December 31

9 timmar kvar !
Och jag hatar att man inte kan vara på flera ställen samtidigt, jag tror att jag ska göra som Lord Voldemort och dela mig själv i flera delar så är problemet löst ! :D Tänk om livet var så enkelt... Men det är det inte och jag vet inte vart jag ska vara ikväll..  VArt jag än kommer vara kommer det bli någon som blir besviken.. Och varför kan inte alla bara vara på samma ställe ? Men det ordnar sig nog och jag hoppas på en bättre kväll än förra året.
Men jag är taggad :D




Morning !

Vaknade typ ganska nyss, eller ja för några timmar sedan.. Kom hem vid kanske 3 inatt, mycket senare än vad jag hade tänkt mig, sen var jag bara tvungen att läsa liiite i harry Potter 7 som jag inte har läst ut än, men det gick fan inte att lägga ifrån sig boken men tillsist efter typ 3 timmar lyckades jag, nu har jag, det var ett hårt jobb men jag klarade det ! Jag är typ en harry Potter nörd nu för tillfället och sitter och funderar på om man borde sätta sig och se på alla HP filmerna... HAhAH töönt ! Nää men jag gillar Pottan ! 
 Hade planerat att gå upp tidigt idag och göra någonting av mitt liv, men det har inte hänt så mycket dock. Eller jag har börjat städa mitt rum men den äckliga dammsugaren är typ trasig och mitt golv dammigt.... Jag fattar inte grejjen med att det blir dammigt 2sec efter man har gjort det odammigt.. Jag hatar det, för då måste jag egentligen göra det helt ofta och det är inte jag kapabel till, eftersom dammsugare är som disktrasor för mig, helhämska ! :S 

December 29

Sitter hemma hos Jeeeten med Emma Vickan och Lars ! Dom nördar och spelar Halo 3 medans jag och Emma sitter vid kanske världens segaste dator, och det enda man kan göra är typ att rita på Paint.. . Därför har jag målat ett superfint självporträtt på Jetis ! :D

Men äckeldatorn vill inte lägga upp den ! Fuck den !
Nu ska jag snart gå heeem och sova sjukligt trött som vanligt är jag ! Längtar efter min säng ! Natt date med kudden !

December 23

Imorgon kommer tomten !!!!!! Jag och Agnes är supertaggade ! Eller kanske inte.. Nää men jag taggar imorgon, bara synd att inte resten av Vivecas family kommer, då hade det ju varit fulländat och alla varit här i Pajalalandet ! Jullan och resten av Perssons kommer om sådära cirkus 35 min ! Sen kommer även min familj !
Igår blev vi joinade av agnes och deras family, så vi slapp tänka på maten idag ! Sjukt skönt !
Knäcken "jag" och Viveca gjorde är nästan slut, vi har varit rastlösa och då har dom på något konstigt sätt försvunnit, jag vet verkligen inte vart ! :(  



December 20

Otroligt duktiga har vi varit jag Viveca och Hasse, håller på att skotta bort all snö som inte borde vara där den är. Men sjukt jobbigt ätr det och vi har tagit en paus för tilfället !

Fett skönt att vara här uppe, massa snö och inget äckelväder som det är i Umeå, saknar det inte !



December 19

Nu far vi snart ! :D
Jag är supertaggad och klockan 12.15 är det dax ! Då rullar vi iväg med bussen mot Pajalalandet, hoppas att det går bättre denna gången än sist, då det kändes som om vi skulle hamna mitt ute i skogen för att det krånglade så mycket med bussen ! En sak som är lite kul är att jag och Icka ska spendera en tid med min kära bror, det är någonting helt nytt och jag förstår inte riktigt varför han absolut ville följa med.. Men det blir ju funny.

Sitter hemma hos mig och chillar typ, har inget bättre för oss men vid 11 ska vi träffa Viveca på staden.

Åhh det känns som vanligt helt skönt att lämna Umeå igen, men lite saknad av folk kommer man ju ha ! Men alla fulingar här i Umeå får ha en så tervlig jul.

Och den här fulingen sviker oss och kommer inte upp förrän på tisdag ! Sucker !



December 17 Fullkastrull ?

TAck klassen för en superkul kväll !

