Skoooola :(

Blää nu har man lyckats ta sig igenom dom 2 första veckorna av skolan..
Det känns tungt och studenten känns lååångt bort, jag känner att jag inte alls är pepp på skola för tillfället :o Men det är bara att köra på !

Bara chill ikväll Men på lördag blir det fest, ja på lördag blir det fest ! :)

Det blir party på holmön så partypeoples blir så klart Ankan, Linus, Vickan m.fl. :) 



En heldag på stan !

Guuud jag är helt slut efter dagen.
Började med att gå upp halv 6, sedan ta färjan hemmifrån mi parents. Var framme i stan halv 9.

Som tur var fick jag en drop in tid på Hårizont direkt när jag kom fram, klippte av mina tofffsar i håret..
Nu är mitt hår jättekort ! :o

Sen var det ju REA på stan, det gjorde inte min plånbok glad kan jag lova ^^
Men det var skönt att få spendera massa pengar på kläder :)

Sen var det besök på sjukhuset för att kolla upp foten, det gick bara bra, nu är det bara att vänta på att få veta vad det är för fel på mig :)



Kom äntligen hem vid kvart över 6, och då dog jag på soffan :]

Huhhh !

Usch nu börjar skolan igen, på onsdag äre dags :O
Jag vill verkligen inte börja igen och har värsta panikångesten över att börja igen :S
Jag kommer inte klara av att läsa både engelska A & B intensiv och jag har ingen aning om vad man ska göra av Pa 100... Sen ska jag lyckas klara matte D också ! :S Men det är väl bara att bita ihop och fixa allt !



Tråååkigt

Jag tror inte jag haft så här lite att göra på hela sommarlovet, dom senaste dagarna har jag typ sovit, jobbat, (typ en halvtinna per dag) och set på tv.
Men vädret suger rumpa och alla är borta i veckan, eller inte Linnea, hon kommer tillbaka från Lycksele imorgon. Sen har jag då förstås Jonte, men för tillfället ser jag inte det roliga med att vara med han, han bara retar mig hela tiden och jag är riktigt less på det, och inte slutar han när man säger till han..
Sen vet man aldrig när han kommer, han bara lixom dyker upp från ingenstans, utan att ringa eller någonting.Han lyckas även med att komma när jag är som tröttast, min botten på min energikurva.. Huhh nu kommer han säkert snart och våldgästar mig igen.. Men jag har som inte riktigt tid för det för tillfället, är hästmatare åt Danne nu när Linnea inte är hemma och så  Sen ska jag leka mitt jobb som hamnvärd och kolla om det är någon båt som ska betala hamnavgift till mig, men det lär ju inyte vara det för vem vill åka båt i detta väder ?

Älsklingar !

Guuud vad jag älskar Linnea  och jonte, dom räddade mig verkligen i helgen, känner att jag inte kan ta upp vad som hänt här, men sjukligt hämskt var det. Efter att ha sprungit hem och låst in mig på toaletten kom iaf dom 2 änglarna och lungnade ner mig, vet inte vad som hänt om dom inte kommit.. Min far kunde iaf inte hjälpa mig och varför han inte kunde det vet jag inte, men jag är fortfarande helchockad efter det som hände.
Igår tillbringade jag halva min dag i sängen tills jonte tvingade upp mig och allt blev iaf lite lättare.

Det som hände i lördags var enligt jonte psykisk och fysisk misshandel, och jag trodde  verkligen att jag skulle dö :S

Men nu ska vi å se fiilm, llt käns fortfarande lustigt och konstigt, men det blir bättre.

RSS 2.0