Saknad

Gud man är ju fan van att vara med Linnea varja dag efter sommaren, jag menar vi satt ju typ ihop. Och nu när det är skola igen träffas man nästan aldrig :( Sist jag träffade henne var typ tvärt nere på stan, tror du skulle hem med bussen. Men det är fan sjukt att vi träffas så lite nuu ! Saknar ju människan sjukt mycket, att bara fara hem till henne och se på tv, och typ dissa allt folk som dissar oss !
Miss youuuu !

Bajskorv :(

Blää !!
Gick hela vägen till stan för att jag inte hittade cykeln, den har jag tydligen tappat bort ! Sen när jag kommer till Balettakademin stråe det på dörren Alla Jenny Sjögrens balettlektioner idag måndag 29/9 är inställda kan inte säga att jag blir lycklig ! Men men då var det väl bara att gå hem igen !

Förlåt !

Gud vad negativ jag har låtit idag då, det var väl inte helt meningen, vi hade faktiskt jätte roligt i fredags men det är som sagt ganska stökigt mellan alla folk känner jag, och det kommer säkert att bli ganska mycket bråk. Men allt ska nog ordna sig och bli bra igen, det brukar ju alltid lösa sig. Det tror jag nog. Men vissa får vad dom förtjänar..Åhh nu låter jag sådär neg igen ! Det är inge braaaa :(  
Men nu ska jag ringa Linnea, sen blir det film för mig ! 

confusion.

Helgen har varit helt okej, fest på Teg i fredags och gårdagen spenderade jag, Ankan, Lina och Jesper med att se på barnkanalen och storstäda i Jespers lägenhet, det måste varit ett "bakisryck" som man annars över huvudtaget aldrig skulle komma på att göra annars (förutom om man typ är full). Sedan var det hem till hästen för min del, sen blev det att se på film med bästaste Vickan och Jonte den vise.
Dom märkte att det var superkul att mobba mig :( För jag var så sjukt trött och sat typ på golvet och såg ut som ett sär, måste erkänna att det var säkert en syn att se, för jag måste ju ha varit så sjukt ful. Jag kände mig inte så vacker och på dom två så såg jag ju riktigt festlig ut ;) Men det var en super mysig kväll ändå, vi hade kul och det var myyys :) 

Tillbaka till en av anledningarna om varför detta inlägg heter just confusion, som passar ganska bra in på hur världen verkar vara för tillfället, eller ja iaf den "umgängeskrets" som jag har spenderat min sommar med. 
Allt är bara ett enda kaos, ingen fattar någonting och ingen får gå in på det heller. 
Folk hatar varandra fram och tillbaka, dörrar som smäller och inga happy faces, för alla leenden är falska... Om man ska säga någonting måste man vara helt säker på att det inte är stötande på något sätt, för om det skulle vara så har man nästan förlorat allt och det är inte lätt att komma upp igen..

Under fredan hände det ett antal händelser som kanske inte var det bästa som kunde hända, saker som kan förvärra och saker som kan döda.. Jag vet jag låter som något psyk när jag skriver såhäe man det är ju typ så :S illa nog.
Jag var själv inte oskylldig någonstans, jag gjorde vissa helkorkade saker men har inte lidit av det än, iaf inte vad jag vet. Men jag är säker på att jag kan få betala för det jag gjort :S 

Det känns som om vissa personer bara försvinner, och det är ju aldrig possitivt..     

Student !

Snart händer det, snart är man klar med gymnasiet !
Gårdagen var det studentmössor som gällde ! Det känns helt sjukt overkligt, jag menar man känner sig inte så stor, jag känner mig helt liten och det känns som om man ska gå i skolan i typ flera år till. Det är u son det man har gjort dom flesta åren av livet, och så ska man bara sluta gå i skolan och börja jobba och allt !
Dock så är man ju sjukt less på att gå i skolan, man att börja jobba sen, det är ju som helt seriöst. I skolan kan man ju som ändå bestämma att man inte orkar, men det går ju inte när man jobbar ! Sen ska man hitta ett jobb också, och skaffa sig ett helt nytt liv !!!!!!!!!

 

Sjuuuukhuset

Jag som trode att jag började bli bra på att hitta på sjukhuset, men där hade jag helt fel !
Det första jag gjorde i morse var att hitta vilse på sjukhuset, skulle hitta barn och ungdomsblahaaa men det hittade jag då inte, gick in i fel hiss och kom på fel våning, jag hamnade mitt bland massa döva tanter som luktade svett, super mysigt ! Sen sprang jag runt där som nån vilsen lodis och försökte hitta, men det gjorde jag inte, men till slut hittade jag tillbaka till där jag började och efter sådär en kvart kom jag iaf rätt :).
Det är fan illa att jag inte hittar, det känns som om jag typ är stamkund där ju, har typ varit där en gång i vekcan senaste tidej juh !
Satt och väntade i en halvtimma på att det skulle bli min tur, men som tur var hittade jag en kompis, Ludwig tror jag att han hette, vi lekte med ett magnetspel och pratade kaffe, men han gillade inte kaffe bara hans mamma hon drack kaffe heeela tiden sa han. Han var fett grym och jag tror att vi fick en connection där ;)

