Skola, lov och Pajalalandet !

Nää usch, jag är fett trött på skolan nu..
Dock har jag ju bara hunnit gå där i en och en halv vecka sedan senaste lovet men jag är trött ändå :]

Imorgon är det sista dagen i skolan, man våran skola ska så klart gå heldag, bara för att det inte är någon annan skola som ska gå hela dadgen.. Jag hatar Midgård !

Har inte helt bestämt hur min dag imorgon ser ut, man på fredag blir det Pajalalandet med alla söta människor !
Tagga !
Måste bara också lägga in bilder ;)

image75

Fast jag ser ju ut som världens största tönt här :(


Mobbe

Mmmm jag måste ha ny tele ! Men vad ska man köpa !

Jag vet inte om jag vågar köpa nått annat än Sony Ericsson, jag gillar ju som inte typ Nokia och alla dom, dom känns inte lika bra.... HAha


image73 
Nya kameratelen?
Man borde ju uppdatera så det blir ju säkert någon nyatre model än den jag hade innan nån snodde den.., ,men jag måste säga att jag saknar den ! :(  image74

Uf mässan i Skelefteå !

Idag lämnar vårat företag Umeå för en helg, vi ska på den regionala Ung Företagsamhets mässan i Skellefteå unter helgen....

Vi är något nervösa och tänk om vi inte ens tar oss in i bussen ;o
Men jag hoppas på att det gåra bra, bättre än planerat för om det går som vi planerst kommer typ allt att gå åt helvette eller någonting ! XD

Puss på er och önska mig lycka till !

image72
Yeehh, Skellefteå AIK ! :(

Amanda

Amanda står här och säger att jag ser ut som en tant bakifrån :(

Sen har hon kastat gurka på mig i måndags :(

Sen kallar hon mig emo :(

Och kittlar mig :(


Jag vet inte vad hon ska göra emot mig här näst :((

image71

Jag känner mig smått förolämpad :(

Skola och morgontrött

MMmmm myys så nu har man börjat skolan igen ! Måste säga att jag gärna hade haft lov ett tag till men det är ju iaf snart påsklov och då är det Pajala som gäller !

Jag är fett trött, har ju fått sova till iaf minst 8 på lovet och nu måste man börja gå upp vid 6 igen, visst det är inte såå stor skillnad men det känns så idag :]

image70

Fett ful bild, men det är jag idag !

Muffins och pizza

Jag har bakat muffins nyss ! Dom blev fett snygga och jag hade tråkigt så jag gjorde typ alla olika. Dom som ser godast ut är mina chokladmuffins med chokladbitar i ! :p Fett !
En sådan ska jag äta efter maten..


Mmmm jag är hungrig, har inte ätit någonting än idag, illa jag som skulle börja mitt nyttiga liv och äta regelbundet och rätt..
Men nu ska jag snart äta hemlagad pizza :D Mums !





Fest och skoter ! :S

Guuuud Jag säger bara natten var ju typ kaos, det hände verkligen massor !

Med en viss Angelica lyckades jag prata med en viss person om hur och varför han har kallat mig hora, och andra roliga saker !
Jag har varit så jävla nära på att smälla till han, fast jag verkligen inte är en sådan person som slår folk. Men jag har varit så jävla sur på människan. Och alla som blivit kallade hora vet ju hur det känns, det känns fan inte bra alls. Man känner sig så jävla nervärderad... Så vi stog typ ett ganska bra tag med det och bestämde oss för att han ska säga samma saker han sa till mig idag i nykter tillstånd istället för att stå och be om förlåtelse på fyllan...

Sen gick det väl bra tills Linus försvann. Först var det ingen som tänkte på det så mycket, men efter ett tag så började folk leta efter honom. Han var borta och deras skoter !
Han hade alltså tagit skotern på fyllan och trodde att det skulle gå bra att köra hem !
Gick det det ? Nej det gjorde det ju inte han och skotern hittades i skogen, som tur hade han inte slagit ihjäl sig utan han var oskadd..


Hahah och det var ju som inte bara det här som hände utan det var lite mer också..

Sen kan man ju säga att det var ganska spännt och oroligt på Holmön..


Måste säga att det inte var den bästa festen jag varit på här :S

image69




Fest och trance

Ikväll blire party, hur allt kommer lösa sog får jag dock se snart men hoppas på det bästa...

Det kommer bli mycket dans och massor med techno och trance med tanke på vilka människor som kommer vara där.

Linus = trance eller hela den familjen är ju som trance.. 


