Moa - 30/1 | Yehh !

Wohoo jag tror att jag klarade provet, Happy Happy ! + att det var ett vg-mvg prov så jg hoppas på bättre betyg i sam nuuu ;D haha jag är taggad.
Just nu är jag överpigg och kan inte sitta still, sitter som vanligt och pluggar, man det ger inte så bra resultat för jag kan verkligen inte koncentrera mig XD
hahaa jag känner att jag överkonsumerar smilysar i detta inlägg, om man nu kan säga konsumera om tecken XD
Usch vad tråkig jag är idag :p
Men Amanda är fett mycket tråkigare ! hon går å blir sjuk och dissar mig :( :( jag blir ju ledsen i ögat ;o jag som skulle ge henne våran vråålheta idrottslärare i försenad julklapp imorgon, så kan hon inte ens vara där när hon ska få den :)
image50Yehh Amanda goes sweet ;)


Aja nu ska jag hitta på någonting annat denna kuliga kväll..

God natt Kalle Fransson !

Moa - 30/1 | nervositet

Usch jag sitter på skolan och känner hur jag blir mer och mer nervös nu, sak ha sam "citatprov" där vi får olika citat och ska veta vilke ideologi som kan tänkas tycka så.. Jag är as kass på sam sen har jag typ inte pluggat nästan någonting, och jag vill typ endå få iaf VG på provet. Jag har kommit in i en period då jag känner att jag borde få bättre betyg än G. Men det går som inte ihop, jag är ju såå kass på att plugga :S
Kommer inte på något bra sätt att lugna ner mig på och inte ens en snus får mig att slappna av :S + att jag är fett trött och inte kommer kunna koncentrera mig nå bra, sen hatar jag att sitta och läsa sånt, jag blir ju som less när jag inte kommer på direkt vad det ska vara och då ger jag typ upp....
Aja ska gå och läsa igenom vad alla ideologier innebär då, puss heeej !

Moa - 29/1| ett tråkigt inlägg..

Hej hopp!

Har inte så mycket att skriva, mn det är fett skönt att ha komit igång med dansen igen :)
Man jag har träningsvärk efter igår :] Jag kan ju lova att jag är något otränad just nu.
På tal om dans, så har Hilda börjat i samma grupp som mig och Sofia, det är fett värt det. Förra terminen var det typ ingen jag kände från början men nu har jag ju dom 2 sötisarna att va me ;)

HIHIH nää nu ska jag gå och plugga på mitt sam prov jag har imorgon :S
Jag hatar sam, men det är bara för att jag inte är så bra på sånt med politik å så..

God natt Kalle Fransson !

Moa - 28/1 | svårt val

Ahh nu har jag valt kurser inför nästa år.. Det skulle vara inne den 27/1 24:00, klockan 23:56 satt jag fortfarande och visste inte hur jag skulle välja, men sen fick det bli som det blev. Jag får hoppas att jag får nått av det jag valde iaf..

Så här blev det iaf :p
image49

Aja nu ska jag gå och sova, ska ju faktiskt upp halv 6 eftersom jag är hemma :p

God natt Kalle Fransson !

Moa - 27/1 | habbada

Hej, hej, hallå !

Nu sitter jag här igen, borde sova men jag är inte trött alls. Har haft en hel mysig kväll med Nadja och John, såg på film och bara chillade.
Men jag har värsta olustiga kännslan, varför vet jag inte men det är någonting som inte känns helt rätt. Jag känner mig helt förvirrad, men varför? Borde jag det eller är det bara någonting dumt jag har fått för mig.. Jag kan inte sitta still och vet inte alls vad jag känner, jag kanske borde gå och skaffa mig ett liv eller någonting liknande. Jag vet jag säger det jämt, men jag borde faktiskt göra det :p

Men att jag är förvirrad kanske bara beror på att jag har haft ont i huvet i en vecka eller nått.

Kommer inte på någonting mer att skriva så jag får skriva mer sen eller nått.

God natt Kalle Fransson !

Moa - 26/1 | Minimojjer

Yeehh !
Idag har jag fjort första provet denna terminen. Skönt att ha gjort bort det nu. Puhh ! 
Rättskunskap, Sveriges lagbok, Anteckningar som man borde ha koll på vart dom är, Boken Juridiska Problem..
Jag kan ju säga att jag började i princip plugga igår kväll.. vid halv nio, paus vid nio för då hittade jag ett fett kul program om folk som tyckte att dom var as fula. Sen såg jag South Park och pluggade samtidigt, jag kan somsagt inte konsentera mig på en sak i taget utan jag måste göra allt samtidigt.. Det är dumt, för om jag kunder konsentrera mig på en sak i taget skulle allt gå så mycket lättare, då skulle jag bli klar med saker i tid och kanske till och med innan det är kvällen före. Det är ju bara att kolla på det jag har skrivit nu, det är helt osammanhängande och jag kommer in på nya saker hela tiden.
Aja, jag hade ställt klockan på 6 för att jag skulle komma upp i tid, men nej då jag hade en fet huvudvärk så jag tog en ippe, la mig ner ett tag och sov till klockan 7, illa ! Men jag hade tur att jag iaf vaknade i någorlunda tid.. Jag bestämde att jag skulle ta 5an klockan 8 istället för att ta 1an och sen stå och trängas i 77an.. Kom sent till matten, men jag gjorde typ inget på den lektionen jag bara orkade inte fatta någonting.
Sen kom jag till nästa lektion, dubbellektion med söt Harriet, Företagsekonomi B/Rättskunskap
Trodde att det var lugnt, att vi skulle ha provet en timma senare som lektionen var lagd, men nej då så var det inte vi skulle ha provet direkt. Det gick ganska braförutom att jag helt har glömt bort allt om acceptfrister :S Men vi fick ju ha lagboken på provet så det var ju lugnt, dock är det ju några tusen sidor i den så man ska ju veta vart man ska läsa.

Jag har kommit fram till att Harriet är as lik Bali tanten i masjävlar ! Hon är typ lika virrig och pratar om Thailand som hon pratar om Bali, hon var där och gifte sig i julas och kom hem med en ring och ögonfransförlängning, och det är typ det enda människan pratar om just nu men det är som gulligt..

Har haft bajsångest idag, om jag skulle stanna i stan och byta bort hästarna ikväll eller om jag skulle åka hem.
Men jag visste inte vad jag skulle göra i stan, om jag skulle vara med Linus, eller om jag skulle fara till Obbola med Mimi eller om jag skulle fara på Veronicas birth day party. Kunde inte bestämma mig så jag åkte hem och har haft ångest hela kvällen, känner mig så dum mot alla jag dissar, men samtidigt kan jag ju inte vara med alla samtidigt. Var mest pepp på att fira Veronica men ändå inte, dom skulle på X3M efter 12, hon fuller ju år idag så hon kom inte in förrän då. Och vad skulle jag göra efter 12, skulle jg bara gå hem och sova?
Sen kunde jag ju inte bara ringa och begära att någon tar hand om hästarna åt mig, det känns som om jag borde bestämma sådant i förtid.

