..
jag vet att jag typ bara har sktivit bloggar där jag har klagat men de tar ju typ aldrig slut.. jag blir bara så less på allt ock alla, särskilt rektorer å syo människor, huvva varför kan dom inte bara göra sitt jobb bra en gång?
jag var hos syon på midgård igår.. Inger Sandås finns de nån mer störd människa å med mer irriterande röst än hon ? nää jag tror fan inte de.. men iaf så va jag där å hon sa att jag hade typ bäst förutsättningar att komma in på ledarskap, eftersom jag redan har gått pedagogiskt ledarskap ock hälsopedagogik å sen har jag ju läst klart matten å allt annat håller jag på med, föruton engelskan som jag inte läst sen i 9an.. så de kommer ju bli ett helvette att läsa eftersom jag måste hoppa in engelska A men men de e fan värt de..

idag har de varit bra ända till typ nyss, jag har typ damp, är as sur, trött, irriterad m.m. varför de vet jag inte men de måste varit nått som gjorde mig sur.. usch jag gillar inte å vara sur iaf inte såhär de känns bara jobbigt...
varför ska folk kräv så mycket? fatta att jag inte orkar, maaaah..

å ikväll blire fest wooohhhooo !!!! eller naat jag är inte taggad alls just nu men de blir säkert bättre sen.. bara jag inte häller i mig en 7a själv... då kommer de gå dåligt å jag kommer typ börja grina..


okejj nu är jag trött på att vara sur nu ska jag vara glaaaaad för de är faktiskt looooooooooovvvv !!!!!!!!!!!

nervös

usch jag är jättenervös., har inte fått tag i rektorn än åhhh jag dööör..
ska ha ungföretagsamhet nu men va ska "jobba hemma" så nu ska jag sitta i telefonen i typ en timma sen ska jag vara med jessica, sen måste jag hem å plugga historia, de sista jag behöver plugga på midgård om jag kommer in på ledarskap... 
men jag funderar på huar jag ska göra med våtat UF företag., på något sätt borde det ju gå att jag har kvar den lektionen eller iaf att jag kan hjälpa till med företaget, vi har ju kommit så pass långt så de känns inte som om jag bara kan hoppa av det men aja får se hur de blir..  

nawwi

usch jag sitter på skolan med en fucking dator som inte har nån mus .. de är jättejobbigt man kan typ inte göra någonting å de man gör tar as lång tid. varför är man så fryg i huvet så man orkar sitta å ta bort kulan eller knipsa av sladden varför har nån så tråkigt liv  ? jag fattar de inte...
nu börjar jag om 35 minuter, tiden går ganska fort endå men nu tycker jag att nån ska komma å leka med mig faktiskt ,de börjar bli tråååkit... jag har en jättelång dag idag å dom enda lektionerna jag har är med mats å harriet, booooring!!!
sitter som en annan apbergetnörd ock kollar vad alla andra apbergetnerds gör, men inte gör dom mycket dom bara sitter å är osociala ock tråkiga... helt enkelt så händer de inget i ume alls.. man borde bara åka härifrån eller styra uypp nått så de händer nått men de orkar jag inte just nuuu..  

;p

mehh jag skulle chilla å bara ta de lugnt nu, så blir de kallt å jag börjar frysa om tårna de är ju intet kul alls, å nu börjar jag frysa mer men det är inte kallt här alls ;o jag fattare inte..
å hela veckan har jag typ ätit russin, solroskärnor å sånt, jag känner mig som typ en fågel de är fan illa, ä jag har världens kassaste humor just nu jag skrattar åt allt ! å då menar jag ALLT, de är fan sjukt....
borde fan gå å sova men jag orkar inte göra de än är inge trött å jag vill göra nått..  
man kanske ska se på film eller nått eller bara vara social
aja jag får hitta på nått....

livet är hårt.

Maaaahhh !!

Ångesten här nu då.. vad ska jag göra ? Ska jag byta linje nu eller ska jag förtsätta på fittmidgård, jag vill byta men de är as många som tycker att de är en dum idé medan vissa tycker att jag ska byta linje.. men vadå de är ett år extra å jag har ju redan pluggat i 10 år nu vad gör ett år mer? Å jag borde ju ända kunna byta tillbaka om ledarskap skulle vara de värsta jag varit med om, men de tror jag inte attt de kommer vara.. Vem ska man lyssna på !?

Usch jag vill att det sak bli onsdag nu men jag vill samtidigt att det inte ska vara så snart, aja jag måst ju ändå få veta det någongång, så varför inte imorgon.

Men jag är jäävligt taggad just nu måste jag säga!, men jävligt nervös oxå tänk om jag inte kommer in vad ska jag göra då?? Nu är jag ju helt instäld på att börja om å så..

tänk om allt hade varit mycket mindre komplicerat, då hade ju allt varit så mycket enklare..

bleeehhh nu bestämmer jag att allt ska gå bra ! Punkt !





nu lättar vi upp stämningen ...
image4å jag är då tydligen per...


jag har jäääättttekul


bara för att jag sitter ock har jättekul när dom ine svarar på telefonen så har jag oxå gjort den här nuuuu......