Nu är jag full och bankrutt ! Har no money kvar, men jag lyckades hitta hem utan att decka av trötthet i en buske ! Congrattisar timm mejj ! Hihih
Men jag hade fan varit kvar fortfarande, om jag inte varitså översnäll och farit hem samtidigt som Moa. Men det var jag ju och här sitter jag själv hemma på fyllan och tråkar.Vi kom fan in på nattklubben fast vi inte fick eftersom vi inte är 23, så sumpar jag det ! Sucker ! Vad sak man hitta på nu då?
Orkar fan inte dra till teg, min far hämtar mig 7 imorgon så det är nog bäst om jag är har när han kommer :P Hihihi

Decembra 17

Äntligen lov !
Otroligt skönt ! Och jag är över lycklig, men död. Är huuur trött som hellst och orkar inte röra på mig, får se hur jag kommer palla O'Learys ikväll ! Men det kommer nog att gå bra !
Usch jag är super tankspridd idag, lyckades glömma legget när jag var och köpte snus, sen märkte jag att det var borta när jag skulle på bussen hem, liiiite pinsamt och han i kassan bara skrattade åt mig när jag kom tillbaka och hämtade det sådära några timmar senare ! Jag börjar fan bli senil, jag måste fort in på demenshem så jag inte gör mig själv illa ! Annars vet jag inte varyt jag kommer att tappa bort mig själv, så ingen behöver bli förvånad om jag har tappat bort mig i en buske någontans . Men det vore ju snällt om någon skulle kunna plocka upp mig då och lämna mig på hittegodset eller hos polisen så jag vet vart jag är ! Tack på förhand !  


December 16

Åhh nu har jag i princip jullov ! Så otroligt skönt ! har dock en dag kvar, men vi ska pyssla se på Sunes jul och vara "back to kindergartden" Det blir mys heeela dagen.
Sen blire O'Learys med middag och fekke med våran käära klass ! Sjukt bra avslutning. 

Och på fredag blire Pajalalandet, jag är såå oroligt taggad så det är fan inte sant ! 

Nu måste jag lämna datorn till min kära bro som hade den före mig men men jag hade ändå inte planerat att sitta här för all evighet, nu ska jag gå och se på P:S I love you !  

December 15

Godmorgon !
Läste just på Jullans blogg om färgade linser, och blev as taggad !

Har funderat länge på att köpa men så kom http://www.fargadelinser.com/ som från himlen och det ska bli riktigt festligt !
Så nu blir det ett par färgader  linser till mig, gröna tror jag blir bra så kanske man får supergröna ögon eller nått :D

10 December

Åhh så skönt ! Nu har vi nästan gjort allt till Tallinresan, jag var på banken idag och förde över pengarna till Amnada. Sen  ska jag fixa passet imorgon och Amanda fixar bokningen ! Och då är det bara att ta sig ner till Sthlm kvar, men det kommer att gå bra ! Sen är vi i Tallin den 5 januari ! Sjukt kul det kommer att bli !
Fast jag och Matte ska dela rum och han tror att jag kommer att våldta honom ! Men han är ju man så jag fattar inte vad han är rädd för, jag menar det är ju inte som att jag har ett direkt överag över han, jag klarar ju inte ens av mina syskon ! Vad tror han egentligen ? HAHA  Men visst jag ska våldta han ! 

Slapp dag idag eller ? Började 14.10 och det ända vi gjorde var typ betygssamtal, jag blev fan förvånad när jag fick tillbaka mitt anatomiprov, trodde fan inte att jag skulle få bättre än G, man jag ficj fan MVG ! HAPPY HAPPY ! 
Fast det ändå drygaste idag var att vara på banken, Jag verkligen hatar att vara där och det känns som att jag har spenderat typ flera dygn där dom senaste veckorna. Och idag trodde jag nästan att det skulle komma en bankrånare och ta alla mina pengar, bara för att. Det skulle vara sjukt drygt för jag har fan lånat massa pengar av min mor och bara det känns fel. Jag har superstora skuldkännslor för det, :(  

Jag måste köpa ett liv, jag är ju typ tragisk, sitter hemma ojch har inget att göra förutom att plugga, och det käns verkligen inte lockande ! Blööh, jag borde ha tagit Mattes 50öring och köpt mig ett liv nu när jag ändå var nere på stan..