Så i kväll har det bara varit chill, först såg jag på film, träffade Nadja och pratade ett tag sen gick jag hem och såg på film med min kära far och syster Siri, såg på Snakes on a plan. Den var fett äcklig och jag ska då aldrig flyga igen i hela mitt liv! Huvva!

Nu ska jag gå och sova eller nått, Pussis !

God natt Kalle Fransson !

Moa - 23/1 | blaha

Hihih asså Sverige är ett sjukt land.

Jag å Viveca sitter och ser på Simpsons och det blir reklam.
I 5 minuter är det reklam för läkemedel och massa tabletter, den enda andra reklamen som kommer upp är 2 bilreklamer.
Det är ju typ sjukt, varför har dom bara reklam om läkemedel? Jag fattar det inte.
HAHAH det sög juh.


Åhh jag är fett taggad på att börja dansa Afrikanskt, men den enda kursen med det på Balettakademin är typ på söndagar klockan 4, då är ju jag oftast inte ens i stan, då sitter jag ju hemma på Holmön och funderar på om jag sak orka dra mig in till stan eller om jag ska skita i det.
Men nu är jag nästan säker, jag ska nog börja dansa jazz på balettakademin istället för Umedansskola, för dom vill ju ändå inte ha våran grupp längre :S
Jag fattar inte varför dom va så dumma och tog bort den, det var ju bara såå onödigt. Vi var ju lätt bästa gruppen, och vi hade ju bäst sammanhållning. Inte som på funken när det är massa småtöntar som sitter i grupper och snackar skit och några mongobarn och mer töntar som tror att dom är hiphoppare och bara är allmänt fula och inten kan dansa och sen är det ju dom som ser ut som om dom är dit tvingade och inte vill vara där alls :S haha men det är ju sött...
Hahaha vilket liv jag har, jag sitter och pratar om mina dansgrupper, folk kan ju tro att man är störd, men det är ju bara det bästa, att dansa det är fett härligt!

Moa - 23/1 | underligheter

Yay, jag håller på att bli frisk nu !

Thx Tooor !



Hihih idag är jag mycket bättre, jag har fortfarande ont i hela kroppen och kan inte andas så bra men huvudet håller på att släppa, det är inte samma "dimma" bara ont :p

Har hunnit med att se på barnprogram med Sagan och Myran, det var inte så bra måste jag säga, det hanlade om en katt som satt i ett träd som dom trode hade fasnat där men det hade han ändå inte så i slutet när dom inte fick ner den klättrade den ner av sig själv. HAHAHA gud vad tråkigt jag har :p



blev som vanligt less på tv, idag var det bara typ blommor och bin på nature, och det lät inte som det var så kul program. Jag menar vem vill sitta och kolla på djurporr ?



Jag har drömt dom sjukaste jävla drömmarna på senaste tiden, jag brukar vanligtvis inte komma ihåg mina drömmar men nu har jag gjort det..

För någon dag sedan drömde jag att jag skulle med ett tåg, men som jag missade, sen bara flög jag efter det och det var typ ett Harry Potter tåg med massa svarta moln.. det var lite halvläskigt måste jag säga ;o
Jag kände mig som Harry Potter eller nått, sen va det massa mer, man det har jag glömt för stunden
Å inatt, dom få timmar jag sov, drömde jag att jag dog, det var helläskigt. Eller precis när jag dov vaknade jag och typ halvt fortsatte på drömmen, svarade på några sms och sedan somnade jag igen och drömde nått annat flumm :S jag blir typ rädd för mig själv..


Aja nu ska jag gå och se på den dära filmen min fasar tyckte att jag skulle se..

Pusshej

 

Moa - 22/1 | sjuker..

Huvva nu har jag haft konstant huvudvärk sedan i fredags natt :/ jag kan ju säga att jag är yr i huvet och världen inte är så bright..
Men men vad ska man säga.. hoppas man blir bättre snart iaf..
Var i skolan igår men hoppade över den idag, mitt huve klarade verkligen inte skola idag, man det känns som om det inte gjorde så mycket jag hade ändå bara en lektion idag, och för det orkade jag inte kliva upp.

Fast jag borde kanske gått endå, det kanske var lit mitt eget fel att jag fortsatte må bajs idag med, jag bara råkade vara med på baletten igår, man det var ju som första och jag var bara tvungen, sen hade aldrig Sofia varit på Balettakademin, så jag var ju som tvungen att följa med så att hon inte kände sig vilsen.
Men det kändes helt bra att vara tillbaka kan jag lova. Sen var jag helt klar i huvet när jag dansade, men dimman i huvet kom tillbaka när jag satt på bussen hem och jag har nästan inte sovit någonting i natt bara föratt mitt huvud har dunkat som jag vet inte vad :S

Idag har jag legat och tittat på Days of our lives, för det är verklihen det enda som går på tv på dagarna, och dom har typ kommit lika långt som när jag såg det sist, och de va typ ett halvår sedan, men men det verkar ju vara en evighetsserie. Eller okej, det går ju typ ordjakten, Oprah och RachalRay men det var då inte så mycket kul på det, och jag orkade inte sitta och se på TV Shop, då vill man ju bara köpa alla saker för dom säger ju att dom funkar, och jag tror faktiskt på vart enda ord dom säger där.

image46
Min mor hämtade mig i stan, jag hade faktiskt dragit mig hela vägen ner dit ! Jag känner mig fett duktig :} hihih
Sen for vi på Coop på Ersboda, jag gick in på apoteket för att köpa ippe (julias heta ord för iperm), och kom ut med ippe, och lite grejer från Vichy, som jag aldrig har provat förut, så nu blir det att prova alla produkter och hoppas på resultat.. :D

image47
Aja nu är jag trött och ska sova.

God natt Kalle Fransson !

Moa - 21/1 | så jävla lågt...

http://www.blondinbella.se/default.aspx

asså orka, ofta det inte finns tjejer i sthm som snusar och dricker öl..
och vad har människan för fel ?

Moa - 20/1 | Flumm

Jag är fett flummig och bara skriver massa random saker till folk, t.ex. att jag ska leka antisimex eller vad dom nu heter och mörda äckelpäckliga smååaa djur som bor där mitt blivande rum är men jag känner att jag verkligen vill mörda nått just nu :]
Och jag och Amanda ska spränga Midgård :D det kommer ju bli fett kuligt !:D :D


Nää till att vara seriös då, något som är tråkigt och jag är dålig på att vara, oj det sket sig juh !
Hihihi. idag har jag spacklat väggarna i mitt rum, det var ganska kul, men efter ett tag var hela jag full med spackel (jag bara råkade kleta lite mycket med det) och då vågade jag inte fortsätta (A)hihihi sen är jag ju så lat, så jag orkade inte fortsätta heller. 
Sen har jag spelat tv-spel med sämst grafik, nintendo64 har fan bättre grafik än dom jävla fittspelen jag spelade idag :S


Jag la märke till att jag har blivit fett dålig på att lägga in bilder på min blogg, därför lägger jag in denna bild, på filmen jag såg idag..
image45
Jag får as många minnen från när jag, Julia och Tove inte följde med på en begravning, som alla andra gick på. Så vi fick stanna hemma och se på den helt ensamma i Pajala. 