10 favoriter:
Färg: grön, brun svart
Mat: sallad är as gott just nu tycker jag
Band: one republic, simple plan ,kent å massa bajs
Film: blood diamond, svampbob fyrkant !
Bok: orkar inte läsa!!
Sport: dans å bara springa som en tönt !!
Årstid: höst, det är mysigt å jag fyller snart år
Veckodag: Fredagar
Glassmak: isbitar
Tid på dygnet: kvällen när man bara kan chilla å ha kuligt

9 för tillfället:
Humör: seg och trött  
Smak: göteborgs rapé
Kläder: sport, softichh
Bakgrund: gråå ?
Nagellack: inget
Tid: 08:52
Omgivning: grottan på midgård/ock i telefonrummet
Irritationsobjekt: telefonsvarare

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Veronica (ock tom på ett hörn)
Screen name: cepeeeeeeeeee!!
Husdjur: en kanin som jag hatade
Piercing: I öronen när jagy var 5
Förälskelse: när jag var 4 i min kusin tror jag !?
Musik: robyn
Bil: Volvo?  
Kyss: på toaletten i skolan när jag gick i 4an

7 senaste:
Cigarett
: torsdags, fann oxå jag sak ju slutaaaa
Mat: frukost, en banan
Dryck: oboy
Biltur: nyss när min mammii körde mig till skolan :(
Kyss: 2 helger sen ? typ massa folk som ville känna på min piercing
Spelad låt: björn rosenström, hultsfredsfestivalen
TV-program: CSI miami

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: noope de har jag inte
Brutit mot lagen: humm jaoo kan man väl säga
Blivit arresterad: bara halft men sen försvan jag spårlöst..
Badat naken: djeees men de va inte meningen från början men jag var full :]
Varit med på TV: djees att jag har !
Kysst någon du inte känner: jaaa massa gåner

5 nej tack:

Kläder: emo
Mat: potatis å lök soppa
Musik: metal
Dryck: kaffe
Personlighetsdrag: va ?

4 saker:
Du gjorde igår kväll: absolut ingenting
Du kan höra just nu: moa ock folk som snackar
Du inte kan leva utan: mitt täcke
Du gör när du har tråkigt: har tråkigt ock tråkar

3 personer:
Du kan berätta allt för: ingen just nuu
Du tycker om: dom som betyder å snälla människor
Du inte gillar: cepeee människor på msn

2 val:
Kaffe eller te: Te.
Vår eller höst: Höst

1 önskan: att jag slipper midgård å kommer in på draggen !!!

åhhh (=

Då var helgen ock veckan slut igen då.. det känns både bra ock dåligt, det känns ganska skönt att helgen är slut, jag menar den här helgen har varit den tråkigaste på länge och jag är ju inte så big fan of hemmakvällar med familjen ^^

helger som dessa håller jag mig så mkt undan jag kan så man slipper allt shhit som dom kan hitta på.. men om man ska se det negativa så måste jag ju till min "älskade" skola imorgon ock ha massa tråkiga lektioner..

jag har varit sjuuukt trög hela helgen men idag bestämde jag mig för att vara lite hurtig iaf, har varit ute ock intervalltränat lite och motionsträning med fettot. Så nu ska det bli skönt med att bara chilla ett tag.

Inga läxor eller dylikt gjort ihelgen heller, men om jag ändå sak byta spelar det ju inte så stor roll vad jag gör ock inte gör.. men men jag har ändå aldrig lyckats plugga på helgen än så varför skulle jag ha lyckats med det idag.

Nu är nedräkningen nere vid 5 dagar...jag taggar lov som faan !!

Vad jag ska hitta på är inte helt bestämt än men vi hade planerat ö-vik men de sår man ju se hur det går med det... Sen sak jag försöka vara med folk jag inte har lyckats ge den tid jag borde lagt ned ock vara med dom, seb hade jag ock Veronica tänkt åka ock hälsa på dom som spelar på Sävcon eftersom vi inte har något eget lag å så. Men att bara komma dit blir säkert oxå kul, de va ju som ett tag sedan sist ^^

Sen måste vi hitta på något med alla HUGO folk under lovet de var ju som ett tag sen vi gjorde någonting värt, annat än att sitta å drick tills man typ ligger på golvet (iaf ligger jag på golvet, ock varför ska vi inte gå in på), men fest ska det oxå bli; vars,när ock hur vet jag inte än men hitta på nå bra så kommer jag !!

Om allt går som planerat borde jag faktiskt kunna börja på draggen redan efter lovet, men det beror ju oxå på OM jag kommer in men jag har ju som sagt gått ettan en gång redan ock sen har jag ju inte såå dåliga betyg, jag tycker att dom är helt okey. Men imorgon hoppas jag att jag vet mer, ska leka telefonterror mot kuratorn å rektorn på draggen. Har redan försökt få tag på dem i en vecka men det går ju bara inte det har varit omöjligt, eller jag fick tag på rektorn en gång men då bad hon mig ringa upp senare men när jag gjorde det var det ingen som svarade i telefonen.....aja vi får se hur det går imorgon.

Just nu ser mitt hår förjävligt ut... inte bara de att de är slitet som faaan ock gult, nej nu har jag gjort en hårinpackning med blandannat OLIVOLJA!! fatta hur fett mitt hår är det är helt sjuukt kan jag lova...

Jag taggar den här veckan jag vill verkligen börja på draggen nu .. JAG VILL!!

min mamma har börjat jämföra mig men The girls on the Playboy Mansion, de är fan sjukt sen säger hon att jag är as lik dom oxå, alltså vadåå??

JAG HATAR ALLA ÄCKLIGA MÄNNISKOR SOM TROR ATT MAN VILL SE DERAS KUK OCK VISAR DEN I CAMEN FAST MAN SÄGER ATT DOM KAN DRA ÅT HELVETTE JÄVLA FITTÄCKEL !!!!


image3 To Be Continued


humm..

Jahajaa.. !
Då ska man göra en blogg oxå som alla andra.
Men de är ju nice ;)


AAAAAHHH nu är jag taggad, måste bara få tag på dom där människorna å shiiit, sen slipper jag MIDGÅRDD!!!!! faaan vad nice de ska bli, ska börja Ledarskap på draggen med Matias, jag är sjuuukt taggad, men jag lovar jag ska komma å hälsa på amanda å moa på Midgård sen.



To Be Continued


RSS 2.0