29/12 lördag fett

skulle åkt hem idag men så blev det inte. Bussen gick 06.30 så vi orkade inte åka så vi kommer hem imorgon, 00.20 är bussen frame i umeå. Myys att åka buss mitt i natten :) ikväll blire bastu, fett, film, mys, fett nice ! Jag å Icka har gjort pannkakor idag Jääh ;D men nu ska vi på promenad, hare bra :)

24/12 Måndag - Julafton, dagen.

Mjaha så var denna julafton snart över, det som varit julkännsla har förvandlats till en klump i magen.
Fattar inte att människan kan vara så jääävla störd i huvet, jag orkar fakitiskt inte med det. Jag känner att jag bara vill få denna dagen överstökad å börja om imorgon, jag taggar buss som faaaan. Har varit hemma hela helgen ock nu behöver jag verkligen komma härifrån !

Huvva jag tycker verkligen att det är as pinit med jultomten, faan att inte ungarna bara kan växa upp någon gång!
Sen vet man ju som alltid vem som är tomten, å man ska verka så på på allt, krama den där jääävla människan å massa shit ! Huvva säger jag bara ;o

Men nu ska jag försöka hitta min julkännsla igen !
 Ska vara med Nadja, Linus, Lina, å Jonathan ikväll, hoppas det blir bättre !
pusss!

24/12 Måndag - Julafton!

OMG, de är julafton nu, eller okej Julaftons morgon. Men de är ju som the same shit.
Jul kan ju vara lite överskattat, jag menar hur kul är de att vara med familjen i typ ett dygn, jag pallar det inte, iaf inte med bara familjen. Jag vill ju vara i Pajala istället, då hade jag ju inte behövt vara med mina syskon, då kan man ju vara med alla andra å så. Nog för att jag ska vara med Nadja idag, vi ska väl hitt på nå buus ;)
Sen blire å packa, taggad på att åka buss nu juh ! fast vi åker klockan 10 me bussen på tisdag morgon, det känns ju som lite smådrygt, men de finns inte så mycket annat att göra, för alla bussar från Lule är inställda, fatta onödigt!
Hummm. Tror att de blir sova nu, har inte så mycket annat för mig, men gonatt ! Puss

23/12 söndagmyyyys

Åhhh nu är de jul på riktigt ! Det ända som saknas är snön, men den lär ju ändå inte komma.
Jag har kommit fram till att julen inte är så nice, eller de är ju som mysigt å så, men jag hatar at vara med bara min familj, dom är så dryga å tråkiga, fatta att vara med dom ett helt dygn !

Vi ska iaf upp till pajalalandet på tisdag, vi tar 10 bussen från ume å åker med Håkan från lule ! :D
Jag är fett peppad !
Fast det är ju som litet tråkigt att Jullan inte är där, men jag måste ju träffa henne snabbt iaf ! För annars kommer hon ju aldrig få sin julklapp.

Min dag idag har sett likadan ut som igår; jag har målat å bakat, det tar fett mkt tid, men de är ju som mysigt. Fast jag kan lova att jag är less på att måla väggar nu !

Det var planerat en filmkväll med folket ikväll, men så blev det inte, folket bangade å de va typ bara jag, Nadja å Linis som va pepp. Så vi hoppar över de, men jag ska mysa med film, glögg å pepparkakor ändå....

pussss !

23/12 söndagjahaaaa !

HAHA åhhh jag har druckit öl ikväll, borde fan inte vara onykter, men det är jag, iaf inte full. Men ,en vad kan man säga, lördag, söndag innan julafton, ska de inte vara så?
Jag å min "kusin" Linis tröttnade på allt blahaa dom höll på med ock bestämde oss för att gå hem å soova :) så de e de jag ska göra nuu :]


Men först måste jag bara säga att jag har bråkat en massa med min mor idag, men även med min far ! det är sjukt, vi brukar ju aldrig bråka, men idag va han så jääävla grinig så jag bara orkade inte med han, jag sa åt han att inte vara så jävla sur, men då blir han ju så klart ännu surare.. HAHAH men de löste sig iaf, jag älskar ju som min far så jävla mycket så jag orkar ändå inte vara sur på han nå mycket <3 

Men jag har saknat min farfar sjukligt mycket idag, har hållt på att börja grina bara därför, men de har inte blivit så än, men natten är ung. Å nu ska jag gå å sakna farfar lite till... Gonatt ! 