Jag sitter och knarkar alvedon och C-vitaminer.. Jag tror att jag har tagit för många alvedon, men jag är inte säker, har ingen förpackning som jag kan läsa på... men men jag ser väl vad som händer..
Aja nu ska jag gå och hitta en bok att läsa, är fett lässugn och får bara mer ont i huvet av att sitta här..
God natt Kalle Fransson !

Moa - 20/1 | trötter

Huvva jag är trötter och måste bara få klaga lite innan jag somnar..

Jag har fett ont i halsen, örat och huvet, allt bara snurrar..

Min mor är dum i huvet och blir sur så fort jag öppnar munnen, så jag tror att jag ska suta öppna munnen i närheten av henne..

näää nu blir jag bara ännu surare och på dåligt humör.. God natt Kalle Fransson :)

Moa - 19/1 bara fuck it !

18:00

Okej, så här kan jag säga helt säkert:
Det kommer bli en bättre kväll ikväll än vad dagen har varit idag.

Min dag började med att min mor väckte mig. Är inte helt säker på hur min natt har varit, jag vet bara att jag är trött och bajs.
Jag gick upp och ut i det äckliga snöblandade regnet. Tar ut hästarna, fryser som ett cp. Tar mig in i värmen och funderar på om jag ska äta frukost, men så blev det aldrig. Jag började småbråka med min mor, satte mig vid datorn ett tag, senare när Linnea (som sov hos mig inatt), började vakna blev min mor ännu grinigare och tyckte att jag skulle göra någonting vettigt, börjar använda pappa som orsak att jag ska måla en fucking vägg.. Hon sa att jag var taskig och shit med han och att jag borde tycka synd om han, men vadå hon har gjort lika lite som jag och det är hon som sitter inne hela dagen och använder mig som en jävla slavarbetare..
Sen börjar hon snacka om min telefon med Linnea !
Asså hon är ju bara såå störd, det var ju absolut inte hennes fel att den försvan, och om jag hade haft en jävla försäkring på telefonjäveln hade jag ju fått ersättning för den. Men nehej då det är bara Linneas fel och jag blir bara på sämre och sämre humör. Sen kommer hon och surar på mig igen, sen jaaa kommer inte riktigt ihåg allt, men det slutar iaf med att jag skriker på henne med enjävla kråka i halsen.
Nalle blev rädd för mig och gömde sig med Linnea inne i mitt rum.
Och till sist blir jag så jävla förbannad att jag bara står och grinar, jag hatar verkligen att grina av ilska fifaaan.
Jag gick iaf och målade den där jäävla väggen, det tog 3 timmar och jag har inte pratat med min mor sedan imorse, och kommer då inte göra det än på ett tag iaf..

Ikväll vet jag inte vad det blir, men jag ska vara med Linnea och sen ska jag absolut inte vara hemma..
Nu ska jag gå och äta ”frukost” herrå !

Moa 18/1 | Booooring

Jag har absolut ingenting att göra just nu, sitter och väntar på sötlinnea,men hon skulle plugga lite innan hon kom hem till mii.
Sådant här kan man ju fördriva tiden med också..


Namn: Moa
Piercingar:  Japp, 3 + i öronen.. och är as taggad på att göra en till men vet inte vart :p  
Tatueringar: Nope, men funderar på att göra, men jag har inte kommit på något bra motiv.. 
Längd: ingen aning, men runt 160cm.. 
Skostorlek: olika oftast 36.2/3 eller 37 :p
Hårfärg: Vette faaan vad man ska kalla den, men gulblont med en ful utväxt :S men jag ska färga och klippa snart
Är du kär i någon: Neehh det är jag juh inte . 
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja absolut !
Tänker du på självmord: Nope
Tycker andra att du är attraktiv: Jamen satan
Vilket shampoo använder du: Schwarzkopf GLISS
Vilken parfym använder du:  Naomi Campbell Cat Delux 
Vad är du rädd för: Massor, det finns mindre jag inte är rädd för, men parlinotomtar, ormar.. jaa massa mer. 
Gillar du att tvätta: Neehh och jag suger på det ! 
Gillar du Berg-och-Dalbana: Dom tar ju slut så snabbt ! 

Senaste...
Film du hyrde: Huumm det var iaf när vi var i Pajala, men jag tror att det var typ nån skräckis :p
Låten du lyssnade på: Block 44 - Alkoholismen
Låten du hade på hjärnan:
Låten du laddade ner: Ingen aning, har inte laddat ner på länge, har ju världens bajsigaste dator :S
Personen som ringde dig: Mimi
Personen du ringde: Min far
Tv program du tittade på: South Park
Personen du tänkte på: Linnea

Favorit…
Mat: Sallad
Låt: Ingen speciell just nu 
Dryck: Coca Cola Vanilla ! (Fast igentligen tror jag att det är vatten)
Film:

Har du nånsin…
Gråtit över en pojke: Ehh jaa
Gråtit över en flicka: Jarå
Ljugit för någon: Mjoo..
Varit i slagsmål: Mjaa
Blivit arresterad: Halvt som halvt, vet inte hur man ska räkna det riktigt.. 

Antal
Gånger du varit kär: Typ aldrig på riktigt känns det som.
Gånger ditt hjärta brustit: Jaa
Hjärtan brustit på grund av dej?: Vet inte.
Personer från grundskolan du har kontakt med?: Typ många men jag gick ju typ med samma människor till 9an.. 
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några gånger, vet inte hur många 
Ärr du har på kroppen: Har inte räknat men inte så många..

Senaste...
Bok du läste: Läser Blodsugarna av Mikael Niemi just nu, har inte läst på länge och brukar aldrig läsa men jag ville vara duktig..
Personen du fick brev av: Ehh ingen aning, får inte brev sådär jätte ofta^^
Personen du fick sms av: Linus
Gången hela din familj åt middag tillsammans?: Vet inte m det har hänt, jag brukar smyga iväg och äta innan alla andra.      
Saken du köpte: En Blåhallon dricka ! första gången på flera år !

Vad har du gjort idag: Försovit mig å massa mer..
Brukar du svära mycket: Mjoo
Hur tidigt stiger du upp: Olika, men för tidigt jämt 
Gillar du att slåss: Öhh nääähh,  daaahh
Vad är du allergisk mot: Kanske mjölk men jag vet inte så säkert.. 
Var har du ont: Träningsvärk i handleden, efter badminton ! Fatta illa ! 
Använder du hårspray: Jaa några gånger i veckan.. 
Favorit serie: Ingen speciell, men Weeds, Desperate House Wives och Lost är ju bra..
Håkan Hellström eller The Ark: Håkan <3
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars Winnerbäck <3
Gillar du ketchup: Jaråå XD
Är du glad nu: Naahh sådär lagom :)
Var du glad igår: Nää bara as stressad, och vilken människa blir glad av det ? 
Varför: Allt gick saktare än jag, och jag var super speed ! 
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Jaoo
Vad dansar du till?: Allt :D
Stockholm är: Sveriges huvudstad? 
Göteborg är: Kärlek ! <3
Kan du sjunga: Jaaa men inte bra iaf.. 
guld eller silver: Silver
Spaghetti eller makaroner: Mackisar !
Ett land du helst vill besöka thailand eller Hawaii: Thailand!