8 December kvällll

Missade bussen idag igen, han inte till dansen. Men det var nog lika bra för jag var tvungen att skria klart till engelskaredovisningen imorgon, som vi skulle haft idag men min grupp var endå inte där.  Så nu har jag varitduktig och gjort klart den, jag är riktigt stolt !

Är fortfarande förföljd av sjukdommar, nu luktar det spya i hela trapphuset igen och jag får fan ont i huvet av att gå i trappen, och vilsen är jag också, sprang upp 2 våningar för mycket när jag hade varit på ica, jag tror att jag är lite snurrig i huvet... Och ont i det har jag som vanligt, jag hatar det och ippe hjälper fan inte. Sen har jag typ exem på handen, det kliar och är förjävligt ! Usch jag ska nog sova så jag blir på bättre humör !

8 December


HAhahhaha asså jag dör ju ! Sjukase julkalendern kanske !


7 December

Blää jag har inte orkat göra någonting i helgen, men har inte heller varit sjuk som jag nästan hoppades på att jag skulle fått överstökat i helgen. Så jag får väl fortsätta att vänta på att bli sjuk. Det är typ bara jag och Siri som har klarat oss från att bli sjuka i familjen.. 
Jag har typ nada att säga, mer än att jag verkligen suger på att plugga, kom nyss på att vi har redovisning imorgon på engelskan, och jag har inte gjort någonting på den ! Congratz to meeee ! 
Mitt huve snurrar, jag tror inte att det är så nyttigt att andas in skoimpregmering.. Men nu kan jag äntligen använda mina nya skoooor ! Jag slipper få blöta sockar varje gång som jag vill ha sneakers ! Happy Happy :D 
Nu ska jag väl försöka plugga men först blir det ett bad ! Sen blir det Wallander ! Myyys ! 

Heeeelg

Jag är så sjukligt less på skolan nu !!!
Sitter och borde jobba man jag orkar verkligen inte, jag har ingen lust alls och mitt huvud håller på att sprängas. Jag vill hem ! Jag håller nog på att bli sjuk trotts min desperata försök att inte bli det, hoppas på influensa, annars kommer det bli magsjuka och det vill vi inte ha ! Tossan svimmade när hon hade det och jag ligger hellre med massa feber än att ligga och spy. Det är ju bara to growse ! Usch ! 

Men jag har en lektion kvar nu snart, underbara matte D ! Jag kommer inte att kunna tänka men vi har iaf en kort lektion så jag klanske överlever ! Sen blir det hem och sooova ! 
Jag tror att jag har använt orden sova och säng i de fleste meningarna jag har sagt idag, men jag kan inte släppa hur skönt det skulle vara att ligga i min säng, se på PS I love you och bara ta det lungt !

Säng, sova,  NUUUU !  

3 December

Blää jag är på dåligt humör, jag vill bara göra sönder någonting eller nått. jag har ingen blogglust heller känner jag....

 

 

übershöön bild på Nadja för typ en miljon år sen, men så känner jag mig för tillfället  

 


Godmorgon !

Jag vet, klockan är halv tre och ja borde ligga och sova nu. Men det har bara inte blivit av än och än så länge är det iaf lungt jag hinner få mig iaf 8 timmar och lite till om jag går upp vid11 imorgon som jag själv har planerat, men det brukar aldrig bli så...

Har iaf suttit och kollat på Jul i Kapernaum nu ett bra tag, men min dator är fett med seg och jag vet inte varför, eller ja det är väl mitt internet som är segt men det är ju sak samma. 

Sen var jag inne på "offers" hemsida och kikade lite, människan har tydigen öppnat en studio nu och är värsta prow. Men det värsta var att han ju faktiskt hade kvar bilden från når jag Linnea och Annelie var hemma hos han och tog hål.. Det är ju lite skrämmande måste jag säga ! 


Så otroligt hett !