21/12 fredagfortsättning på vad jag ville ha sagt !

Nu kom jag ju på vad jag skulle skriva, jag ska skriva som alla andra som bor i "norrland" borde skriva

Jag vill ha en VIT jul !!111ettett

Det vill jag verkligen, jag känner mig verkligen deprimerad bara för att jag vet att det säkert inte kommer vara någon snö på julafton, å det kommer säkert inte komma någon snö här på jättelänge :(
Det taggar jag också Pajala för, för där är det massor med snö ock allt kommer kännas så mycket bättre då, jag älskar verkligen snön, för när det är sådant väder det är justnu, jaa då blir man ju bara ledsen, det är ju helt grått å som nedtyngande väder, eller hur man nu ska säga. Man är ju som också van vid att det ska vara en vit jul å så, å då vill men ju ha som man alltid har haft det, eller hur ?

21/12 fredagLOV FFS !!!

ÅÅÅÅHHHH guuud vad skönt med lov, jag slutade inte förrän iadg, nog föra att de inte spelade någon roll föra jag försov mig nämligen denna fredag också, så jag hann ändå inte till skolan^^
Det var ju som nästan ovärt eller något. Men men jag överlever, det gjorde inget att jag typ missade rektorns tal som tydligen bara sa att killar var våldtäktsmänn, fatta att tracka ned på sit eget kön eller vadå?
Moa berättade iaf lite om vad som hade hänt under den timma man skule varit i skolan, som jag missade.

Har värsta klumpen i magen, eftersom jag låg hemma ock sov medans Moa var på skolan helt ensam, eftersom Amanda var hemma ock orkade inte komma till skolan.. Inte så konstigt, eftersom hennes pojkvän fick ledigt i onsdags ock sen bor hon ju som mitt ute i skogen, så det känns ju inte så värt att komma till skolen en timma å sen få vänta flera timmar på att man ska få komma hem ^^ 

Idag var faktiskt jag ock min syster på stan, först var Moa också med men sedan åkte hon hem.  
Vi hittade julklappar till Hassan, pappii å mammii men de var jääävligt svårt ;o 
Jag har även köpt lite mer saker till lite annat folk :)  
De va som mysigt med julstressen, men ändå fett jobbigt.

Hemma luktar det nybakade pepparkakor i hela huset, å är lagom julstämning. Jag å tottis har slagit in alla julklappar vi har köpt, eller nästan alla jag har några kvar, som jag måste fixa lite med, men annars är snart allt klart innan julafton. !

ska till pajalalandet på tisdag kanske, om håkanbråkan ska upp igen å jag får plats i bilen :]

Ehh de va nå mer jg skulle skriva men jag kan bara inte komma ihåg vad det var, men men jag får ta de sen när jag kommer hem igen, nu ska jag vara med nadja å andré å folk !


 Jääähh !

19/12 onsdagssjuk?

Huum, funderar på om kanske Rebeca har smittat mig med sjukdom.. Kan mycket väl vara så, jag känner mig helt slut i huvet å blir yr när jag ställer mig upp. Min mamma tycker att jag ska sova, men de är ju det ända jag gjort den senaste veckan ju. Bajsmännish.

Hennes far dog för några dagar sedan, hennes halvsyrra ringde å sa de typ nyss. Inte för att jag vet vad människan heter, min morfar asså. Jag har ju vetat de, men eftersom han inte har haft någon plats i mitt liv är det ju som jobbigt att komma ihåg vad människan heter. Det kanske inte låter så bra,  men jag har ju aldrig ens träffat han, jag vet typ att han bor i skåne eller någonting sådant. Eller bodde kanske man ska säga.
 
Livet är hårt, och folk mår bajs !
guud de e ju typ jobbigt, men livet går vidare.



Näää nu ska vi tagga jul här ! HAPPY HAPPY ! :D :D
Om en fucking vecka åker jag upp till Pajalalandet :D övertaggat !

18/12 tisdagamjöööökkkkl

Humm stan idag, har hittat en julklapp åt min far, han ville ha Mannen som dog som en lax, å den ska han få !
Guuud vad ointressant !