Tillslut blev det iaf min tur, och då fick jag veta att hela besöket skulle vara på engelska ! För det var tydligen en läkarstudent till som skulle undersöka mig, som kom från typ Sydafrika.
Så då fick jag än en gång undersöka mina knän och leder, men dom hittade som vanligt inga fel förutom att mina knän knecker alldeles för myvket och att jag inte han huka mig ordentligt... Så nu ska jag få börja gå hos en sjukgymnast och försöka reda ut vad jag behöver göra för att få det att göra mindre ont i lederna, dock sa dom att jag kanske måste sluta dansa och sånt som göra att jag får ont, men det kommer aldrig hända kan jag lova ! ;o 

Sitter på skolan för tillfället, kom just hit men orkar inte gå in på lektionen, dom gör sina tal som jag gjorde i fredags, och jag vågar typ inte gå in och störa :p sen vet ju ingen att jag är tillbaka så då kan jag lika gärna hoppa över den här lektionen också... 
 

Fylle sms

Shit asså, det är ändå sjukt vilka sms man kan skicka i fyllan, men idag är det faktiskt inte jag som har skickat, utan en kompis.
Haha fatta ångesten människan måste få efter smsen jag fick i natt. Men det var ju smågulliga sms måste jag säga.
Själv lyckas jag alltid skicka superhärliga sms på fyllan, vissa inte allt för roliga och ångesten dagen efter, den är ju sjuk. Då är det ju bra om man raderar alls sms man skickat och mottagit under kvällens lopp, annars vet man ju vad man har skrivit lixom, och man får ju mindre ångest när man inte vet, det man inte vet mår man inte dåligt av Det tyclker jag är ett alldeles superbra uttryck :)

Min kväll slutade rätt så tidigt igår, var med Mimi, Emma, Lars och Jonathan ett tag, satt hemma hos Jonte och drack lite bailys, chillade och snackade skit. Kom hem vid halv två och såg på Björnbröder, filmen är ju supersöt :)  
Illa nog har min rädsla för mörker kommit tillbaka, det var sjukt läskigt att cykla hem, jag trode typ att jag skulle dö, dock så vet jag inte av vad, men typ våldtagen av en älg eller någonting liknande. Tur att man har mysik iaf, så slipper man lyssna på den superläskiga tystnaden ute..







:((

Åhh jag dampar sönder på min dator !
Den dör hela tiden och det går inte att göra nått på den...
Blääää

Godis !!



Är så otroligt taggad, det blir det bästa <3



Mmmhhh

Sitter och ska skriva ett arbete om jag tror det är världens tråkigaste författare, John steinbeck, jag hatar verkligen att göra tråkiga arbeten om fula tråkiga gubbar.
Trots att jag verkligen borde göra det och det tar säkert inte längre än sådär 20 minuter att göra så hamnar jag ändå vid apkullen och msn, det kan inte hjälpas när det är tråkiga saker jag måste göra..
Men det är sååå tråkigt, jag tror att jag ska säga upp mig från skolan.




School

Sjuukt less jag är på skolan kan jag lova, veckan börjar iaf mjukt, har en lektion idag som jag för tillfället sitter och väntar på att den ska börja..
Slutar 11, men sen ska jag ta mig till Sävar för att jag ska till tandläkaren, det sög, för jag måste vänta på stan tills bussen till Sävar går (=aldrig) Sen ska jag vänta på en buss tillbaka till stan (=som inte existerar nästan) Så det blir ju ett riktigt äventyr, sitta och vänta på bussar hela dagen är ju det bästa jag vet ! Me love obefintilga bussar !

Vet inte hur det blir med dansen idag, det är ju inte så mycket flås i balett men jag äör förtfarande fett förkyld och då är det ju inte sååå bra att träna över huvudtaget..
Men jag är fett peppad, och vill ju som inte missa den :)

Lyckades iaf få med mig min iPod till skolan idag, glömde den hemma i fredags, och det var en mardröm, jag är beroende av musik, klarar inte av att åka buss eller ha mattelektioner utan den, jag kan inte koncentrera mig, dock så berode det även på mitt huvud, men ändå.. 

Jaa så ska man ha klart en projektplan i veckn till projektarbetet, som vi inte ens har bestämt helt hur vi ska göra det, men vi ska iaf få med engelska och kulturhistoria som inflätade ämnen i det, först tänkte vi åka till typ London och göra någonting, men då är ju problemet pengar.. Vi kommer ju som inte dit på dom 300 vi får av skolan, men sen funderade vi på en kortfilm på engelska om vardagliga kulturskillnader i typ Sverige och Storbrittanien, men det ville inte Amanda, helt enkelt hela alltet kommer gå åt helvette ! :S  
Nu ska jag gå och ha engelska !