Aja ska gå och göra mig klar, ha en bra kväll !

image68

Åhh denna set fett god ut juhh !


Skor och ångest

Humm jag ska köpa nya skor men vad ska jag köpa för myys ?




Köpte nyss ett pår jättesöta vita skor med låg klack från Sthml DG !

Ljus och andar

image64
Shit alltså, igår var jag med Linnea.
Men sen kom vi på att vi skulle vara med Ankan och dom... Dom satt och spådde med tarotkort, värsta stämningen och sånt för det.

Måste säga att jag är väldigt skeptisk till sådnat, fast det läskiga var ju att folket som spådde sig tyckte att det var så som korten ”sa”.
Det kan ju vara så att man tycker att dom stämmer för att man vill att dom ska stämma. Men jag vet faktiskt inte, själv kom jag inte på någon fråga och om det skulle stämma så tror jag inte att jag vill veta, iaf inte idag.

Dock insisterade dom på att jag skulle få veta hur mitt liv såg ut just nu.. jag vet inte om det stämde kanske kanske inte, jag vågar inte fundera över det. Det känns som om man inte sak fråga kort om livet.. Men det var ju lite småmysigt...

Jag borde verkligen städa mitt rum idag, men det är så mycket annat jag skulle behöva göra och jag vet inte hur det kommer att sluta.
Eller det vet jag väl, det kommer som vanligt sluta med att jag hoppar över allt jag borde göra och gör någonting annat :p




Drömmar och shopping

Mmm min natt var ganska kul måset jag säga, gick och la mig tidigt för att orka med en heldag på stan med min kära kusin. Vaknade efter 50 minuters sömn, (dock visste jag inte hur länge jag hade sovit när jag vaknade) känders helskummt och först trode jag att klockan hade ringt, men nej då det hade den inte alls gjort. Satte på alarmet igen eftersom jag trode att jag hade stängt av det, men märkte att jag inte alls hade gjort det. Kollade på klockan igen och upptäckte att den bara var 00.50. Freaky !
Det kändes som om jag hade sovit i flera ddagar och vaknat upp, men ändå som om att jag aldrig hade somnat alls..

Jag kommer inte ihåg drömen jag hade innan jag vaknade men den var fett läskig och psykad, så jag vill nog inte ens veta vad jag drömde, men sist jag vaknade på det sättet drömde jag att jag typ sprängdes i luften :(
Resten av natten lyckades jag sova, men drömmar som man inte ska ta upp hemsökte mig :(


Men dagen har varit mysig, dock har den varit lång. Gick upp vid 6 och for hem till mig, duschade och gjorde mig iordning, trillade in hos Viveca och vi tog bussen till stan.
Heldag på stan med lunch på Max, tyvärr, men det finns ju faktiskt ingenstans i hela denna stad där man kan äta något mer nyttigt, sen var det faktiskt flera månader sedan jag var på Max..

Hittade massor med tröjor och toppar som jag blev sugen på men som vanligt fick jag min panikångest när det gäller kläder, men lyckades faktiskt köpa ett linne, ett par nya leggings och en t-skirt från H&M. Sen hittade jag även lite nya underkläder på H&M, men jag måste säga att jag är besviken på deras utbud just nu... Och den stora t-skirten från Gina som går på reklam hela tiden :p

Nu ska jag vara med Leana ! (Hihih)

Ha en bra kväll !

Bawoom

Nu känns det nä en gång att det är ett tag sedan jag skrev här, det har hunnit hända massa saker men jag kommer inte orka sitta här och rabbla upp dom. Det skulle bli både jobbigt och tråkigt att läsa..

Har tillbringat min helg och start på sportlovet tillsammans med mina kära kusiner, Jullan och Vivik.
Kan inte påstå att vi har gjort så mycket, mest chillat varit feta med chirre o dirre å myyys. Sett på film ohc bara varit med varandra ;)

Sen har jag klippt mig och färgat håret, resultatet blev kort och rött (!)
Inte helt planerat men det blev rätt så bra :)
Dock så måste jag köpa en ny jacka, den jag har just nu passar då verkligen inte till mitt hår, det är en rejäl miss match ! Har ingen bra bild på mitt nya hår (mitt nya jag kan man nästan säga), men det ska jag lägga upp snarast ! 

Det känns lite fel att färga håret rött nu, det är ju nu man ska fixa till blonderingen och börja somarfixa håret, så går jag och färgar det rött ! ;o

RSS 2.0