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln: Jaah ?
Gnälla: För mycket ! :/
Sova: För lite
Ha ångest: Absolut.
Skada dig själv med flit: Näähh, eller bara när jag leker något som jag vet är farligt.
Ta mediciner du inte borde ta: Nää
Vilja dö: Naahh 
Drömma mardrömmar: Nää inte ofta, men jag gjorde det för någon natt sedan.. 
Drömma sexdrömmar: Joo.. 
Klä dig i svart: Mina mjukisbyxor är svarta^^
Gå till kyrkan: Inte hemma hos mig, men ibland på andra platser, eller när det är begravning å sånt
Gå i skolan: Jaaa :(
Röka: Har slutat :} Men det händer :/
snusa: - Mjoo
port eller lös: Portion ! lös är ju snusk ! 
Ha sex: Ehhmm ja ? 
Ljuga: Nää oftast inte.
Hata folk: Tyvärr är jag bra på det.. 
Lita på folk: Den delen är svår.. finns då inte många jag litar på.. 

VEM :
Saknar du: Linnea, Jullan å Icka så klart ! 
Vill du döda: Min mor då och då.. 
Rörde dig sist: Min mor
Vill du slå: Totte, men jag kommer aldrig lyckas,  hon kommer göra knock out på mig först.. 
Kysste dig sist: Kommer inte ihåg var människan hette :S
Vill du kittla: Humm..
Kramade du sist: Mimi
Vill du prata med: Carolina Gynning
Skrek du på sist: Min mor. 
Vill du vara som: Carro ;) 
Sårade dig sist: En bög.. 
Vill du bli galet full med: Någon kulig person.  
Gjorde dig riktigt glad senast: Mimi
Är vackrast på jorden: Finns många ! 

HAR DU :
För många vänner: Nope, men jag håller på att tappa vänner pga tidsbrist :/
Förföljelsemani: Jaaa typ :S
Tvångstankar: HAHA jaa men bara sånnadär sjuka saker ;p
Någon annan psykisk sjukdom: Naaee
Någon skada: Naaee
Färgat håret: JAAA ! :D sådant är kul ! :D
Brutit några ben:  Nope
Egen dator: Neehh och det är lika bra.
Bra självförtroende: Mjaaeee
Kysst någon: Nähäää ! 
Bjudit ut någon: Neehh
Varit kär: Kanske
Dumpat någon: Jaa
Blivit dumpad: Jaa
Velat vara otrogen: Har inte haft ett förhållande på det sättet..
Varit otrogen: Nope 
Lämnat landet: Finland (A)
Rymt hemifrån:Inte rymt, smygit bort :p 
Tuttat eld på nått: Mjoo 
Gjort något olagligt: Aaahh 

HUR :
Svarar du i telefonen: Hej !
Fördriver du tiden: Jag har ingen tid :o
Mycket pengar har du: Inte mycket :( 
Tjänar du pengar: Japp jag går i skola och får studiebidrag :}
Ofta Bäddar du sängen? Never.. 
Ofta städar du: Händer typ... aldrig.
Ofta diskar du: Ofta, varje dag, förutom när jag samlar på mig ett berg av disk.. men det är inge vidare kul :/ 
Många stör du dig på: Måånga
Ofta träffar du din familj: Ofta, eller det beror på vad man kallar familj.. 

TROR DU :
Att du kommer bli något: Jaarå 
På rymdvarelser: Jaa vi läär ju vara sånna också.. 
Att folk tycker om dig: Jamen det hoppas jag då!
På ett liv efter detta: Naaahh 
Att fiskar kan tänka: Japp, det kan dom i Hitta Nemo iaf. 
Att du kommer leva länge: Naahh inte såå länge

VÄLJ :
Katt eller hund: Katt
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Båda
Vatten eller land: Vatten
Sex eller kyssar: Humm svårt val.. men kyssar leder till sex.
Telefon eller Internet: Internet.
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film
Leva eller dö: Leva, jag vet inte så mycket om döden, så den skrämmer mig lite i min ovishet..

Moa - 18/1 | efterlänktad fredag!

Åhh, första riktiga veckan efterpraktik, lov och allt. Kan ju lova att det är helt sjukligt skönt att få helg nu.
Har hunnit ha 2 lektioner idag, Ung företagsamhet och rättskunskap. Skulle igentligen haft matte också, men jag råkade ta sovmorgon i morse, var ju på öppet hus i går på skolan, han inte äta midag förän halv 10 då jag kom hem, så då blev jag fett pigg och kunde inte somna :S Så jag satt uppe och läste halva natten...

Fick även veta igår att jag måste flytta från CH, människan ska flytta till Ö-vik; så nu måste jag hitta någonannanstans att bo :p
Någon som vill flytta in med mig i en lägenhet? (A)

Jag måste säga att mitt år 2008 inte har börjat såå jätte bra, jag har haft väldigt mycket otur :S
Allt från Mobilen till bussar !
Åhhh jag hatar busar, kan dom inte bara stänga dörren istället för att låta folk som äör typ 10 min sena hoppa på hela tiden,jag kom en halvtimma sen igår, bara föratt jag missade bussen som gick efter för att den jävla busscauffören skulle låta alla hoppa på, asså dom borde ju tänka på folk som kommer i tid, man kanske inte har tid att bli en kvart sen.. Fuck them !


Ikväll har jag ingen aning om vad det blir.. Ska iaf tillbringa kvällen med Linnea och people !

Men det kommer nog bli nice, hoppas jag.


Solen skiner och det känns som om det är fittigt jävla vårväder, vinter är det ju då inte. Mina skor blir blöta och sen har jag ett par äckliga skor i skåpet som luktar surt, jag vågar inte öppna mitt skåp :(  


Jag har fett ångest :o
Jag kommer ju inte komma ifrån den här skolan, men ska jag fortsätta med matten och läsa matte D ? :O