Big bang

ar hur Blääää ! Jag är fett med förkyld för tillfället.
Natten som var va inte nice, jag hade Big bang i huvet, och det kändes som om jag skulle sprängas :S Men jag skyller allt på Pontus, allt är ändå alltid hans fel. Fast han kanske inte har nått med det att göra och det typ var sådär två veckor sen jag såg honom sist, men det gör det samma, det är ändå hans fel :)


Idag har jag varit förbi på sjukhuset, det var riktigt hemskt, jag kände mig som ett djur på zoo.. 
För att jag skulle slippa stå i kö i sådär hundra år innan jag fick träffa läkaren så fick jag gå till en läkar kandidat som skulle undersöka mig och visa upp mig för sin överläkare eller nått sånt, sen det ännu mer hemska var att han skulle visa upp mig för sina klasskamrater, så då fick jag sitta i ett rum med 15 personer som tittade på mig som om jag var någon sorts utställnings föremål, ett freakat djur eller något liknande... Men det var ju supertrevligt att sitta på sjukan i flera timmar och missa min sovmorgon och den roligaste lektionen vi har i veckan, fast jag hade typ inte kunnat vara med på dansen, då hade jag ju typ svimmat eller nått. Mitt huvud mår inge vidare :(
Sen var jag tvungen att dra mig till skolan, först funderade jag på att hoppa över resten av dagen, det var ju som bara typ 3 lektioner kvar, och matte engelska och svenska måste jag säga inte är mina favorit ämnen för tillfället, men duktig som jag är så tog jag mig till skolan, han till och med i tid till lektionen fast jag inte hade planerat det. 
Men koncentrera sig, det gick inte alls, det ända jag kunde tänka på var hur tungt och hur ont mitt huvud mådde, jag fattade inte så mycket av mina lektioner idag, men nu har jag iaf närvaro.

Ikväll blir det en till lugn kväll, för jag pallar verkligen inte att göra något ikväll :S Men nu måste du vara stolt över mig André !  två helger utan fest, jag är på bättringsvägen ;)



Min bästa vän för tillfället


Helgen

Jaha då har jag bara några timmar kvar att vara barnvakt, pappa kommer hem vid 2 sen är jag ledig :P
Och här trodde man att man skulle få sova ut i helgen imen icke så, blev väckt av hundrna både idag och igår, det är ju sjukt kul att vakna av att någon slickar en i ansiktet kan jag lova. Så jag har varit uppe innan 7 hela helgen, det har varit ganska jobbigt, men det kanske är bra ? Jag vet inte men enligt min mor så borde man ha en rutin att gå up vid den tiden på morgonen fast det är helg, det tycker inte jag är en så bra idé, det är ju som mycket skönare att sova ut och typ ligga i sängen tills iaf 10 :)
Men inte den här helgen inte, det blev tidiga mornar och leka med barnen hela dagen..
Fast idag var jag faktiskt ute och red på ett annat monster, erona hade då ingen lust alls att bli riden, hon tyckte att jag skulle flyga. Hon brukar alltid vara en sådan lugn och snäll häst när man rider men idag hade hon andra planer, jag som inte alls var beredd på att lillan skulle bocka och försöka få av mig satt väl i mina egna tankar helt oförberedd och sen får hon värsta rycket och bockar och håller på och ska verkligen få av mig. Och det lyckades hon garlant med, efter en flygtur 2 meter ovanför henne landar jag på henne igen och hon är bered och lyckas kasta av mig, sen ligger jag där i gräset lite smått chockad och tittar upp på henne, jag har fortfarande en hand fast vid tyglarna som vanligt, det är ju som lättast om hästen inte börjar springa iväg.. Men hon tar sig lös från mitt grepp och kutar hem :( Så jag fick mig en joggingtur också, inget ont som inte har något gott med sig....
fast om jag ska säga det själv så tycker jag det är lite småkul att trilla av, men jag är ju inte så normal...Haha
Aja jag får skriva mer sen, reklamen är slut nu så jag ska fortsätta se på Up town girls :p




Barnvakt

Denna helg ska jag vara barnvakt hela helgen, började i torsdags och slutar imorgon natt då pappa kommer tillbaka från Sthlm .
Där dom har spenderat sin helg för att fira Bengt som fyller 60, Grattis !
Det kommer att bli en mysig helg och jag kommer bara att ta det lugnt, första helgen på länge kan jag lova.
Det känns ganska bra, både att inte må dåligt övere att man har festat för hårt och varit dum med kroppen och att man inte har lagt ner massa pengar på det heller :)

Snyggo monstret



RSS 2.0