Jag har kommit på att jag har sömnproblem, jag kan sova hur länge som hellst, men när jag vaknar är jag fortfarande fett trött :/ de e as jobbigt, jag håller på att somna hela tiden å går typ å lägger mig tidigt, igar gick jag ock la mig vid 10 å vaknade vid 9 de e fan 11 timmar, å jag ville bara fortsätta å sova, men de kunde jag inte, skulle vara på skolan en timma tidigare så vi skulle hinna gå igenom våran redovisning till svenskan. Funderar på att gå å sova nu, jag är as trött å vill inte göra någonting alls..
Jag vill ha jullov nuu !

nää nu ska jag inte skriva nå mer, jag var inte på skrivhumör alls :/ de blir bara bajs av de.
Gonatt !

17/12 MÅÅÅNDAGSMJUPPPS

HAHAH jag trodde att de va den 16 idag, men se de va de inte, var helsäker på de tills jag började tänka efter..
Kom på att sista dagen att skicka julkort var den 16, en söndag, å dansuppvisningarna på Sagateatern var mellen 14 och 16 å söndag var sista dagen. Då kom jag fram till att de inte var den 16 idag..

Imorse var vi och fikade hemma hos våran über sööta lärare Harriet, hon är hel virrig :]
Hon bor iaf på Grubbe, å jag tog 1an hela vägen dit, chill ! hihihih sen fick vi ledigt från historian, för våra lärare där var oxå hemma hos Harriet :p
Så jag drog med mig Amanda å Moa till draggen, träffade andré å tor å massa folk :)
Nu har vi haft fika igen, jag som trodde att de va på onsdag vi skulle haft de.. men nej de var de inte.
Jag har oxå börjat bli virrig som Harriet, jag kan inte hålla reda på någonting å min hjärna är helt fucked up ;o
Huvva jag behöver lov nuuu ! Men nej då lärarna ska hålla kvar oss ända till på fredag :( å vi har typ ändå inget å göra, bajsbajs !
Har en lektion kvar idag, som jag måste på för jag missade ju som den förra veckan när jag försov mig ;o


Helgen har varit fett nice ! först stå å frysa sönder ansiktet å fötterna under 5 timmar på forslunda, sen dansuppvisning på Sagateatern, som har typ 2 loger ;o sen heeem å soova.
I söndags sov jag 11 timmar :] sen vare Sagateatern som gällde igen ^^  Men vi snodde ett rum där vi inte fick vara i å hade en privat loge :D De var as skönt ! Allt gick superbra å de enda som sög var att jag var tvungen att byta om på sidan av scenen mellen hiphopen å jazzen, men de funkade, men vi va iaf lätt bäst som chearleaders! Eller hur de nu stavas.

14/12 Fredagsleepyyy

HAHAHHA jag försov mig i morse. Hade ställt klockan på 5.40 för att jag skulle hinna me å ducha å en massa bajs, men nej då den här veckan har tagit kol på mig ock jag bara låg  i sängen som en död val. !
Beständer mig för att ligga kvar ett tag till, vaknade 10 min efter de å kände att jag inte pallade, så jag tänkte bara gå upp 40 min innan bussen gick å typ orsta tänderna å duscha, men så blev de inte heller, vaknade 8.45 ock fick panik! Min matte slutade om en halvtimma å nästa lektion som jag var tvungen att vara på började 9.25. Jag kastade mig in i duschen, borstade tändernå å missade 5an så de blev att ta 1an 8 över å springa från stan till regelmentet, jobbit som faan eftersom jag inte har någon ork alls kvar i kroppen :/
Tog mig iaf till skolan å har haft 2 lektioner nu, men nu har jag lunch å ska skriva nå anrbeten, borde gå till vildmannenå äta något, men de hinner jag inte..