Moa - 16/1 | ingenting

Usch, idag har jag verkligen inget att skriva om, jag är bara så less på allt och håller fortfarande på att bli sjuk, det är som inte att jag blir sjuk PANG bara. Det tar alltid jättelång tid, å sen brukar jag inte ens bli helt sjuk, så jag springer omkring med fittigt ont i halsen å skallen medans min mor tvingar mig till skolan bara för att hon inte vill se mig hemma.
Och varför är jag bäst på att bråka med min mor?
Jag menar det vi bråkade om sist var ett korvbröd, jag vägrade äta den sorten och då fick hon ett jävla damputbrott ! Det är fan illa, eller okej jag har faktiskt hunnit bråka med henne om ett tv program också; jag sa att det var en serie i 2 delar, men det ville hon inte tro på men jag sa att det stod på infon men då skulle hon absolut läsa det och det tog ju så klart 10 tusen år, sen hede jag bort infon å då blir hon sur föratt hon inte hunnit läsa texten 2 gånger ! asså vafan är det för mening ?
Sen bråkade vi om skor idag, jag ska köpa ett par nya skor, stövlar blir det, med en liten klack... Men jag är som kräsen när det gäller skor, jag menar vad är det för vitts att köpa att par billiga fula skor som man ändå alldrig kommer använda, så blir det ofta för mig, ofta blir min mor sur när det tra huuuur lång tid som hellst för mig att hitta saker, så tillslut köper jag första bästa som hon tycker är bra bara för att jag ska slippa höra henne gnälla, men det gör hon ändå när jag inte använder sakerna jag köpt, bara för att jag inte är nöjd med dom, kan hon inte fatta att det är hon som gör det ?
Jag har faktiskt försökt få henne att förstå att det är hon som gör så att det blir så, man hon vägrar ju att ha fel så det bara fortsätter :/

image44Måste bara säga att kiss Selma är ganska sweet

Aja nu ska jag gå och sova, eller jaaa försöka iaf :)
Pusssiiis !! God natt !

Moa - 16/1 | trååkar

JAG

Är singel: Jaråå
Saknar någon nu: Vet inte, kanke men jag är faktiskt inte så säker på det.. eller det klart, jag saknar ju icka julia och linnea som vanligt :] och min kära farfar.
Är rädd för att bli övergiven: Jaa jämt ! Jag är sjukligt rädd för att bli typ den sista människan någonstans ;o 
Svär ofta: Ehh jaa lite för ofta..
Sjunger i duschen: Nää det gör jag inte, har inte provat.
Är en morgonperson: Absolut inte, jag är mer som en nattuggla..
Skulle ha pyjamas på mig i skolan: jaaa asså på våran skola skulle ju ändå ingen bry sig, man skulle ju typ smålta in bättre än nu
Är kär i kärleken: Kanske beror på hur man ser på saken, men jag kan inte säga att jag någonsin varit kär på riktigt, eller det är iaf så det känns nu..
Skrattar åt mina egna skämt: Jaaa det brukar hända :p
Äter snabbmat varje vecka: nope, orkar typ inte :p
Vill ha barn: jag skulle ju typ slå ihjäl ungen.. men när man ser på dokumentären unga mödrar blir man ju som lite sugen, som när jag var på stan med Amanda, vi såg en söt unge, å jag sa typ åhhh,,, mm å nå mer, men sen kom jag på att jag hatar ungar. det blir som delade meningar..

HAR DU

Glasögon/linser: Neeehh
Piercingar: Japp :D
Syskon: tyvärr ..
Pojk/flickvän: Nope !
Jobb: Neeehh
För många vänner: Nää men jag tappar typ vänner för att jag inte har någon tid :(
Rymt hemmifrån: Halft som halft 
Färgat håret: Japp massa gånger
Bra självförtroende: iNaahh den delen är inte så bra
Sagt att jag älskar dig till någon: Vet faktiskt inte, tror inte det.. 
Gjort något olagligt: Eehhmm jaa
Somnat i skolan: Jaråå
Brutit ett ben: Neehh
Tappat bort mig i min hemstad: Nope :p inte vad jag vet :)
Sett en fallande stjärna och önskat mig något: Japp !
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Jaa tyvärr
Smugit ut utan lov: Måånga gånger..
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: Jaråå
En hemlighet som ingen vet: Japp å den får ni inte veta !
Struntat i ett prov: Mjoo..
Varit på en blind date: Nepp
Sovit en hel dag: Nää tror inte det., eller kanske när jag varit sjuk kommer inte ihåg så noga.. 
Somnat gråtande: Ja..

BRUKAR DU
Titta dig själv i spegeln: Ja?
Drömma mardrömmar: Ja
Försöka vara annorlunda: Ehh?
Klä dig i svart: Nahh eller inte Emo svart bara typ svarta mjukisbyxor å sånt..
till kyrkan: Inte själv, bara om det är typ begravning eller bröllop. 
Röka: Jag har faktiskt slutat, men det händer ju endå då och då.. :o
Hata folk: En av mina starka sidor tyvärr..
Lita på folk: Inte ofta..

VEM
Saknar du: Någon att krama, jag behöver en kram , NU ! :p
Vill du döda: Busscauffören, han som sparkar på hundar.. Sen finns det några till ;o
Vill du slå: Bärta ?
Sårade dig senast: ..
Vill du vara som: Carolina Gynning.
Gör dig riktigt glad: Många :)

SISTA PERSONEN SOM
Sov i din säng: Jag!
Fick dig att gråta: En bög...
Du delade en dricka med: Ingen aning :p
Skrek på dig: Kommer inte ihåg :p
Du fick sms ifrån: Nån Anton..

HUR
Svarar du i hemtelefonen: Hej ! ..
Fördriver du tiden: Olika sätt, datorn ganska ofta :/
Mycket pengar har du: Inte mycket justnu :/
Tjänar du pengar: Studiebidrag ?(A) Jag går ju faktiskt i skolan så jag får pengarna
Ofta bäddar du sängen: Never..

Moa - 15/1 | tönt..

Okej jag vet, det här är ganska töntigt men det är bara en av mina tankar som har stört mig ett tag nu.
Jag ska börja mitt inlägg idag med att undra lite..

Jag fattar bara inte varför man alltid för mer shampoo än balsam när man köper sånt, jag menar jag köpte Schwarzkopfs GLISS Shining blond shampoo och balsam, i shampooflaska är det 250ml medans det bara är
200ml balsam.. Fatta dumt, för vem använder mer shampoo än balsam? inte då jag. Man behöver ju nästan inget shampoo om man tvättar häret 2 gånger, men balsam behöver man ju hur mycket som hellst av, förra gången tog min balsamflaska slut as fort, medans jag hade hur mycket shampoo kvar som hellst ! Och då var jag ju tvungen att gå och köpa en ny balsamflaska, men jag behövde inte köpa något nytt shampoo. Man borde jubehöva köpa nya samtidigt, jag menar det skulle ju bli såå mycket lättare.
Jag fattar inte poängen med att göra så.. Jag vet inte om det är jag som är dum eller något, det bara känns så
konstigt.

Aja, måste säga att det där lät lite töntigt, men det är väl sånna problem vi gar i I-länder. HAHA nää fiiifaan vad överviktigt det där lät då!

Måste säga att jag inte har så stor koll på det där med I och U-länder, det var bara något jag såg i morse när jag försökte sova med tven på, då pratade dom om någonting sådant, om vilka, "dåliga" problem folk i I-länder hade i gemförelse med dom i U-länder.