 


Mupp

Ahh shit jag har just komit fram till att jag bara har varit i skolan i en dag i veckan, det känns som en evighet ! Jag som trodde att det skulle vara helg snart ! Men nehej då ! Så vare inte. Men jag hoppas att det går fort, jag menar hela den här terminen har gått superfort, det känns som att vi nyss börjde och att det var halloween typ igår och nu snart är det jullov ! Helsjukt !
Och imorgon har jag inte så hård dag kan jag lova, börjar dagen 14.10 och har en lektion, modernt. Och jag är as taggad ! Måste fan börja med modernt nu efter jul på heltid och hoppa över funken tror jag att det blir. Dock så slutar jag halv fem men vem har dött av dans lixom ? :D


Usch jag har senderat en timma på banken idag, fast typ så dära 57 min med tt vänta och sen tre med en banksnubbe. Det känndes ju värt eller ? Men nu får jag iaf in mitt studiebidrag som jag så väl förtjänar (3,4% frånvaro allt so allt !) in på kontot på dirren !
Sen träffade jag Lina och Mimi och vi bestämde oss fär att helt random gå på bio.
Oh det blev Twilight. Det var ju en supersöt flm, jag hade förväntat mig att det skulle hoppa fram hemska vampyrer hela filmen men så var det tydligen inte... Jag tror fan att jag måste läsa böckerna ! Lisa sa att som var superbra, så det kanske är värt att ge dem ett försök.
Nu ska jag inte tråka ut folk mera och börja ägna mig åt att se på julkalendrar hela natten ! God natt !

Träningsvärk

Åhh värsta passet på baletten idag då, och jag kan lova att jag kommer få fett med träningsvärk efter den. men det ska faktiskt bli skönt, jag älskar att ha träningsvärk då vet man ju som att man har gjort någonting och inte bara suttit stilla. Jah har fan haft träningsvärk hela helgen efter modernt i fredags och nu är den snart tillbaka. Wihoo ! Fast jag är rädd att jag ska få influensa som alla andra verkar ha nu för tillfället, och det har jag verkligen inte lust med, jag vill vara frisk nu ! Jag orkar inte vara sjuk, visst det kan vara skönt att vara hemma och ta det lungt, men det har jag ju faktiskt lyckas med i helgen, jag har fan bara tagit det lugnt och somnat före klockan 1 ! Det är bra jobbat av mig, annars brukar jag aldrig lyckas bli utvilad ab helgerna. Men nu känner jag mig pigg och fräsch (hur nu det ordet stavas !) 

Hjälp nu gjorde jag någonting superkonstigt med daorn ! Jag vet verkligen inte vad jag tryckte på och hela texten blev supermega stor !
Men hur som helst så har jag tillbringat min helg med två ungar som lär vara bakteriebärare nummer ett, hela deras familj ligger hemma i influensa och sen har min far även fått det. Jag vette fan om jag kommer att klara mig....


Så här vill inte jag sluta..



Btw så verkar det ju som att årets julkalender kommer att vara bra, jag längtar redan efter nästa avsnitt ! Jag är sååå taggad på jul nuuu !!! Den verkar ju lite sådära småtöntig och mysig.

Sen har jag en till sak att säga, jag tror inte att Jullans ord "snurre" har fastnat i min hjärna så hårt, jag har iaf inte sagt det något mer.
Nu ska jag se på mera julkalendrar, åhhh :D


1 December

Åhh äntligen december ! Nu är det inte länge kvar till jul kan jag lova ! 

 

För dagen är jag dagis fritidsledare/lärare för att den riktiga är sjuk och jag fick hoppa in när jag ändå var ledig. Måste säga att det inte är ett lätt jobb, 5 ungar men dom är riktiga monster ! Jag hade tvingat dom att gå ut, men att ta sig ut tog typ timmar och efter en kvart kommer dom in skrikandes och grinar sönder, jag vill bara slå dom ibland.... Jag tror inte att jag ska börja jobba på dagis eller fritids, jag är inte en sådan person som älskar snoriga gnälliga barn som skriker och river saker, och någon bra lösning på såna problem har jag inte, det första jag skulle komma på skulle väl vara att slänga ut dom genom fönstret. Det skulle sluta med massmord på det dagiset... 

Men till min lycka så fungerar ljudet på denna äckeldator, happy time nu ska jag se på julkalendern som jag missade imorse för att jag skulle se till så att monsterbarnen inte gjorde någonting dumt. Jag tar bara en liten break från monsterungarna, för tillfället så är dom ganska lugna.. 


RSS 2.0