Igår hade vi bara betygssamtal på idrotten, medn de känns helt ovärt, våran lärare ger oss typ G-, G, G+ eller IG. Jag fattar inte vad han tänker med man vill ju som ha ett mer precis betyg, men de kommer han typ ge sista veckan, enkelt att satsa då om man vill ?
Sen var vi å övade på Sagatatern på hiphopen, etersom inte våran lärare kommer vara där på söndag, han bor ju i sthlm å flyger bara till Ume på torsdagar när vi har lektion.. 
Sen va vi på dansskolan å tränade funken, de gick fett bra ! Å vi kommer vara bäst på uppvisningen, nog förataa vi kommer vara bättre på jazzen men ändå :p 

Jag har kommit på att jag å icka är fett bra på att gå, vi va typ ute å gick igår som vanligt. Vi gick hela vägen till lassa sen gick vi hem genom ålidhem, dock var det ganska läskigt ock man blir ju som mörkrädd :/


Idag ska vi ha julmiddag med de 2 arenaklasserna, 2A 2B. Hoppas på att de kommer bli mysigt, men jag kommer inte hinna vara där så länge, jag kommer vara tvungen att åka hem å sova, annars kommer jag försova mig igen imorgon :/  


13/12 torsdaglucia

ÅHH vag mysigt det är mad lucia!
image21
Har kanske inte riktigt stämningen med att ha vakat hela natten å sen komma trött som ett sär till skolan, dock är jag ändr trött som ett sär^^
Men att sitta å lyssna på luciatåget i aulan var fett mysigt, å de va sjukligt bra. På minerva hade dom bara fått pepparkakor typ å inget riktigt luciatåg med sång, å det lät ju som tråkigt.Men vi har varit på luciatåg, sen

13/12 torsdagbara för att jag har tråkigt :}



[X]Druckit alkohol
[ X]Rökt/Snusat
[ X]Rökt vattenpipa
[X ]Testat Hasch/Marijuana
[ ]Testat Tyngre Droger
[X]Drabbats av minnesluckor
[X ]Däckat
[X]Druckit Hembränt
[X]Blandat alkohol och medicin
[X] Druckit så mycket att du spytt
9/10

[X]Snattat enstaka gånger(småsaker)
[X]Snattat regelbundet
[ ]Snott från privatperson
[ ]Misshandlat någon
[x]Fuskat på ett prov
[ X]Liftat
[/]"Flashat"
[X]Hamnat i trubbel med polisen
[X]Druckit alkohol på offentlig plats
[X]Langat
7.5/10

[X]Kysst en främling
[ ]Haft sex med en främling
[X]Haft ett one night stand
[ ]Följt med en främling till ett hotellrum
[X]Haft sex utomhus
[X]Haft sex/strulat med olika personer under 24 timmar
[X ]Hånglat med nån av samma kön
[ ]Haft sex med nån av samma kön
[X]Har en lite smått sjuk fetich
[ ]Haft sex med någon som är 20 år äldre eller mer
6/10

[X]Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[X]Slagit huvudet hårt i väggen
[X]Skurit dig själv
[X]Hets ätit
[X]druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[X]Piercat dig själv
[ ]Har en "scar tattoo"
[ ]Har en tatuering
[ ]Har en intim piercing
[X]Tagit receptbelagd medicin utan att behöva
6/10

[X]Spridit ut falska rykten
[/]Mobbat någon
[X]Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[ ]Varit otrogen
[X]Gått bakom någons rygg
[X]Hånglat med en kompis flickvän/pojkvän
[X]Gett någon oskyldig skulden
[X]Tjallat på någon
[X]Kallt någon slampa/hora
[ ]Hotat någon
7.5/10

Totalt: 36 ;p
resultat:
1-10 Mammas Pojke/flicka
10-20 Cooling men endå lite elak
20-30 Passa dig! Lite för elak där.
30-40 Varnig! Går inte att lita på.
40-50 Djävulen själv!


DEHÄR VAR FAN ILLA !

12/12 onsdagbleehh

Jag säger bara
image19image20
SVENSK HIPHOP!!

jag har suttit hela kvällen å lyssnat på denna underbara musik, har lixom kommit in i den perioden nu. Jag kommer att sitta å nöta de i några veckor tills jag blir helless på de men ändå såå fett bra mjuuzik!
Kanske något depp men de känns rätt just nu !

Idag hare varit en helt vanlig dag, som alla andra. Har varit i skolan, haft redovisning. Varit på stan med min mor, bråkat, om allt och ingenting fiiifaan. Kommit hem, suttit vid datorn och gjort inget vettigt alls. Tvättat kläder, eftersom jag är i stan till nästa vecka någongång, haft tråååkigt. Mockat bajs hos heesten, å sen hare inte blivit någonting mer, förutom att jag som vanligt sitter å knarkar pepparkakor å russin.. 