Idag var det min första dag i skolan på 4 veckor, jag har haft en stor fet skolångest i typ en vecka nu, den har lättat lite men jag måste säga att jag är väldigt skeptisk till skolan.
Stälde väckarklockan på 7, varför hade jag ingen aning om, men så blev det iaf. Vaknade satte på tven, gjorde gröt
och såg lite på tv, halvsov, sen vid 9 tog jag tag i mig själv och tvingade upp mig. Tog bussen vid 11 och plaskade genon dom äckliga vattenpölarna från Haga hela vägen till Midgård.
Hade iaf en mjukstart med Svenska B , men dock skulle jag inte komma på den lektionen, för vi skulle ha betygssnack med våran underbara lärare Carina, eller det var det jag fattade när jag kom till skolan iaf, men vi satt med klassen i cafeterian, sedan efter det hade vi Arbetsliv och lärande, där vi bara pratade om vart alla hade varit på sin praktik, sedan slutade jag min dag vid ca14.10..
Dock sprang jag runt och gömde mig för alla lärare som jag tror kan ha någonting att prata med mig om, patetiskt.

Nu har jag hittat hen, hunnit ta hand om 3 pållar, se en och en halv timma på en film och sedan komma fram till att jag inte ska fortsätta se på den för att den var så kass, men vad gör man inte för att slippa annat (A)
Nu är jag trött, har ont i mitt huvud och funderar allvarligt på om jag ska gå och sova, men jag vill inte jag känner att det kommer hända någonting om jag sover, varför vet jag inte men jag är väl schizofren.. HAHA
Men jag har kommit fram till en ganska tråkig sak, jag har fett ont i huvet och min hals var inte rolig alls imorse när jag vaknade, jag håller på att bli sjuk, igen. Jag hatar verkligen att vara sjuk, för jag hamnar så sjukt mycket efter
i skolan :/ fiiifaan

Igår var jag helt asocial, eller iaf till en början av dagen, ända tills jag gick med icka till Maxi, men jag vet inte, det känns som alltid bra att prata med Viveca och Julia, dom är ju som ändå bara bäst !

Nu ska jag hitta på någonting annat, kommer kanske tillbaka med en bild på nått, om jag hittar nått bra ;)
Annars God natt !
Pusssis !


MoA - 13/1 | .

Det här inlägget blev inte som jag hade tänkt mig att skriva det, jag hade kommit på värsta grejen att skriva om, men nu när jg sitter här och ska få ner det så går det bara inte. Aja.

Jag kan lova att det känns sjukligt härligt att vara ledig imorgon medans alla andra inte är det, ja förutom resten på min skola men dom är ju inte så betydelsefulla :p
Fast jag har världens skolångest, har inte varit där på 4 veckor typ och så ska man bara komma tillbaka och börja igen, det känns helt overkligt. Det känns som om det var evigheter sen jag var där, jag har mycket större lust att bara ligga i sängen och dra täcket över huvudet (icka gav mig denna bra idén) eller bara skaffa ett jobb, inte behöva tänka på någonting och bara jobba, äta, sova. Ändå många problem man skulle slippa :) Att bara ha i huvudet att man ska göra ett bra jobb,.. 

Nää nu fick min hjärna nå krupp, så jag får väl fortsätta att skriva senare eller nått, nu ska jag kolla på skor på bianco.com ..

MoA - 13/1 | Myyys

Åhh myys med massa snö, kom just hem har gått hemifrån Linus. Vi har haft en myys kväll med film å shiit, helmysigt :D

Nu har jag också sett Peter Pan, de var faan på tiden, måste säga att det var en ganska sööt film :)

image43
Det enda som förstörde min kväll var min kära mor, jag fattar inte vad hon vill ibland, bara vara dum med mig verkar det som :/
Man här kan jag inte sitta hela natten, nu ska jag gå och sova pussheeej

MoA - 12/1 sweet

En ung FN-soldat har just anlänt till Egypten, där han ska tjänstgöra i två långa år ute i öknen. Platschefen visar honom runt i lägret och den unge soldaten hälsar på mannarna.
- Jaha, säger den unge soldaten, här ska jag nog trivas.
- Vi hoppas det, och har ni några frågor, så kom gärna bort till mitt tält.
Tiden går och precis som alla andra unga män, känner soldaten behovet av sexuell tillfredsställelse emellanåt. Efter tre månader står soldaten inte ut längre, och går till platschefens tält för att få råd. Platschefen böjer sig fram och säger med förståelse i blicken:
- Jo, jag har en kamel som mannarna använder ibland. Hon står bunden invid pissoaren där borta. Trofast och fin.
Fy, tänker den unge soldaten, aldrig att jag sätter på en kamel!
Men längtan blir för stor och redan samma dag lånar han kamelen, rider ut till en avlägsen dunge och får äntligen tömma pungen!
En vecka senare går han åter till platschefens tält och lånar kamelen som får sig ett skjut. Varje onsdag de följande månaderna gör han likadant, men börjar efter ett tag tröttna och längta efter en riktig kvinna. En torsdag under morgonmötet kommer platschefen fram till soldaten och undrar varför han inte lånade kamelen under gårdagskvällen.
- Jag är så fruktansvärt trött på att betäcka din kamel, chefen, hon har blivit så uttänjd.
- VAD SA DU? skrek platschefen. Du menar väl inte att du har satt på min kamel alla dessa onsdagskvällar???
- Vad skulle jag annars gjort med den, chefen?
- Gjort som de andra männen; ridit till stan och skaffat ett luder!

Måste bara säga att den var ganska sööt :]





Sitter här på mitt rum, känner att jag borde hitta på något vettigare att göra, men det orkar jag inte.
Sitter och äter pizza, men den var inge vidare helt myskomjuk och konstig. Äcklig helt enkelt! 

Å nu bara måste jag säga det här, ja verkligen hatar alla fula turkar som tror att dom är något; dom har typ 10 album på sig själva, där dom står och posar, och alla albumen heter t.ex. Jag, Jag och kompisar, Jag i Grekland o.s.v.
Sen kollar dom på alla tjejers sidor och antingen så skriver dom ett medelande med texten, Hej eller hej vad snygg du är, vill du bli min vän du får det om du vill.
Eller så sitter dom och kommenterar alla bilder i ens album å säger att man är snygg, men när dom kommenterar samma bild för andra gången, då blir jag verkligen less, kan inte bara människan fatta att jag inte vill ha något med han att göra !
 Och alla äckel som visar kuken i camen, fiiiifaaan vad äcklad jag blir !
Jag spyyyyyr !!!!!!!!!!!!!!



Ajuste, jag har typ börjat dricka mjölkfritt, och äta mjölkfritt. Jag det kan ju vara för att jag inte tål mjölk som jag har bajsont i magen jämt och mår illa :/ Men nu skajag då prova att vara laktosfri, kan ju hjälpa. Sitter justnu och dricker ett glas havredryck ! ändå fett gott ! :) 
image41

Nu ska jag gå och se Shrek den tredje, pusssss

image42

MoA - 12/1 innan jag går och sover..

måste jag bara lägga upp den här bilden på Adrien Brody, han är ju som helt söt. Inte så snygg men söt, man blir ju helt kär i han när man ser King Kong :]
image40

MoA - 12/1

Gaaachh vad trötter jag är, har haft praktik på NK på strömpilen hela veckan, man är då inte van vid att stå upp en hel dag. Man har bara suttit i skolan å varit lat !
Men kul vare, man kanske ska börja jobba på café och käna bajslite pengar eller nått, måste säga att jag trivdes ganska bra med att stå och göra mackor, mat å sånt.
Men mina fötter är döda och jag har blåsor på mina blåsor :S sen lyckades jag cuta mig själv när jag skärde lök, det var as pinsamt och vi var tvungen att slänga en halv lök !
Jag fick en tårta och massa mackor, men jag gillar inte tårta, det är lldeles för mycket äcklig grädde och massa marsipan, och sådant gillar vi inte heller.