Fast jag har kollat upp hur de går me bussar till Pajala dan efter julafton, de går från Umeå, men inte från Luleå till Pajala :/  så de blir att åka upp på onsdagen.. 
Jag som var fett taggad på Pajala dan efter julafton juhh ! 

Har nyss kollat hur de va me jullan, om hon skulle upp efter men hon trodde   typ inte de, så jag ska försöka komma upp innan julafton ;D

Huvva jag har varit duktig och gjort skolarbete oxå idag, men de var asbajs tråkigt :(
Jag är så sjukligt less på skolan nu, jag omnade fan när jag gjorde matteprov i måndags, de e illa + att de gick as bajs dåligt på provet men jag är typ slutkörd i huvet justnu, hur kollar man om man har stress problem? Jag borde fan kolla upp de :/

11/12 tisdagsjahapp

orsaker till att digga en ryttare ;)

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin.

HAHAHAHAH faaan vad värd ;)


Idag har jag varit ledig !!
eller jag tog ledigt, för vi hade en lektion så jag orkade inte fara till skolan.
jag sov till 11, de var fett skönt ! Sedan for jag ner till stan, skulle köpa julklappar man de blev inget av.. De blev bara ett par knästrumpor å panty hoes till mig själv. Illa !
Sen blev jag less på att springa i affärer, de va ju kallt ute å as varmt inne, å jag ville ju som inte börja svettas å lukta illa, så jag hittade en Tor å bara gjorde ingenting ett tag. Sen for jag hen med bussen, är barnvakt ikväll. Pappa jobbar å mamma jobbar å tottis tränar. De e ganska chill för alla småa som är hemma lyssnar typ på mig.
Nu sitter jag bara vid datorn å degar, ska skriva ett arbete man vadå de har jag ju tid att göra imorgon ? :]

När jag har för mycket skolarbete har jag stora problem att göra dom. Jag vill som göra alla på en gång, men eftersom de inte går så bra blir inga av dom gjorda. Sen när jag äntligen är klar mad dom glömmer jag dom hemma eller så glömmer jag att skicka dom, så får lärarna  dom ändå inte i tid å blir griniga på mig. jag tycker de är mycket bättre med prov, då äre ju som bara att plugga å sen måste man ju göra provet, så äre ju inte med arbeten... 

nu tror jag att jag ska sova, de skulle ju vara fett skönt ! 
puss 

10/12 måndagstrött

huvva jag är trött, jag somnar typ på alla mina lektioner å är huuuur sleten som hellst ;o
sak ha matte prooova nuu å de kommer gå baaajs XD

9/12 söndagvadå???

HAHAH jag har typ ingen aning om vad jag gjort idag, sov 4 timmar inatt.. Jag har inte fattat vad någon säger på hela dan.
Moa pratar i telefonen med papppi, Moa avslutar samtalet med:
Jaaadå det ska jag göra, hej då.
Tove: vad vare du skulle göra ?
Moa: Nejmen oj då, de kommer jag inte ihåg, men de var säkert inget viktigt.

Sen har jag inte lyssnat alls på vad tottsan sagt på hela dan, hon bara klagar på att hon redan har sagt saker till mig men vadå jag kommer inte ihåg de.. De är ju som illa.

Idag har jag ingen aning om vad jag har haft för mig, allt är verkligen borta å jag håller på att mutera till en guldfisk. Jag vet bara att jag har städat lite i mitt rum, ock att man KÄRA mor fick upp mig ur sängen vid 8.40. Fuck vad jag hatar människan ibland, + att hon bara har bråkat med mig hela helgen tycker jag :/

I kväll tar jag de bara lugnt, som då nu är välbehövligt efter helgen :p Hade dock velat se på film men det går inte för att min dvdkontroll är borta :( jag kan inte se på film :( för datorn suger feeet jävla kuk :( jag blir bara ledsen jag ville ju ligga ock se på Simpsons juhhh !! men inte då.
Så nu borde jag väl sitta å plugga matte men det har jag inte ork till justnu, å sen känns det bara onödigt för de känns som om att jag kan de ändå.