Det var fett nice att komma hem, men jag kom hem till ett stall i kaos, men märker att jag inte varit där på ett tag. Det första som möter mig när jag kommer in är en vidrig lukt av hästkiss, det luktar inte godis kan jag lova, och visst jag kanske är sämst att hålla reda på grejer, men nu såg det fan fördjävligt ut och ingen har typ sopat på en vecka, nej idag blire storstädning.

Sedan efter stallet började jag min kväll med att duscha, satte mig vid datorn och kom på att jag borde färga mina ögonbryn och iaf de undre ögonfransarna, men det var inte enkelt att göra framför datorn, det var ett rent helvette, färgen är ju as jobbig att blanda och allt, sen råkar jag ju så klart att he den i ögat, inte heller så mysigt, sved som faan. Men på något konstigt sätt lyckades jag ganska bra med det med, men jag han inte ha i det tillräckligt länge, för då börjar jonatan vara dum mot min gamtelefon, den dör och jag kommer på att jag ska byta till min mors gamla istället.
Efter det blev det Hugo XD boysnight, jag och 5 killar, det blev endel negermek och vattenpipa, tillslut spårade allt ut totalt ^^ John börjar spå i sanningen med en Twister snurra, den kom fram till massa roliga saker men jag är inte så säker på att man ska tro på allt den har att säga.
Aja nu ska jag sova eller någonting liknande, bloggen leker cepe och jag blir bara så less, orkar inte riktigt sitta här ock bråka med den :p
Gonatt !


MoA - 6/1 Söndag | hihihihi


image39

Now that it's raining more than ever
Know that we don't have each other
You can't stand under my Umbrella
You can't stand under my Umbrella
Ella ella eh eh eh
I'm gonna hit you wiht my umbrella
ella ella eh eh eh
I'm gonna hit you wiht my umbrella 
ella ella eh eh eh
Whith my umbrella
ella ella eh eh eh eh eh eh


Oh baby, baby
Oh baby, baby
Ah, yeah, yeah
Oh baby, baby
How was I supposed to know
Oh pretty baby
I shouldn't have let you go
I must confess, that my loneliness
Is killing me now

I'm gonna hit you baby one more time !



Okej jag suger på engelska och jag har bara klippt ihop de här typ men den blev ändå söt :]


MoA - 6/1 Söndag | Bamse - världens starkaste björn

image37
Jag har suttit och sett på bamse med mina småsyskon idag, och jag måste säga vad höll Rune Andersson på med!?
Okej jag vet, det är många som har tagit upp detta, men alltså Bamse. Han måste ju vara den minsta björnen som tar anabola; med hjälp av honung, som hans farmor kokar ihop.
Hans farmor är en jätte i jämförelse med Bamse, hon är nästan dubbelt så lång, så Bamse är helt enkelt en dvärg, och det kan ju vara därför hans farmor blandar starka prepparat till honom, för att hon tror att han ska bli bättre till mods och inte vill ta självmord för att han är så kort. Men hon måste lägga i någonting annat i denna honung, eftersom han även är världens snällaste björn, för vem skulle klara av att vara snäll med den styrkan, han borde ha ett stort maktbehov och vilja ta över världen, men nej då det har han inte heller, han är snäll å fin hela tin !
Sen att skalman år omkring och får drycker av konstiga snubbar och börjar gå på rosa moln, vafan, han är en sköldpadda !
Överallt där Bamse bor växer det flugsvampar, och efter att tag frågar min lillasyster om inte vi har sånna hemma, och jag måste hälla med, dom såg ju som kul ut och man ville ha en såndär ful liten svamp. Hur bra är det på en skala? Hahah jag skulle kunna sitta här och fortsätta med konstigheter men det orkar jag inte nu ska jag hitta på någonting annat.

image36



MoA - 6/1 Söndaghjälp !

Jag har massa ångest !
men det orkar jag inte tat upp nu ;p
nu vill jag bara säga att jag inte har någon aning om hur jag ska klippa mig ;O




HJÄLP !!!!




Jag funderar på någon av dessa men jag har ingen aning om hur jag ska göra, ska jag klippa av allt mitt långa hår och "chocka" eller ska jag bara bättre på det, jag kommer ju sakna mitt hår som fan men ändå en kul grej :)







5/1 Lördagtanke

image27


ÅHH jag vill dansa nuu :]







5/1 Lördag

Guuud idag har jag legar och sovit till klockan 1, det är illa. Man hinner ju som inte göra någonting alls på hela dagen. Nu är det bara kvällen kvar, och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, min mor bråkar på mig och vägrar låta mig vara i stan :( hon är ju som jobbig, jag skulle ju träffa folk, men inte då det krossar hon ;o
Det känns som ganska dåligt, personen jag skulle träffa mår inte bäst och vi hade faktiskt bestämt att vi skulle hitta på någonting idag. fuck !
det blir alltid såhär när jag planerar saker ;o det blir inte bra alls :S

Nu borde jag faktiskt gå och göra någonting :)
Hej då puss puss !

image26kinky eller nanting ? ;)

5/1 Lördag(eller typ mitt lov)

Huvva detta lov har varit konstigt, men konstigt nog så känns det som om jag säger det om alla lov nu för tiden. Jag tror inte jag har varit med om något ”normalt” lov på flera år, men det kanske är det här som är ett normalt lov. Eller?
Jag har faktiskt ingen aning.
Har inte hunnit vara så aktiv på bloggen, jag har varit i Pajala, och där finns det ju inte ens en dator, så de jag skrev när jg var där skrev jag på mobilen, det var inge vidare kul, för man kan som inte skriva hur mycket som hellst där, de blir bara en kort liten fjuttig text. Där var jag i nästan en vecka, sedan var det nyår och sen kom ju Julia å Viveca hem till mig. Och jag har ändå varit osocial och kollat upp om folk har set min telefon, så det kändes bara dumt att sätta sig och blogga då också.