Just nu är jag fett taggad på att köpa massa kläder !!
jag vill ha en as snygg adidaströja från stadium sen har jag hittat fett många skor jag ska ha huvva nu måste jag bara hitta någon som ska följa med mig ock vara smakråd :P

8/12 lördagssooooova

Huvva jag har inte sovit så mkt inatt, kom hem klockan halv 4, satt vida datorn ett tag men de gav jag upp ganska snabbt, eftersom jag inte kunde skriva ordentligt.. Helt enkelt för full, som vanligt. Linnea som skulle sova hos mig hade då redan somnat, så jag satt ock åt pepparkakor ock clementider. Sedan gick jag också ock la mig, men jag kunde inte somna för de va fett kallt i rummet, så jag låg ock frös ett tag men sen somnade jag. Vaknade vid ett antal gånger på morgonen, men vid 2 kom min kära mor ock klagade på att jag sov förlänge, hon är en såndär morgonmänniska som kan gå upp klockan 5 på mirgonen, det är ju då inte jag, jag är en "nattuggla" som min far. Inte föratt jag ofta sover till 2, jag vaknar alltid vid halv tio, fast jag kommer hem klockan 6 eller vad fan som helst. Så nu känner jag att jag borde gått upp lite tidigare iaf, har ju som missat dagen :P 
De är verkligen så att man inte ska säga att man aldrig blir bakis, de gjorde jag i jullans blogg förra veckan, å idag har jag ju faktiskt nästan bakfylla. Jag är typ slöö som fan ock de känns som om jag nästan har huvudvärk, men de har jag inte, bara nästan.  

Igår var duktig på att hitta på konstigheter, de kan jag lova.  
Jag pratade alldeles för mycket i telefon igår, å det gynnade nog inte min telefonräkning, ligger ju redan uppe på 600... de är mycket för en fattig pluggis. Jag har typ inte lyckats med bra saker under veckan, bara misslyckats med allt. Ock igår var jag inte så mycket bättre, fast jag spillde inte på mig själv, ock lyckades hålla mig på benen så jag slog mig aldrig, iaf trillade jag inte så jag gjorde illa mig. Men Linnea kunde inte dricka alls, hom bara hälde de över sig själv, hon är "Spill Kingen"    
Jag tappade bort min tröja, jag tror att linis har den, men jag vet faktiskt inte :p Jag kan ju lova att de var kallt att gå hem, jag hade en regnjacka utan foder ock en tskirt.. Huvva säger jag bara, sen gick jag inte så rakt heller, så linnea fick säga åt mig att inte gå ner i diket hela tiden. Då äre illa. 

Annars var väl kvällen nice, välbehövd kan jag lova, eftter denna stressiga vecka.
Tequila å öl, de var vad som gällde igår, faan vad gott.

Idag ska vi dricka upp ölen som är kvar, å så blire kanske film. De var en hård natt igår så vi satsar på chill !
 
Borde pluggat matte idag, har matte C prov på måndag men jag känner mig ganska säker ock lat så de lär väl bli imorgon.
 


 

5/11 onsdag duktiga jag !

Idag har jag varit hemma hela dagen, hade en lektion på skolan idag, men jag fick as ont i magen så jag orkade inte gå.. Men jag började klockan 2 så jag låg ock sov till 10.
Fast jag inte varit i skolan idag har varit jätte gennerös ! Först har jag städat ut hela stallet typ. Men de gick inte att rida, för de är någon jävel som smutsar ner världen så de inte finns någon snö i december, bara äcklig jävla ishalka överallt å vi har inte broddat hästarna så jag vågar verkligen inte rida.
Sen har jag städat lite, dock inte mitt eget rum, för de var alldeles för jobbigt !
Sen har jag suttit med skolarbeten hela resten av dagen, jag ligger en massa efter men jag har faktiskt lyckats göra en massa på alla arbeten jag har. de känns jättsekönt !
Har inte ens tittat någonting på tv, som jag alltid brukar göra när jag är hemma, bara för att slippa göra någonting annat. Ock de har faktiskt varit skönt.  
De har varit massa maslow trappor hit å mobilstrålning dit hela dagen !

Haha jag kommer typ inte våga prata i mobilen efter allt jag lär mig när jag gör arbetet om mobiltelefonpåverkan, de är ju typ as farligt att prata i telefon ! ;o huvvaligen

Nää nu ska vi ta nå roligare än skolarbeten, men de har ju varit de jag gjort idag :p men ändå

Shiiit jag ska typ kunna 7 olika danser till uppvisningen, jag kommer bara blanda ihop dom å se helt borta ut, men jazzen kommer gå bra men vettefaaan hur de kommer bli på funken, å hipphopen har jag varit borta en massa från :S men jag fårse hur de går imorgon.. Sen ska jag försöka få me mig ick på sun tan imorgon, de skulle vara fett nice, de är ju bara såå sjukligt skönt att sola. sen kan vi ju alltid gå på promenad om de e bra väder ;p hahaha huvva jag hatar vädret som är nuu de är bara fett trååk å man blir typ deprimerad, jag vill ha snö. Eller så får de inte komma någon snö alls fören den har tänkt stanna, jag hatar när de smälter å håller på, mina skor blir ju blöta å jag blir ledsen..

Asså jag kan typ inte hålla mig till en sak att skriva hela tiden, jag bara hoppar runt å de e typ jobbigt att läsa vad jag skriver, men de e väl sån jag är, måste göra flera saker samtidigt, jag kan t.ex. inte sitta å skriva ETT arbete utan jag gör flera samtidigt plus att jag gör massa annat, de e faan sjukt. 
Nu borde jag gå ock lägga mig, men först ska jag slå en pling till Leana tror jag,, planera helgen o.s.v. 

 


2/12 söndagsoftish

humm de va ju somvanligt ganska skämmigt att läsa de jag skrev i morse.. men men vad ska man göra XD
de va som en najsig kväll igår men aldeles för mycket bögporr ... de va juhh fan äckligt.. sen mår inte mitt hår så bra idag.. kan bero på att nadja kom på nya tränden "EMO/hugo" haha de va juh som sweet. men jag har inte fått ut alla tovor fast jag har duchat men jag kan ju alltid låta de vara å låta mitt hår göra sina jävla dreds som de verkar vilja ha..
om jag inte klipper håret kort fundrear jag fan på att göra dreds. ändå najjjsigt å prova :p
de var som liiiite fluffigt !

1a advent idag då men de händer inte mkt alls jag var pepp på julmys men de blev inte så mkt av :/ men nånting måste man ju hitta på . de har snöat jätte myckar idag å de är as mysigt ute iaf ! jag hoppas verkligen att snön komer stanna kvar men de är ju inte helt säkert, men jag hoppas verkligen

men tillbaka till igår, jag hade som vanligt inget å dricka så jag kände mig as dum som fick snylta av andra, fast de va ju iaf inte jag som gjorde de de va dom som bjöd, så de var inte såå hämskt, men jag känner ändå att jag borde bjuda tillbaka en massa.. usch de e fan jobbigt, jag har varit hur mycket snyltare som hellst senaste tiden :/ de känns as illa men nu ska vi inte hänga upp oss på de, kvällen var som sagt uppochner å de var massa som hände.. sånt man inte ska nämna å sånt som bara är heeelt freaky !!!

ikväll ska jag bara softa å ta de lugnt, eller jag ska som vanligt försöka mig på skolarbete men de vet jag inte hur de blir av ..

men nu ska jag gå å se julkalendern !!!!!!!!!







nu har jag hinnit se julkalendern å sett,  Pirates of the Caribbean  At World's End
den var faktiskt inte såå farligt dålig men man kunde ju ha gjort den liiite bättre men men ettan är ändå bäst..
ska sätta mig å skriva lite arbeten å sånt sen ska jag sooova

2/12 söööndag...forfarande full

sitter å drygar på internet,, borde inte för jag är full å de är j som aldrig bra :p

ikvöll har de varit en KONSYIG kväll ! kan jag lova allt har som varit uppochner hahah LÅÅl men de e u oxå chill :p
vet inte vad man borde gjort för å ändrat dagen..
men har iaf bakat lussebulla idag å de va fett najsigt ;p nuuu ska jag gå å sova beskriver helgen mer imorgon, idag :)

RSS 2.0