Okek nu har jag tagit upp allt lite snabbt, men jag har lite mer jag vill berätta så jag tar det i en längre verson också, bara föratt jag har lust :)

Jaaa dagen efter julafton startades med att gå upp klockan 7 och packa det sista man skulle ha med sig till Pajalalandet, som dock inte är så mycket men jag är så dålig på att packa så istället för att krympa växer allt jag packar ner i väskan och de ryms ingenting men jag har ingen plats kvar. Ibland är jag generös när jag packar men det var jag inte den morgonen (eftersom jag inte hade packat någonting, det var bara en önsketanke) så jag stressade runt i huset och försökte hitta allt möjligt, sådär man inte ska göra, för då finns ju aldrig sakerna där dom ska vara.
Sedan satt vi i Sävar och väntade på bussen i en timma, den var fett sen och det var en ful buss. Det var jättekallt under hela vägen till Luleå, där Julia mötte upp oss eftersom det inte gick någon buss alls från Luleå på juldagen. Så vi sov där en natt, sedan på onsdagen åkte vi upp till Pajala, där Viveca, Marran, Agnes, Arvid, Lotta och våran kära farbror Håkan väntade på oss.
Vi gjorde i princip ingenting i 3 dagar, på fredagen åkte Håkan och hans familj hem och lämnade mig, Viveca, Marran å min kära syster åt vårt eget öde. Vi såg på filmer i princip hela tiden, så mycket annat gjorde vi inte. Tove och Marran hade nån knäpp att dom skulle vara vaken så länge som möjligt bara föratt det var lov, Jag fattar inte riktigt meningen med det, det är ju lika bra att sova när man kan, det är ju så jobbigt om man ska hålla på att sova på dagen när det är ljust ute..
Sen gjorde dom allt för att jag skulle bli galen, och tillslut pallade jag dom inte mer så jag fick typ damp på dom :]
Vi hade fett mysigt också, bastade, va ute, å massa sådant, men jag ska inte ta allt.

Det läskigaste jag någonsin varit med om var när vi skulle till konsum, på söndagen då vi skulle hem, det var en gubbe som började följa efter oss, och det är seriöst ! När vi var på konsum stog han och kollade på oss och gick så han såg oss när vi gick någonannanstans i affären, jag och Viveca fick damp och sprang ut därifrån efter ett långt tag av räddhet, vi sprang till kiosken och såg att Marran å Tove bara gick, vi typ skrek på dom men dom vägrade att springa så jag typ drog med mig Viveca till Ica där vi var ett tag, men sen var vi tvungen att gå till OK också, så vi kutade dit (utan Tove och Marran som absolut skulle leka med gubben :S) Sen gick vi världens omväg för att han inte skulle hitta huset, tänk om han typ hade kommit och dödat oss :S fiiii faan !
Han såg helt läskig ut, han hade långt svart hår, en ful näsa och såg ut som en indian, hel läskig.
Vi började tänka på människan som Julia sa ”jävla indian jävel” till i sommras, det kan mycket väl varit han, jag menar jag kommer bara ihåg att den människan var ful, och att han såg ut som en indian^^ men vi var ju inte så nyktra då :p

Vart människan försvann sedan vet vi inte och jag hoppas att jag slipper se honom igen, vi smsade till Julia när vi var på konsum men hon trodde typ att vi va dum i huvudet.

Sedan åkte vi hem med bussen 16.35 det var as jobbigt, det luktade bajs å bussen var helt skabb, sen vare nån störd fitta som satt framför mig hon hade världens äckligaset röst och trodde att jag (halvsovandes) skulle ta över hennes pojkvän, så mig var hon inte heller så glad på :o
När vi kom till Lulå kom Julia och gav oss vår julklappar, vi fick en tröjja var från Gina som dom hade på mellandagsrean i Lule men har nyss plockat fran i Umeå och säljer för fullpris, det är ju som lite kul. Sedan bar det av vidare till Umeå, bussen var en kvart sen typ å vi var framme i Umeå vid 01.35 någongång.
Kan ju lova att det var skönt att komma hem till Viveca och sova, men vi var tvungna att ställa klockan på 9, ingen av oss hade kläder till nyår! Paniken, att hitta kläder på nyårsafton, vafan de va ju som inte så månge affärer öppna å det är tyå mellandagsreans bottenskrap kvar överrallt, så det var ett äventyr, men jag gav upp och hittade en ganska snygg t-skirt klänning (problemet kan beskrivas med storleken XL) neeehh inte riktigt min storlek^^
Men den blev bra, ett par glittriga sockar till, strumpbyxor ett halsband och ett svart skärp jag hittade i farmors gamla grejjer :)

Sedan blev det en kaffe på McDonalds (jag vet inte godaste kaffet men det var det min budget räckte till) satt där i typ en timma. Sedan åkte Viveca hem och jag väntade på Veronica på stan. Sedan kom hon och vi åkte med Linnea och Imse till Obbola, där vi började laga mat. Våran nyårsmiddag bestod av: smördegsinbakadfläskfillé, potatis och morotsklyftor, sallad och till efterrätt vitchokladpannacotta som Linnea hade gjort.
Med var också Anton Imses kompis, och vi hade en jätte trevlig förkväll. Sedan drog vi oss vidare med taxi till Holmsund, där vi hamnade på fest hos Ante och gänget, jättetrevligt. Men då senare efter tolvslaget, då började det som vanligt gå utför, en kompis började bråka vid Statoil, alla skulle ju så klart dit, men jag träffade Ankan å dom där ute, var med dom ett tag, men sen hade Linnea fått min telefon på något sätt, jag ringde å vi skulle träffas, men då missade vi varandra och jag hamnade med lite andra folk ett tag, sen gick jag hem till Ante, hade ingen aning om vart linnea var, så det var bäst att jag hittade någon människa jag startade kvällen med. Men där var det inte en jävel, så då vare nån random människa jag satt och pratade med, satt i Antes trapphus där med han ett tag, sedan gick jag hem till Ante och somnade på hans soffa^^
På morgonen var vi tvungna att ringa och väcka halva världen för de var typ ingen som visste vart Linnea hade försvunnit, men hon hade tagit sig hem till sin mor och sovit där.
Jag hade iaf lite halvt panik, klockan var typ 11 när jag vaknade hade sovit några timmar, jag skulle hitta Linnea, min telefon, gå eller ta bussen till Obbola packa ta mig ner till stan tills innan 2, för då skulle Julia komma med bussen. Men det han jag inte jag kom hem till Imse med Linnea klockan 2, nästa buss gick 10 över ! Paniken efter det skulle det ju inte gå bussar på timmar efterson det var ”söndag”. Jag var ju redan sen till stan å jag visste inte hur länge Julia skulle vara kvar på busstationen, jag hade varken hennes eller Vivecas telefonnummer och jag hade redan plågat Inger hela mogonen och massa. Men jag kom ner på stan, gick till busstationen, hittade ingen där, gick ner mot stan, och vem hittar jag inte direkt efter typ 50 meter, joo Viveca och Julia som ska gå till mias, fatta turen!
Sen åkte vi till holmön har typ sett på film tills idag då dom åkte hem.

Det här var då mitt lov, i översikt. Jag bara hade lust att skriva lite vad som har hänt och så :)

Har inte hittat min telefon än, men jag har ringt en polle och stöldanmält den idag :}

Ikväll har jag i princip inte gjort någonting, har dock bråkat lite med min mor men inte så mycket mer.
Jag är fett trött och nu ska jag gå och sova :] fett skönt kan jag lova :D (Ikväll var ju igår, jag bara måste säga det) 

RSS 2.0